Kaffemaskine til hotel

I værner om jeres gæster og går op i god kvalitet og gæstfrihed - og jeres kaffeløsning skal naturligvis afspejle dette. Med nøje udvalgte kaffemaskiner til hotelbranchen kan I sikre at jeres gæster får en enestående kop kaffe. Med velbrygget kaffe fra DanKaf opnår i fuld tilfredshed blandt jeres gæster og får den bedst mulige service. 

Her på siden kan i få mere inspiration og ellers står vi klar hvis i har flere spørgsmål.    

 

Hvilken kaffemaskine skal dit hotel have?

Der er mange mulighede,r når man skal vælge kaffemaskine til hotellet. Herunder er nogle spørgsmål I kan overveje, for at finde frem til den maskine, der passer til jeres ønsker og behov:
 

 • Hvor mange kopper kaffe om dagen?
  I kan få en kaffemaskine, der passer til lige netop jeres størrelse, hvad end I har brug for mange liter ad gangen, eller blot enkelte kopper eller kander.
   
 • Hvilken type kaffe skal være til rådighed?
  I kan enten vælge bryganlæg der kan brygge lækker filterkaffe, eller i kan vælge kaffeautomater med flere forskellige kaffespecialiteter, som f.eks. espresso, amaericano, cafelatte, osv. 

 

 • Skal der være mulighed for andre typer varme drikke?
  Udover kaffe har I også mulighed for at vælge andre typer varme drikke som f.eks. kakao, te og chai?
   
 • Skal jeres gæster selv betjene maskinen, eller skal kaffen være færdigbrygget? 
  Ønsker I at gæsterne selv skal vælge og brygge deres kaffe, så er det rigtige valg en kaffeautomat. Ønsker I derimod at kaffen skal stå klar og færdigbrygget, kan et brygnlæg være en bedre løsning for jer. 
   

Gæsterne kan have forskellige behov afhængigt af, hvor på hotellet kaffemaskinen skal placeres. Herunder kan du læse om de forskellige områder en kaffemaskine måske kan blive placeret. 

Kaffemaskiner til hotellets køkken

I hotellets køkken er det rart at have en kaffemaskine, der hurtigt kan brygge god kaffe til mange. Et klassisk bryganlæg vil ofte være oplagt her, så I nemt kan brygge filterkaffen til morgenbuffeten, mødet eller konferencen og tappe den direkte over i termobeholdere eller termokander til bordene. Det kan være en fordel med bryganlæg, da det ofte er her der er et stort behov for meget kaffe, uden at der skal opstå kø. Derudover er det nemt for gæsterne at de selv kan tage kaffen. 

Hos DanKaf har vi et stort udvalg af kaffemaskiner til hotel, så I kan finde lige den kaffemaskine, der passer til jeres størrelse. Vælg mellem små kolbemodeller eller bryganlæg, der kan brygge alt fra 5-20 liter ad gangen, varme tevand samt holde kaffen varm efter jeres behov. 

Kaffemaskiner til hotellets restaurant og bar

I hotellets restaurant og bar er der behov for, at gæsterne skal kunne få sig en ekstra god kop kaffe - til middagen, kaffepausen og den hyggelige snak. Det er ofte her at gæsterne har mere tid og højere forventninger til kaffens kvalitet. I DanKaf anbefaler vi derfor, at I til hotellets restaurant og bar vælger en fuldautomatisk kaffemaskine med helbønner.

Med bare et enkelt tryk kan jeres gæster få helt friskkværnet og friskbrygget kaffe - lige efter deres smag. Med de fuldautomatiske kaffemaskiner kan I nemlig tilbyde et bredt udvalg af forskellige kaffedrikke - lige fra sort kaffe til espresso, cafe latte, cappuchino og varm kakao. Med eller uden frisk mælk er det ren kaffeforkælelse til dine gæsters ophold. 

Kaffemaskiner til hotellets buffet

I hotellets buffet er det en fordel med en kaffemaskine med både en høj bryggehastighed samt et bredt udvalg af kaffedrikke. For morgenkaffen skal flyde frit, og den skal smage godt for den bedste start på dagen!

Her anbefaler vi, at vi I vælger en semiautomatisk kaffemaskine eller en instant kaffemaskine, så I hurtigt kan servere en velsmagende kop kaffe, men uden den ekstra håndtering og tid som friskmælksmaksiner kræver. Kombiner  evt. med filterkaffe fra bryggeanlægget, og I har god kaffe for enhver smag. Med disse maskiner, er det nemt for gæsterne selv at betjene og brygge en god kop kaffe til maden.  

Kaffemaskiner til hotellets reception 

Receptionen er knudepunket for hotellet, hvor der er mange gæster, der kommer ind og ud hver dag. Det kan derfor være en fordel, at have en kaffemaskine her, så I kan tilbyde kaffe og andre drikkevarer til jeres gæster, mens de venter på deres værelse eller konferencer. 

Hos DanKaf anbefaler vi derfor enten vores helbønne kaffeautomater, som giver gæsterne mulighed for vælge forskellige lækre kaffespecialiteter og som er nemme at betjene. Eller vores instant kaffeautomater, som brygger lækre kopper kaffe på ingen tid. 

Forkæl dine gæster på hotellet

Kaffen er en essentiel del, når gæster skal bedømme den gastronomiske oplevelse på hotellet. Derfor er det vigtigt, at have en kaffemaskine, som kan brygge højkvalitetskaffe i et højt tempo, så gæsterne ikke kommer til at stå i kø.

Uanset om det er en kaffemaskine til hotellets køkken, buffet, restaurant eller reception, kan du finde en maskine til netop dit behov. Alle  kaffemaskiner her på siden er specielt udvalgt til hotelbranchen, og med en kaffeløsning hos DanKaf, har det aldrig været lettere at servicere dine gæster.

Trænger du til god kaffe på arbejdet? Få en kaffemaskine til hotel

Få en komplet kaffeløsning til hotellet 

Vælger i en komplet kaffeløsning hos DanKaf får I meget mere end blot en kaffemaskine. Vi sammensætter en løsning, der passer specifikt til jeres hotels unikke behov - I kan eksempelvis sammensætte flere forskellige maskiner og forskellige typer kaffe. Med en skræddersyet kaffeløsning til hotellet får I:
 

 • Den rigtige kaffemaskine til hotellet 
 • Løbende kaffeleveringer og opfyldninger, så I aldrig løber tør
 • God service hele vejen rundt om kaffen!
 • Mulighed for tilføjelse af tilbehør, såsom hygiejneartikler og søde dager 
 • En ven af huset der sørger for maskinen og at kaffen kører 

 

Bliv ringet op

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.