Kaffemaskine til industri

Hos DanKaf tilbyder vi et stort udvalg af professionelle bryganlæg og kaffemaskiner, der er ideelle til jer, der ønsker at brygge store mængder kaffe ad gangen - eks. til kantinedrift, industri og størkøkken. Disse kaffemaskiner er designet til at fremhæve smag og aroma, således at du altid kan nyde en velsmagende kop kaffe og aldrig løbe tør!

Her på siden kan du se udvalget af kaffemaskiner til industri og blive klogere på om disse kaffemaskiner er det rigtige valg din jeres virksomhed. Konsulenterne hos DanKaf er selvfølgelig altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for det. 

 

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en den rette kaffemaskine
til din virksomhed.

Kaffemaskiner til ethvert behov

Få et fuldt overblik over maskinemulighederne og hvorfor du skal vælge den enkelte kaffemaskinetype.

En skræddersyet kaffeløsning

Få en skræddersyet kaffeløsning med maskine, kaffe og service til netop din virksomhed.

Sådan vælger du den rigtige industri kaffemaskine

Der er flere elementer, der spiller ind, når I skal vælge jeres industrikaffemaskine. Herunder har vi listet nogle af de spørgmål, i kan overveje, inden I træffer det endelig valg af kaffemaskine. Her er vi naturligvis klar til at vejlede jer hele vejen!

Hvor mange kopper kaffe skal der brygges om dagen?
Valget af jeres nye kaffemaskine afhænger af, hvor mange kopper kaffe, der skal brygges om dagen. Til jer der brygger mange kopper om dagen, og gerne vil undgå kø, f.eks. i de større produktionsvirksomheder og kontorer, kan det give menning med en kaffemaskine, der kan brygge direkte i store termobeholdere. Her anbefaler vi derfor de store bryganlæg der kan brygge op til 20 liter.  

 

Hvilke typer kaffe vil du servere?
Det er også vigtigt, at overveje hvilke typer kaffe, jeres kaffemaskine skal kunne brygge. Der kan være forskellige behov, alt efter hvor kaffen skal serveres. Gæsterne på f.eks.  hotellet, har en forventning om mange former for kaffe, mens medarbejdere på kontoret forventer, at det går hurtigt at få en god, men måske mere simpel kop kaffe. Her anbefaler vi enten en kaffemaskine, der kan brygge forskellige kaffe typer, eller et mere simpelt bryganlæg, der laver lækker filterkaffe. 

Hvem skal brygge kaffen?
Valget af jeres kaffemaskine afhænger også af, hvem der skal bryge kaffen. Skal den være nem og hurtig at betjene, anbefaler vi vores bryganlæg, da kaffen står klar til tapning i termobeholdere. Derimod har vi også vores automatiske kaffemaskiner, hvor gæsterne selv kan vælge og brygge deres yndlingskaffe med et enkelt tryk. 

Populære kaffeautomater og kaffemaskiner til industri

Valget af kaffemaskine til industri afhænger af jeres specifikke behov og ønsker. Er I mange i virksomheden, eller har I mange gæster og besøgende, så kan de helt store bryganlæg være gode til jer. Vi har derimod også mindre maskiner, som brygger knap så meget ad gangen. Tag et kig herunder på nogle af vores kaffemaskiner til industri, der kan brygge både i kop og kande!

 

Få en komplet kaffeløsning til din forretning

Hvis I vælger en komplet kaffeløsning fra DanKaf, vil I modtage mere end bare en kaffemaskine. I samarbejde med jer, skræddersyer vi en løsning, der specifikt passer til jeres forretnings behov, og med det servicebehov I ønsker. I DanKaf tilbyder vi nemlig, som noget ganske særligt at stå for næsten alt omkring kaffen hos jer - så I bare skal nyde kaffen!

En komplet kaffeløsning fra DanKaf indebærer:

  • Den bedste kaffe, der passer til jeres valgte kaffemaskine
  • En kaffeaftale, hvor vi sørger for at bære jeres kaffe ind og placere den på den ønskede plads og fylde kaffamaskinen op. 
  • Serviceaftale, hvor vi til tilsær og vedligholder maskinen årligt samt ved evt. nedbrud.
  • En evt. rengøringsaftale, hvor vi klare vedligeholdelse af din maskine
  • En ven af huset, der sørger for alt omkring kaffen - så I bare skal nyde den!

Trænger du til god kaffe på arbejdet?
Få en kaffemaskine til industri her!

Hvorfor skal du vælge en industri kaffemaskine?​

En industri kaffemaskine er den ideelle kaffeløsning til jer, der hver dag laver meget kaffe til medarbejdere, gæster, kunder, eller lignende. I industrivirksomheden, i kantinen og stordriften.

Fordele ved en industri kaffemaskine:

  • Du brygger nemt store mængder filterkaffe på kort tid
  • Flere af maskinerne kan brygge direkte ned i en termobeholder
  • Brugervenlig betjening 
  • Kan brygge og varmholde op til 20 liter kaffe ad gangen 
  • Kaffemaskine til enhver størrelse virksomhed og ethvert behov

Så hvis din virksomhed har brug for en pålidelig og effektiv måde at brygge mange kopper kaffe på, er en industri kaffemaskinen det rigtige valg. 

Hvornår er det nødvendigt med en industri kaffemaskine?

Til kontoret
Der er mange medarbejdere, der foretrækker den meget simple kop filterkaffe fremfor f.eks. café latte. Vores bryganlæg laver velsmagende og lækker filterkaffe i store mængder, så der heller ikke opstår kø på kontoret. Derfor kan industri kaffemaskiner være oplagte til kontoret, ligesom de er gode til at brygge filtekaffen til mødets termokander. 

Til hotellet
hotellet kan det være oplagt med en industri kaffemaskine, da der ofte er et behov for store mængder kaffe ad gangen. Så kan I nemt brygge kaffe til f.eks. morgenbuffeten, mødet eller konferencen og tappe den direkte over i termobeholdere eller termokander.  

Til kantinen, caféen eller restauranten
Mange gæster i caféen eller restauranten ønsker en lækker kop filterkaffe tilberedt på ingen tid. Derfor kan det være en smart løsning at have et bryganlæg til at stå, så jeres gæster aldrig skal vente for lang tid på deres kop kaffe. 

 

Bliv ringet op

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.