Hold din kaffemaskine i form med en serviceaftale

Der er altid en DanKaf-ekspert i nærheden. Vi har lokale centre fordelt over hele landet, så vi kan være hos vores kunder i løbet af kort tid. Service og nærhed er en vigtig del af den gode kaffeoplevelse hos DanKaf.

Har du akut behov for service?

Hvis du har akut behov for service, kontakt vores service team på tlf: 77 41 30 00, eller udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op. 

Service på alle kaffemaskiner – også espressomaskiner

DanKafs serviceteknikere er specialister i vores maskiner, og de kan løse ethvert problem, der måtte opstå. Det gælder uanset maskintype, også for de mere specielle espressomaskiner. Vores folk har træning i at lokalisere fejl på kort tid, og de har de rigtige værktøjer og reservedele i bilen, så problemet kan blive udbedret hurtigt.

Vi kan opså hjælpe med løbende rengøringsservice

Mange kunder vælger at supplere deres aftale med rengøringsservice til kaffemaskine og kaffeautomat. Så sørger vi for, at din kaffemaskine jævnligt (ca. en gang om måneden) renses for grums og andre urenheder, så den altid er i topform og ser indbydende ud. En velholdt maskine giver færre problemer og har en længere levetid.

En rengøringsaftale betyder, at I slipper for at skulle klare den nødvendige rengøring selv. Det tager trods alt lidt tid, og det kan være svært at huske rutinen fra gang til gang. Din DanKaf-specialist har rengjort hundredvis af maskiner og ved præcis, hvad han skal gøre. På få minutter har han tjekket alle hjørner af jeres kaffeautomat og sikret, at den er 100% klar til aktion.