Kaffeautomater til virksomheder

Den daglige kaffe er lige så nødvendig som strøm i moderne virksomheder - og nøjagtig som med strømmen gider ingen bruge tid på at bekymre sig om, hvorvidt kaffen er til rådighed.

Derfor er DanKaf blevet til - kaffeleverandøren der sikrer problemfri totalløsninger til virksomheder.

Til dig, der ikke vil bekymre sig om kaffe

DanKaf leverer komplette kaffeløsninger til alle erhverv og virksomheder. Vi er her for at give dig og dine kolleger gode kaffeoplevelser. Det handler om fremragende smag og kvalitet, men også om hele fornøjelsen ved at have en kaffeaftale, der bare fungerer - hver dag.
 

Kaffeautomater fra de bedste mærker

DanKaf leverer kaffeløsninger til firmaer over hele Danmark. En vigtig del af pakken er velbryggende og driftssikre kaffeautomater, der leverer perfekte kopper, uanset om man er til espresso, latte, cappuccino eller den klassiske filterkaffe.

Vores automater er håndplukket fra verdens bedste producenter som Wittenborg, Sielaff, Animo, Bravilor Bonamat, Jura og Saeco. 
 

Vi indkøber til attraktive priser - til din fordel

Fordi vi er en del af BKI foods, kan vi forhandle gode priser på vores kaffeautomater. Det kommer kunderne til gode via attraktive totalløsninger med lave månedlige ydelser.

 

Kaffeautomat med kværn

Det bliver mere og mere populært med kaffeautomater, der har indbygget kværn. Her males hele bønner, lige inden kaffen brygges, og det giver den helt rigtige italienske oplevelse. Lav en opkvikkende espresso, en skummende cafe latte, en markeret americano – eller hvilken som helst italiensk kaffespecialitet, du måtte ønske. 

Vi har udvalgt en række automatiske kaffeautomater med kværn, og du finder helt sikkert en, der passer til din virksomhed. De fleste af modellerne har en mælkevarmer, så cappuccinoen kan laves med ét tryk på en knap.

Kaffeautomater med friskbryg

Kaffen brygges fra formalet kaffe eller friskmalede bønner direkte i koppen. Mere frisklavet bliver kaffe ikke, og når man først har vænnet sig til kvaliteten, smagen og aromaen, er det svært at gå væk fra igen.

DanKaf præsenterer et bredt sortiment af driftsikre og velbryggende friskbrygmaskiner.

Kaffeautomater til instant kaffe

En instant-kaffeautomat er det kloge valg, når der er tendens til kødannelse i kaffepauserne. Vi tilbyder automater og kaffe af bedste kvalitet, så du ikke skal gå på kompromis med den gode kaffesmag, selvom kaffen brygges hurtigt. Vores instant-automater er også altid klar til en kop varm kakao eller andre instant-drikke.

Det er nemt at afkalke og vedligeholde din kaffeautomat

Som kunde hos DanKaf har du et nemt liv. I hvert fald hvad firmakaffen angår. Hvis du tegner en service- og rengøringsaftale (se mere nedenfor), sørger vi for at rengøre, vedligeholde og servicere din kaffeautomat.

Vælger du selv at klare vedligeholdelsen, kan du finde hjælp på vores side med instruktionsvideoer. Kan du ikke finde den video, du har brug for, kontakter du blot os – så hjælper vi dig videre. Eventuelt kommer din lokale DanKaf-mand ud og viser, hvordan automaten holdes vedlige.

Total service hele vejen rundt med en komplet kaffeløsning

Det høje serviceniveau er det, vi vil være kendte for. Hvis du, som langt de fleste af vores kunder, indgår en samlet aftale inklusiv serviceaftale og rengøringsaftale, slipper du for at skulle tænke på kaffesituationen overhovedet.

Alt kører af sig selv; kaffen leveres automatisk og lægges på plads, maskinerne holdes løbende rene, og der foretages service, når tiden er til det. Og hvis uheldet er ude, træder vi hurtigt til og afhjælper problemet.