Kaffemaskine til café og restaurant

Med nøje udvalgte kaffemaskiner til café og restaurant branchen kan I sikre, at jeres gæster får en enestående kop kaffe. I skal naturligvis servere en kop kaffe der afspejler jeres gode kvalitet og service - derfor går vi op i at levere den bedste kaffe og kaffemaskine til jer. Med en velbrygget kaffe fra DanKaf opnår i fuld tilfredshed blandt jeres gæster og får den bedst mulige service. 

Her på siden kan i få mere inspiration og ellers står vi klar hvis i har flere spørgsmål. 

Hvor skal kaffemaskinen stå?

Giv dine gæster en unik kaffeoplevelse

Som gæst på en café eller restaurant har man en forventning om, at kaffeoplevelsen er i top. Det inkluderer alt lige fra smag og ventetid til betjeningen. Med en kaffemaskine til caféer fra DanKaf hjælper vi med den gode smag og en kort ventetid. Særligt hvis du fylder maskinen med vores udvalg af kvalitetsristede bønner. Se udvalget af vores kvalitetsristet kaffe til erhverv.

Nedenfor finder du et nøje udvalgt sortiment af kaffemaskiner til restaurantens forskellige områder, hvor der både er maskiner, som kan stå ude blandt gæsterne samt maskiner der skal være i køkkenet eller bag disken.

Få en komplet kaffeløsning til caféen eller restauranten

Hos DanKaf leverer vi meget mere end bare kaffe - vi er din ven af huset der leverer service hele vejen rundt om kaffen. Med en komplet kaffeløsning fra DanKaf får i:
 

 • Den rigtige kaffemaskine til caféen eller restauranten, så I kan brygge lige præcis den kaffe i ønsker. 
 • Løbende kaffe dirkete til køkkenskabet
 • Andet tilbehør til kaffemaskinen - lige fra hygiejneartikler til søde sager
 • Fantastisk service, så I ikke skal tænke på andet end at drikke kaffen

Løsning med en kaffemaskine til café eller restaurant

Kaffemaskiner til køkken

I restaurantens køkken og bag cafédisken er der oftest behov for, at I kan brygge store mængder god filtekaffe - hurtigt. Så der altid er friskbygget kaffe klar til koppen. Mange gæster vælge oftes at bestille en filterkaffe, derfor er der en forventning om at kvaliteten er i top, hvilket man opnår med en god kaffemaskine. Vælg blandt vores store udvalg af mindre kaffemaskiner og kolbemodeller eller vælg et bryganlæg, hvis I har behov for at kunne brygge op mod 10-20 liter ad gangen. 

Kaffemaskiner til restaurant/bar

Har I et selvbetjeningsområde i restauranten/caféen, eller skal det være så nemt så muligt for jeres personale at lange kaffe hurtigt over disken? Så bør I vælge en fuldautomatisk kaffemaskine med helbønner og frisk mælk, så I med et enkelt tryk kan servere et væld af lækre kaffevarianter i barista kvalitet. Gæsterne har en forventning om at kvaliteten er i top, det er derfor vigtigt at vælge en god kaffemaskine der kan brygge lækker kaffe. 

Kaffemaskiner til buffet

I restaurantens buffet er der ofte behov for at kaffemaskinen er nem at betjene, og at den har en hurtig bryggehastighed. Her kan løsningen derfor være en instant kaffemaskine, som brygger hurtigt, eller det kan en semiautomatisk kaffemaskine med formalet kaffe eller helbønner uden friskmælks-system. Begge typer maskiner er nemme at betjene, ligesom de kræver begrænset håndtering fra personalets side gennem dagen. 

Hvordan vælger man kaffemaskine til caféen eller restauranten?

Vi har et stort udvalg af forskellige kaffemaskiner til caféer og restauranter, og det kan derfor være svært at finde frem til hvilken en man skal vælge. Hvilken type der passer bedst til jer, afhænger af jers behov og smag. I kan derfor overveje disse spørgsmål, for at finde frem til hvilken kaffemaskine i skal vælge:

 

 • Hvor mange kopper kaffe skal I kunne brygge ad gangen/om dagen?
  Alt afhængigt af hvor mange gæster i har, kan i vælge de helt store der kan brygge på til 20 L, eller blot de mindre kaffemaskine. 
 • Hvilken type kaffe foretrækker i?
  Filterkaffen brygges bedst på et bryganlæg og fås i både store og mindre variationer. Espressomaskinerne er gode til at lave forskellige kaffespecialiteter og den fuldautomatiske kaffemaskine er god til dem der ønsker lidt af det hele. 
   
 • Skal jeres gæst selv brygge kaffen eller skal den stå færdigbrygget?
  Med bryganlæg kan i brygge store mængder kaffe i termobeholdere, som kan stå klar til jeres gæster. Med nogle af de andre kaffeautomater kan jeres gæster selv vælge og brygge deres kop kaffe - så de kan lave lige den de ønsker. 
   
 • Ønsker i frisk mælk eller mælkepulver?
  Det er altid lækkert med frisk mælk i kaffen, men hvis i ønsker en nemmere løsning der kræver mindre håndtering, så kan mælkepulver være det rigtige valg. 

Hvornår er det nødvendigt med en industrikaffemaskine?

Som en café eller en restaurant kan I have behov for at brygge mange kopper god kaffe om dagen. Der er flere forskellige fordele ved at vælge en industri kaffemaskine til jeres gæster:
 

 • Den kan være koblet til vandforsyning, så I ikke hele tiden skal tænkte på at fylde den op
 • Det er nemt at fylde kaffe i - evt. med vores doseringsposer 
 • Der kan laves flere forskellige typer af kaffe 
 • Den er nem at betjene 
 • Der kan brygges mange liter ad gangen - dirkete i termokander 
 • Oplagte til storkøkkener, kantiner og mødelokalet 

 

Bliv ringet op

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.