Kaffemaskine til industri

Hos DanKaf tilbyder vi et stort udvalg af professionelle bryganlæg og kaffemaskiner, som er ideelle til jer der ønsker at brygge store mængder kaffe ad gangen. Disse kaffemaskiner er designet til at fremhæve smag og aroma, således at du altid kan nyde en velsmagende kop kaffe. 

Her på siden kan du se udvalget af kaffemaskiner til industri og blive klogere på om disse kaffemaskiner er den rigtige for jeres virksomhed. Konsulenterne hos DanKaf er altid klar til at hjælpe hvis du har brug for det. 

 

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en den rette kaffemaskine
til din virksomhed.

Kaffemaskiner til ethvert behov

Få et fuldt overblik over maskinemulighederne og hvorfor du skal vælge den enkelte kaffemaskinetype.

En skræddersyet kaffeløsning

Få en skræddersyet kaffeløsning med maskine, kaffe og service til netop din virksomhed.

Hvorfor skal du vælge en industri kaffemaskine?​

En industri kaffemaskine er den ideelle kaffeløsning til jer, der hver dag laver meget kaffe til medarbejdere, gæster, kunder, eller lignende. 

Fordele ved en industri kaffemaskine:

  • Store mængder kaffe på kort tid
  • Flere af maskinerne kan brygge direkte ned i en termobeholder
  • Brugervenlig betjening 
  • Kan opbevare op til 20 liter kaffe ad gangen 
  • Kaffemaskine til enhver størrelse virksomhed og ethvert behov.

Så hvis din virksomhed har brug for en pålidelig og effektiv måde at brygge mange kopper kaffe på, er en industri kaffemaskinen det rigtige valg. 

Hvornår er det nødvendigt med en industri kaffemaskine?

Til kontoret
Der er mange medarbejder der foretrækker den meget simple kop filterkaffe fremfor f.eks. café latte. Vores bryganlæg laver velsmagende og lækker filterkaffe i store mængder, så der heller ikke opstår kø på kontoret. Derfor kan industri kaffemaskiner være oplagte til kontoret

Til hotellet
hotellet kan det være oplagt med en industri kaffemaskine, da der ofte er et behov for store mængder kaffe ad gangen. Så kan I nemt brygge kaffe til f.eks. morgenbuffeten, mødet eller konferences og tappe den direkte over i termobeholdere. 

Til caféen eller restauranten
Mange gæster i caféen eller restauranten ønsker en lækker kop filterkaffe tilberedt på ingen tid. Derfor kan det være en smart løsning at have vores bryganlæg til at stå, så jeres gæster aldrig skal vente for lang tid på deres kop kaffe. 

Løsning med en kaffemaskine til industri

Populære kaffeautomater og kaffemaskiner til industri

Valget af kaffemaskine til industri afhænger af jeres specifikke behov og ønsker. Er I mange i virksomheden eller har I mange besøgende, så kan de helt store bryganlæg være gode til jer. Vi har derimod også de mindre maskiner, som brygger knap så meget ad gangen. Tag et kig herunder på nogle af vores kaffemaskiner til industri. 

 

Sådan vælger du den rigtige industri kaffemaskine

Der er flere elementer der spiller ind når I skal vælge jeres industrikaffemaskine. Herunder har vi listet nogler af de spørgmål man bør overveje inden man vælger sin kaffemaskine. 

Hvor mange kopper kaffe skal der brygges om dagen?
Valget af jeres nye kaffemaskine afhænger af hvor mange kopper kaffe der skal brygges om dagen. Til jer som brygger mange koppe om dagen og gerne vil undgå kø, f.eks. på hotellet eller konferencesteder, kan det give menning med en kaffemaskine der kan brygge direkte i store termobeholdere. Her anbefaler vi derfor de store bryganlæg der kan brygge op til 20 liter.  

 

Hvilke typer kaffe vil du servere?
Det er ligeledes også vigtigt at overveje hvilke typer kaffe jeres kaffemaskine skal kunne brygge. Der kan være forskellige behov alt efter hvor kaffen skal serveres. Gæsterne på f.eks. caféen eller hotellet, har en forventning om mange former for kaffe, mens medarbjedere på kontoret forventer, at det går hurtigt at få en god, men måske mere simpel kop kaffe. Her anbefaler vi enten en kaffemaskine der kan brygge forskellige kaffe typer, eller et mere simpelt bryganlæg der laver lækker filterkaffe. 

Hvem skal brygge kaffen?
Valget af jeres kaffemaskine afhænger ligeledes af hvem der skal bryge kaffen. Skal den være nem og hurtig at betjene, anbefaler vi vores bryganlæg, da kaffen står klar til tapning i termobeholdere. Derimod har vi vores kaffemaskiner, hvor gæsterne selv kan brygge deres yndlings kaffe. 

Få en komplet kaffeløsning til din forretning

Hvis I vælger en komplet kaffeløsning fra DanKaf, vil I modtage mere end bare en enkelt kaffemaskine. I samarbejde med jer, skræddersyer vi en løsning der specifikt passer til jeres forretnings behov. Dette indebærer, at I kan vælge mellem flere forskellige maskiner og typer af kaffe, alt efter jeres ønsker og behov.


En komplet kaffeløsning fra DanKaf indebærer:

  • Den bedste kaffe, der passe til jeres valgte kaffemaskine
  • En serviceaftale, hvor vi sørger for at bære jeres kaffe ind og placere den på den ønskede plads
  • En evt. rengøringsaftale, hvor vi klare vedligeholdelse af din maskine
  • En ven af huset, der sørger for alt med kaffen  

 

Bliv ringet op

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du kan til enhver tid få ændret eller slettet dine oplysninger. Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.