Bravilor Bonamat kaffemaskiner

De solide klassiskere

Ingen ved præcist, hvor mange kopper kaffe, der bliver brygget på en Bravilor Bonamat filter kaffemaskine på danske arbejdspladser. Men vi ved, at det er rigtig mange. Og vi forstår det godt, for disse kaffemaskiner er velsmagen og pålideligheden selv; de brygger filterkaffen helt perfekt og gør det år efter år.

Hos DanKaf fører vi et stort udvalg af kaffemaskiner fra Bravilor Bonamat, og vi har ekspertisen i at servicere dem, så de får et langt og problemfrit liv.

Bonamat Novo

Den klassiske og hurtigbryggende filterkaffemaskine fra Bonamat. Hæld en portionspose med god DanKaf-kaffe op i filteret og tænd – og få minutter senere har du en kande med herlig, velsmagende kaffe, som alle kan li’. Den medfølgende kolbe rummer op til 1,7 liter.

Bonamat Novo har vandbeholder og kan således placeres uafhængigt af, om der er vandtilførsel i nærheden.

Bonamat Matic

En hurtig filterbrygger med automatisk vandtilførsel. Bonamat Matic har to varmeplader og to medfølgende kolber på hver 1,7 liter, således at der kan brygges større mængder kaffe ad gangen.

Den præcise styring af vandmængden og portionsposer med kaffen betyder, at du får en fuldstændig ensartet kvalitet fra gang til gang.

Bonamat Mondo

Denne filterkaffemaskine har vandbeholder og er således velegnet til lokationer, hvor der ikke er mulighed for automatisk vandtilførsel. Bonamat Mondo har to varmeplader og to medfølgende kolber, så der kan laves masser af god kaffe til folket.

Med kaffe i portionsposer sikres den samme gode smag hver gang. Bonamat Mondo er et populært valg, når den gode kaffe bare skal være klar.

Bonamat Aurora

Aurora-serien er smarte kaffemaskiner, hvor kaffen brygges direkte ned i en bærbar termo-dispenser. En oplagt løsning, hvis I har brug for at kunne tage større mængder kaffe med ud. Dispenseren rummer hele 5,7 liter og holder kaffen varm i timevis. Du kan få Bonamat Aurora med en eller to dispensere.

Vi leverer kaffen i portionsposer, der passer til en brygning. Du skal altså ikke bekymre dig om at afmåle kaffen, men kan servere præcis den samme gode smag hver eneste gang. 

Bonamat bryganlæg

Så nemt er det at afkalke og vedligeholde din Bonamat kaffemaskine

De fleste af vores kunder vælger en samlet løsning, der indeholder løbende rengøring og service på maskinerne. En totalløsning betyder, at du ikke skal tænke på rengøring, vedligeholdelse, service og reservedele. Vi tager os af det hele. På sigt er det som regel den billigste løsning, fordi velholdte kaffemaskiner bare holder længere.

Hvis du vælger at klare vedligeholdelsen selv, hjælper vi selvfølgelig med gode råd og vejledninger.

Hollandsk kvalitet gennem mere end 70 år

Bravilor Bonamat er en familieejet virksomhed, der gennem opfindsomhed og fokus på høj kvalitet har opnået at blive en af verdens absolut mest anerkendte producenter af filterkaffemaskiner. Virksomheden fremstiller sine produkter på egen fabrik i den hollandske by Heerhugowaard (tving os ikke til at udtale det).

Alt til kaffen - og lidt til

Det handler om fremragende smag og kvalitet. DanKaf er kaffeleverandøren, der giver dig og dine kolleger gode oplevelser med kaffe til erhverv og virksomheder.

Vi leverer komplette kaffeløsninger med kaffemaskiner til erhverv fra velkendte mærker såsom Wittenborg, Bravilor Bonamat, Animo og WMF.

Du får den bedste service fra erfarne kaffefolk og den mest velsmagende, certificeret og bæredygtige kaffe.