Præcis den kaffeløsning du ønsker

 

De fleste virksomheder, jeg kender, drømmer om at få deres daglige kaffe helt problemfrit. Uden at skulle gøre andet end at trykke på en knap og nyde duften af den gode kop, der bliver brygget. Med DanKaf har vi skabt den kaffeleverandør, der leverer præcis det!

– DanKaf er Danmarks nye kaffeleverandør, der følger kaffen helt til dørs og sørger for, at alt bare fungerer. Vi henvender os til de virksomheder, der er trætte af at få kaffen leveret på en palle ved indgangen og selv skal sørge for at slæbe ind og lægge på plads. Og som ovenikøbet skal huske at rengøre maskinerne. Vi yder service hele vejen rundt om kaffeaftalen, så kunden ikke skal bekymre sig om noget.

– Vi har samlet et hold af Danmarks bedste og mest erfarne specialister i firmakaffe. Folk, der ved alt om kaffe og automater, og som har den rigtige indstilling til kundeservice. De kører ud fra vores lokale DanKaf-centre, der er placeret over hele landet for at være tæt på kunderne.

 

Jesper Hvidberg
Adm.direktør, DanKaf

 

Kaffemaskiner til erhverv

Inspiration og vejledning til den rigtige kaffeløsning.
Bliv klogere på mulighederne her.

Danmarks sandsynligvis bedste kaffeservice

Koppen under og tryk på knappen.
Så nemt skal det være for dig og dine kollegaer at få en god kop kaffe.

En ven af huset

Vi er her for at gøre hverdagen nem for dig.
Din kaffekonsulent bliver en ven af huset.

"Udover kaffe af supergod kvalitet og smag leverer Dankaf også fantastisk service. Dankaf kommer forbi og sikrer, at vi har de nødvendige produkter, uden at overfylde lageret. Endvidere har vi en serviceaftale på vores maskine, hvor Dankaf kommer med aftalt interval og servicerer - altid med et smil. Ubetinget den bedste service vi har oplevet ved en kaffeleverandør til dato."
Jesper Ilsø
Direktør, Sjællands Pelsdyrfoder A.m.b.a.

Højt serviceniveau

Du får den bedste service

Mange års erfaring

Du får rådgivning af erfarne kaffefolk fra et 100% dansk selskab

Fokus på bæredygtighed

Du får en kaffeleverandør med fokus på miljø og bæredygtighed