Få en kaffeløsning der passer til jeres virksomhed

Vores kaffeløsning til erhverv indeholder god kaffe og velbryggende kaffeautomater. Men også muligheden for at tilvælge serviceaftaler, så I ikke skal spilde tid og bekymringer på rengøring og service.

Kaffeløsning med automat

Vi hjælper jer med at vælge de maskiner, der dækker jeres behov. Det handler om at tage stilling til, hvilken type kaffe til erhverv du vil have, og hvor mange variationsmuligheder du ønsker til jeres kaffeløsning.

Hvad enten du foretrækker den velkendte, klassiske filterkaffe eller italienske specialiteter som espresso, americano og caffe latte, har vi det rigtige udvalg af maskiner. Du finder det bedste fra kendte mærker som Sielaff, Animo, WMF, Wittenborg og Bravilor Bonamat i vores sortiment.

Du har også mulighed for at betale et fast månedligt beløb, og samtidig have fuld frihed og fleksibilitet. Læs mere omkring leasing af kaffemaskine her.

Og vi sørger naturligvis for montering af jeres nye kaffeautomat og instruktion i, hvordan den bruges.

 

Billede

Kaffe på abonnement

Når du har valgt automat, ved du, hvordan kaffen skal være forarbejdet. Nogle maskiner har egen kværn og skal derfor have hele bønner, mens andre bruger formalet kaffe, instant kaffe eller flydende kaffeekstrakt. Vi har meget at byde på inden for alle kategorier til jeres virksomheds kaffeløsning.

Alle kaffer, der bærer DanKaf-mærket, er udviklet af vores egne kaffeeksperter. Disse blandinger er helt unikke og fås ikke andre steder. Dertil kommer et håndplukket udvalg af specialkaffer fra mærkerne Mountain og Black Coffee.

Mange af vores kaffer er økologiske eller har certificeringer, der vidner om bæredygtig produktion, fx UTZ og Fairtrade.

 

Service- og rengøringsaftaler

Vores kunder vælger DanKaf på grund af den service, vi yder. Derfor vælger langt de fleste at tilføje en serviceaftale og en rengøringsaftale til det samlede abonnement.

Med en serviceaftale får du tryghed for, at dine maskiner løbende bliver vedligeholdt, og at du får hurtig hjælp i tilfælde af nedbrud.

Rengøringsaftalen betyder, at vores servicetekniker holder automaterne rene, så der ikke går kalk og grums i maskineriet, og så medarbejdere og kunder altid finder dem pæne og indbydende.

Billede
Billede

Tilbehør og hygiejneartikler

Der hører mange ting til den gode kop kaffe eller te. Mælk, sukker, sirup, chokolade og småkager er uundværligt for de fleste, og vi fører et bredt udvalg af gode kvalitetsprodukter, der dækker dit behov. 

Du kan også købe bæredygtige hygiejneartikler såsom toiletpapir, håndsæbe og dispensere fra Katrin.

Har du styr på de forskellige maskiner vi tilbyder?

Ikke endnu? Se mulighederne nedenfor:

Få et tilbud

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.