Kaffemaskine til café og restaurant

Med nøje udvalgte kaffemaskiner til café og restaurant branchen sikrer vi at gæsterne får en enestående kop kaffe. Opnå fuld tilfredshed blandt gæsterne med en velbrygget kaffe fra Dankaf.

Hvor skal kaffemaskinen stå?

Giv dine kunder en unik kaffeoplevelse

Som gæst på en café eller restaurant har man en forventning om, at kaffeoplevelsen er i top. Det inkluderer alt lige fra smag og ventetid til betjeningen. Med en kaffemaskine til caféer fra Dankaf hjælper vi med den gode smag og en kort ventetid. Særligt hvis du fylder maskinen med vores udvalg af kvalitetsristede bønner. Se udvalget af kaffe til erhverv.

Nedenfor finder du et nøje udvalgt sortiment af kaffemaskiner til restaurantens forskellige områder, hvor der både er maskiner, som kan stå ude blandt gæsterne samt maskiner der skal være i køkkenet eller bag disken.

Løsning med en kaffemaskine til café eller restaurant

Kaffemaskiner til køkken

I restaurantens køkken og bag cafédisken er der oftest behov for, at I kan brygge store mængder god filtekaffe - hurtigt. Så der altid er friskbygget kaffe klar til koppen. Vælg blandt vores store udvalg af mindre kaffemaskiner og kolbemodeller eller vælg et bryganlæg, hvis I har behov for at kunne brygge op mod 10-20 liter ad gangen. 

Kaffemaskiner til restaurant/bar

Har I et selvbetjeningsområde i restauranten/caféen, eller skal det være så nemt så muligt for jeres personale at lange kaffe hurtigt over disken? Så bør I vælge en fuldautomatisk kaffemaskine med helbønner og frisk mælk, så I med et enkelt tryk kan servere et væld af lækre kaffevarianter i barista kvalitet. 

Kaffemaskiner til buffet

I restaurantens buffet er der ofte behov for at kaffemaskinen er nem at betjene, og at den har en hurtig bryggehastighed. Her kan løsningen derfor være en instant kaffemaskine, som brygger hurtigt, eller det kan en semiautomatisk kaffemaskine med formalet kaffe eller helbønner uden friskmælks-system. Begge typer maskiner er nemme at betjene, ligesom de kræver begrænset håndtering fra personalets side gennem dagen. 

 

Bliv ringet op

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du kan til enhver tid få ændret eller slettet dine oplysninger. Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.