Bravilor Bonamat kaffemaskiner

De solide klassiskere

Ingen ved præcist, hvor mange kopper kaffe, der bliver brygget på en Bravilor Bonamat filter kaffemaskine på danske arbejdspladser. Men vi ved, at det er rigtig mange. Og vi forstår det godt, for disse kaffemaskiner er velsmagen og pålideligheden selv; de brygger filterkaffen helt perfekt og gør det år efter år.

Hos DanKaf fører vi et stort udvalg af kaffemaskiner fra Bravilor Bonamat, og vi har ekspertisen i at servicere dem, så de får et langt og problemfrit liv.

Bravilor Bonamat kaffemaskiner til erhverv

En Bravilor Bonamat kaffemaskine er det perfekte valg til erhverv og til dem, der ønsker en simpel, men fremragende kop filterkaffe. Disse kaffemaskiner gør det nemt at brygge store mængder af lækker filterkaffe til virksomhedens medarbejdere og gæster. Kaffen kan holdes varm enten ved hjælp af varmeplader eller termobeholdere.

Bravilor Bonamat kaffemaskiner er derfor ideelle for dem, der ønsker at brygge store mængder kaffe og ønsker en pålidelig og brugervenlig maskine.

Hvilken Bonamat Kaffemaskine skal du vælge?

Bravilor Bonamat udbyder et bredt udvalg af forskellige kaffemaskiner til filterkaffe, hvorfor det godt kan være svært, at finde ud af hvilken kaffemaskine, der passer lige præcis til dine behov. Det er heldigvis derfor vi er her, og hvis du har svært ved at skabe overblik og mangler gode råd, så er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her. 

Vælg den model der passer bedst til dig
 

 • Små kandemodeller: De mindre kandemodeller er oplagte til et tekøkken eller caféen med lidt plads. De kan brygge op til 1,7 liter på kun 8 minutter. Se f.eks. Bonamat Novo eller Bonamat Mondo. 
 • Mellemstore bryganlæg: Disse bryganlæg er perfekte til mødelokalet og buffeten. De brygger op til 5,7 liter direkte i en termobeholder, som kan fungere som en transportabel dispenser. Se f.eks. Bonamat Aurora. 
 • Store bryganlæg: De store bryganlæg er oplagte til stordrift, kantiner og konferencecentre. De kan brygge mellem 5-20 liter af gangen direkte ned i termonbeholdere, hvorfra man kan tappe over i eks. termokander. Det er også muligt at varme tevand og tidsindstille dem til automatisk brygning. Se f.eks. de store Bonamat bryganlæg med 2 termobeholdere.  

Bravilor Bonamat til det store kaffebehov 

Valget af en Bravilor Bonamat kaffemaskine afhænger af, hvor meget kaffe du skal kunne brygge af gangen - og hvor mange kopper kaffe, du skal severe på kort tid!

Skal man have en kaffemaskine til kontoret, kan det være tilstrækkeligt med de mindre kandemodeller, med enten dobbelt eller enkelt kolber, afhængigt af hvor mange medarbejdere der er. Se f.eks. Bonamat Novo eller Bonamat Mondo. 

Skal man derimod have en kaffemaskine til f.eks. restaurant, kan det være nødvendigt med en større kaffemaskine. Har I brug at brygge store mængder kaffe til jeres gæster, uden at der opstår kø, kan I med fordel vælge et bryganlæg, der kan brygge direkte ned i store termobeholdere, så kaffen kan holde sig varm i længere tid. 

 

Fordele ved en Bravilor Bonamat kaffemaskine 

Bravilor Bonamat kaffemaskiner er oplagte til jer, der ønsker at brygge store mængder god filterkaffe. Læs her om de forskellige fordele:

 • Kan brygge mellem 1,7 liter til 20 liter lækker filterkaffe, alt efter jeres specifikke behov
 • I kan holde kaffen varm i en længere periode, enten med varmeplader eller termobeholdere
 • Brygger kaffen på ingen tid
 • Driftsikre og nemme at vedligeholde
 • Stilsikkert design, der ikke optager en masse plads 

En komplet løsning med en Bonamat kaffemaskine 

Her hos DanKaf er det muligt at få skræddersyet en kaffeløsning med en Bravilor Bonamat kaffemaskine, der bliver tilpasset jeres virksomheds specifikke behov. Med en kaffeløsning fra DanKaf, får I en nem hverdag, hvor I ikke skal bekymre jer om vedligeholdelse og opfyldning af kaffemaskinen. Det klar vi.

Det får I med en komplet kaffeløsning fra DanKaf:

 • Lækker kaffe, leveret direkte i køkkenskabet 
 • Den kaffemaskine der passer bedst til jer
 • Mulighed for at tilkøbe ekstra kander og filtre
 • Den bedste service fra dedikerede DanKaf konsulenter 
 • Mulighed for rengøringsaftale

 

Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat er en familieejet virksomhed siden 1948, der gennem opfindsomhed og fokus på høj kvalitet har opnået at blive en af verdens absolut mest anerkendte producenter af filterkaffemaskiner. Virksomheden fremstiller sine produkter på egen fabrik i den hollandske by Heerhugowaard (tving os ikke til at udtale det!), og de har gennem mere end 70 år opbygget en stor ekspertise og erfaring indenfor kaffemaskiner. Det som sikrerjer en kaffemaskine, der er nem at betjene og altid giver god kaffe. 

Bonamat Novo

Den klassiske og hurtigbryggende filterkaffemaskine fra Bonamat. Hæld en portionspose med god DanKaf-kaffe op i filteret og tænd – og få minutter senere har du en kande med herlig og velsmagende kaffe, som alle kan li’. Den medfølgende kolbe rummer op til 1,7 liter.

Bonamat Novo har vandbeholder og kan således placeres uafhængigt af, om der er vandtilførsel i nærheden.

Bonamat Matic

En hurtig filterbrygger med automatisk vandtilførsel. Bonamat Matic har to varmeplader og to medfølgende kolber på hver 1,7 liter, således at der kan brygges større mængder kaffe ad gangen.

Den præcise styring af vandmængden og vores doserede portionsposer med kaffe betyder, at du får en fuldstændig ensartet kvalitet og smag fra bryg til bryg.

Bonamat Mondo

Denne filterkaffemaskine har vandbeholder og er således velegnet til lokationer, hvor der ikke er mulighed for automatisk vandtilførsel. Bonamat Mondo har to varmeplader og to medfølgende kolber, så der kan laves masser af god kaffe til folket.

Med kaffe i portionsposer sikres den samme gode smag hver gang. Bonamat Mondo er et populært valg, når den gode kaffe bare skal være klar.

Bonamat Aurora

Aurora-serien er smarte kaffemaskiner, hvor kaffen brygges direkte ned i en bærbar termo-dispenser. En oplagt løsning, hvis I har brug for at kunne tage større mængder kaffe med ud. Dispenseren rummer hele 5,7 liter og holder kaffen varm i timevis. Du kan få Bonamat Aurora med en eller to dispensere.

Vi leverer kaffen i doserede  portionsposer, der passer til én brygning. Du skal altså ikke bekymre dig om at afmåle kaffen, men kan servere præcis den samme gode smag - hver eneste gang. 

Bonamat bryganlæg

Bonamat tilbyder forskellige bryganlæg til dig, der har brug for brygge større mængder af kaffe til mange mennekser. Med Bonamat bryganlæg kan du brygge mellem 5-20 liter kaffe, alt efter hvilken maskine du vælger.

Derudover kan du ved hjælp af en timer bestemme, hvornår du vil have frisk brygget kaffe klar til at nyde. Nogle af modellerne kan ligeledes varme tevand til teromokanderne, hvilket gør dem til de perfekte kaffemaskiner til stordrift og kantine. 

 

Den rigtige kaffe til jeres Bonamat kaffemaskine

Vil I allerhelst have en simpel og lækker kop filterkaffe? Så leverer Bravilor Bonamat de bedste maskiner til netop denne slags kaffe!Hos DanKaf hjælper vi ikke kun med at finde den perfekte kaffemaksine til jer, men vi  tilbyder også et bredt udvalg af formalet kaffe til netop den gode kop filterkaffe.

Vores formalede kaffe kan fås i både almindelige kaffeposer eller i praktiske doseringsposer til forskellige størrelser bryg. Så er det slut med at over- eller kaffen, og I kan nyde den samme god smag hver enste dag!

 

Så nemt er det at afkalke og vedligeholde din Bonamat kaffemaskine

De fleste af vores kunder vælger en samlet løsning, der inkluderer løbende rengøring og service på maskinerne. En totalløsning betyder, at du ikke skal tænke på rengøring, vedligeholdelse, service og reservedele af din kaffemaskine. Vi tager os nemlig af det hele. På sigt er det som regel den billigste løsning, fordi velholdte kaffemaskiner bare holder længere.

Hvis du vælger at klare vedligeholdelsen selv, hjælper vi dig selvfølgelig med gode råd og vejledninger.

Alt til kaffen - og lidt til

Det handler om fremragende smag og kvalitet. DanKaf er kaffeleverandøren, der giver dig og dine kolleger gode oplevelser med kaffe til erhverv og virksomheder.

Vi leverer komplette kaffeløsninger med kaffemaskiner til erhverv fra velkendte mærker såsom Wittenborg, Bravilor Bonamat, Animo og WMF.

Du får den bedste service fra erfarne kaffefolk og den mest velsmagende, certificerede kaffe.