Kaffemaskine til butik

God kaffe i butikken er en sikker vinder, når det kommer til god kundepleje. En kvalitets kaffemaskine til butikken bidrager til højt humør og får kunderne til at føle sig hjemme. Dette giver mere tid til ekspedienterne, så de kan socialisere sig og yde den bedste service.

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en den rette kaffemaskine
til din virksomhed.

Kaffemaskiner til ethvert behov

Få et fuldt overblik over maskinemulighederne og hvorfor du skal vælge den enkelte kaffemaskinetype.

En skræddersyet kaffeløsning

Få en skræddersyet kaffeløsning med maskine, kaffe og service til netop din virksomhed.

Få kunderne i købehumør

Der er ikke noget bedre til at sætte stemningen i butikken end en kop friskbrygget kaffe. Så snart kunden bliver tilbudt en kop kaffe, giver man ekspedienterne den nødvendige tid for at kunne yde den perfekte service. Ligeledes skabes en tættere relation mellem kunde og butik, hvor kunden pludselig slapper af og føler sig hjemme.

Med en kaffemaskine til butikken fra Dankaf, bliver det ikke lettere. Få en skræddersyet kaffeløsning, som er tilpasset netop din butiks behov.

Løsning med en kaffemaskine til butik

Populære kaffemaskiner til butik

Det er altid god service at tilbyde dine kunder et velbrygget kop kaffe, og med vores store udvalg af moderen kaffemaskiner, har vi også én, der passer til netop jer. Vælg bl.a. mellem:
 

  • Fuldautomatiske kaffemaskiner: For baristakaffe med et enkelt tryk. Helbønner, frisk mælk og et bredt udvalg og lækre kaffe- og kakaodrikke der sætter baren for jeres service i top. 
  • Semiautomatiske kaffemaskinener: Altid friskbrygget kaffe, nem betjening og et stort udvalg af et væld af lækre kaffedrikke. Vælg mellem helbønne eller formalet kaffe. 
  • Instant kaffemaskiner: Velsmagende kaffe, nem betjenening, hurtig bryggetid og minimal håndtering og vedlighold for jer som personale. 

 

Bliv ringet op

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.