Kaffemaskine til hotel

Med nøje udvalgte kaffemaskiner til hotelbranchen sikrer vi at gæsterne får en enestående kop kaffe. Opnå fuld tilfredshed blandt gæsterne med en velbrygget kaffe fra Dankaf.

Hvor skal kaffemaskinen stå?

Forkæl dine gæster

Kaffen er en essentiel del, når gæster skal bedømme den gastronomiske oplevelse på hotellet. Derfor er det vigtigt, at have en kaffemaskine, som kan brygge højkvalitetskaffe i et højt tempo, så gæsterne ikke kommer til at stå i kø.

Uanset om det er en kaffemaskine til hotellets køkken, buffet eller restaurant, kan du finde en maskine til netop dit behov. Alle nedenstående kaffemaskiner er specielt udvalgt til hotelbranchen, og med en kaffeløsning hos Dankaf, har det aldrig været lettere at servicere sine gæster.

Løsning med en kaffemaskine til hotel

Kaffemaskiner til hotellets køkken

I hotellets køkken er det rart at have en kaffemaskine, der hurtigt kan brygge god kaffe til mange. Et klassisk bryganlæg vil ofte være oplagt her, så I nemt kan brygge filterkaffen til morgenbuffeten, mødet eller konferencen og tappe den direkte over i termobeholdere eller termokander til bordene. 

Hos DanKaf har vi et stort udvalg af kaffemaskiner til hotel, så I kan finde lige den kaffemaskine, der passer til jeres størrelse. Vælg mellem små kolbemodeller eller bryganlæg, der kan brygge alt fra 5-20 liter ad gangen, varme tevand samt holde kaffen varm efter jeres behov. 

Kaffemaskiner til hotellets restaurant/bar

I hotellets restaurant og bar er der behov for, at gæsterne skal kunne få sig en ekstra god kop kaffe - til middagen, kaffepausen og den hyggelige snak. I DanKaf anbefaler vi, at i til hotellets restaurant og bar vælger en fuldautomatisk kaffemaskine med helbønner.

Med bare et enkelt tryk kan jeres gæster få helt friskkværnet og friskbrygget kaffe - lige efter deres smag. Med de fuldautomatiske kaffemaskiner kan I nemlig tilbyde et bredt udvalg af forskellige kaffedrikke - lige fra sort kaffe til espresso, cafe latte, cappuchino og varm kakao. Med eller uden frisk mælk er det ren kaffeforkælelse til dine gæsters ophold. 

Kaffemaskiner til hotellets buffet

I hotellets buffet er det en fordel med en kaffemaskine med både en høj bryggehastighed samt et bredt udvalg af kaffedrikke. For morgenkaffe skal flyde frit, og den skal smage godt for den bedste start på dagen. 

Her anbefaler vi, at vi I vælger en semiautomatisk kaffemaskine eller en instant kaffemaskine, så I hurtigt kan servere en velsmagende kop kaffe, men uden den ekstra håndtering og tid som friskmælksmaksiner kræver. Kombiner med evt. med filterkaffe fra bryggeanlægget, og I har god kaffe for enhver smag.  

 

Bliv ringet op

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du kan til enhver tid få ændret eller slettet dine oplysninger. Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.