Få en kaffeløsning der passer til jeres virksomhed

Vores kaffeløsning til erhverv indeholder god kaffe og velbryggende kaffeautomater. Med en kaffeløsning fra os har i muligheden for at vælge lige den kaffe der passer jeres smag og behov. I kan derudover også tilvælge serviceaftaler, så I ikke skal spilde tid og bekymringer på rengøring og service.

Med en ven af huset får i den komplette løsning, med god kaffe og god service

 

Hvorfor vælge en kaffeløsning til virksomheden?

Hos DanKaf leverer vi kaffeløsninger til virksomheder, der ønsker lækker kaffe til alle på kontoret, som bliver leveret direkte i køkkeneskabet. Vi insiterer på at give vores kunder den bedste service - hele vejen rundt om kaffen. Ved at vælge en samlet kaffeløsning til jeres virksomhed, behøver I ikke at tænke på andet end at drikke selve kaffen - vi sørger for alt andet. 

Fordelene ved at vælge en samlet kaffeløsning:

 • Lækker kvalitetskaffe fra de bedste kaffefarmere rundt omkring i verden  
 • Serviceaftale med jævnlig vedligholdelse med rengøring, og hurtig hjælp fra teknikere hvis i har problemer 
 • Kaffeleverandør med fokus på miljøet og bæredygtig kaffe 
 • Mulighed for tilvalg af miljøvenlige hygiejneartikler 
 • Vejledning fra passionerede og erfarne kaffefolk 

 

En skræddersyet kaffeløsning til erhverv

Hos DanKaf får i en skræddersyet kaffeløsning til jeres virksomhed. I samarbejde mellem jer og vores kaffeeksperter, får vi udarbejdet en skræddersyet kaffeløsning som opfylder alle jeres specifikke ønsker og behov.

Der er flere fordele ved at vælge en skræddersyet kaffeløsning. I får rådgivning om vores forskellige maskiner til erhverv, så det passe til jer, uanset om det er til det lille kontor eller den store kantine. Vi er ligeledes eksperter i vores udvalg af kaffe, og kan rådgive om de forskellige slags kaffe vi har til erhverv.

Kaffeløsning med automat

Vi hjælper jer med at vælge de maskiner, der dækker jeres behov. Det handler om at tage stilling til, hvilken type kaffe til erhverv du vil have, og hvor mange variationsmuligheder du ønsker til jeres kaffeløsning. Vores eksperter står klar til at rådgive dig om de forskellige varianter, så du ikke er i tvivl om hvad du skal vælge. 

Hvad enten du foretrækker den velkendte, klassiske filterkaffe eller italienske specialiteter som espresso, americano og caffe latte, har vi det rigtige udvalg af maskiner. Du finder det bedste fra kendte mærker som Sielaff, Animo, WMF, Wittenborg og Bravilor Bonamat i vores sortiment.

Vi sørger naturligvis for montering af jeres nye kaffeautomat og instruktion i, hvordan den bruges. 

 

Billede

Kaffe på abonnement

Når du har valgt automat, ved du, hvordan kaffen skal være forarbejdet. Nogle maskiner har egen kværn og skal derfor have hele bønner, mens andre bruger formalet kaffe, instant kaffe eller flydende kaffeekstrakt. Vi har meget at byde på inden for alle kategorier til jeres virksomheds kaffeløsning.

Alle kaffer, der bærer DanKaf-mærket, er udviklet af vores egne kaffeeksperter. Disse blandinger er helt unikke og fås ikke andre steder. Dertil kommer et håndplukket udvalg af specialkaffer fra mærkerne Mountain og Black Coffee Roasters.

Mange af vores kaffer er økologiske eller har certificeringer, der vidner om bæredygtig produktion, fx UTZ og Fairtrade.

 

Kaffeløsning med service- og rengøringsaftaler

Vores kunder vælger DanKaf på grund af den service, vi yder. Derfor vælger langt de fleste at tilføje en serviceaftale og en rengøringsaftale til det samlede abonnement.

Med en serviceaftale får du tryghed for, at dine maskiner løbende bliver vedligeholdt, og at du får hurtig hjælp i tilfælde af nedbrud.

Rengøringsaftalen betyder, at vores servicetekniker holder automaterne rene, så der ikke går kalk og grums i maskineriet, og så medarbejdere og kunder altid finder dem pæne og indbydende.

Billede
Billede

Tilbehør og hygiejneartikler

Der hører mange ting til den gode kop kaffe eller te. Mælk, sukker, sirup, chokolade og småkager er uundværligt for de fleste, og vi fører et bredt udvalg af gode kvalitetsprodukter, der dækker dit behov. 

Du kan også købe bæredygtige hygiejneartikler såsom toiletpapir, håndsæbe og dispensere fra Katrin.

Vil du leje eller lease din kaffemaskine?

Leje af kaffemaskine til jeres virksomhed

Har I brug for en kaffemaskine for en kort periode, eller vil I f.eks. afprøve en maskine inden køb? Så kan det måske være en god mulighed for jeres virksomhed at leje. I ejer ikke kaffemaskinen, når I lejer den af os, men vil i stedet betale en fast månedlig ydelse.

Fordelene ved at leje:

 • Du betaler et fast månedlig beløb
 • Ingen forpligtelser eller uforudsete udgifter
 • I kan nemt opsige og aflevere maskinen tilbage, hvis I ønsker at afslutte jeres leje

Leasing af kaffemaskine til jeres virksomhed

Står I f.eks. i en situation hvor det er nødvendigt at undgå eller reducere større omkostninger? Så kan det måske være en fordel for jeres virksomged at lease frem for at købe en kaffemaskine. 

Fordelene ved at lease:

 • Fast månedlig ydelse i en fastlagt periode
 • Fuld råderet over maskinen uden at eje den 
 • Mulighed for at købe maskinen efter endt leasningperiode 
 • Mulighed for at tilpasse aftalen løbende alt efter jeres behov 
 • Fuldt overblik over økonomi gennem hele leasingperioden

Har du styr på de forskellige maskiner vi tilbyder?

Ikke endnu? Se mulighederne nedenfor:

Få et tilbud

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du kan til enhver tid få ændret eller slettet dine oplysninger. Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.