Kaffemaskiner til erhverv - til ethvert behov

Har kaffe også en stor betydning for din arbejdsdag? Om du leder efter en kaffeløsning til de kaffetørstige, kaffekræsne eller generelt kaffeglade, så kan du finde den bedste kaffeautomat til erhverv hos DanKaf.

For nogle er det vigtigt på kort tid at kunne sikre en god, sort kop kaffe til alle på arbejdspladsen – for andre er det vigtigt at kunne tilbyde et stort udvalgt af kaffevarianter, så der er noget for enhver smag. Netop disse valg hjælper vi jer med at afstemme i jeres tilpassede kaffeløsning.

Sådan vælger du den rette kaffeautomat

Nedenfor kan du læse mere om fordelene ved at vælge en kaffeløsning, hvor henholdsvis bryggehastigheden eller kaffevarianterne er i højsædet – samt hvilke behov de hver især dækker. 

Vælg den mulighed, der er vigtigst på din arbejdsplads, og vælg derefter, hvor mange personer, der skal brygges kaffe til hver dag. På baggrund af dine valg, guider vi dig frem til et udvalg af anbefalede kaffeautomater til netop dig.


Bryggehastigheden er vigtigst

Kan du nikke genkendende til følgende, bør du højst sandsynligt kigge på kaffeautomater, hvor en kort bryggetid er prioriteret:

  • Der bliver drukket meget kaffe hver dag
  • Firmakaffen skal smage lige så godt, som den plejer
  • Kaffen skal serveres varm og som kaldet
  • Kaffen brygges på ned til 7-8 sekunder

Se anbefalede maskiner


Kaffevarianterne er vigtigst

Kan du nikke genkendende til følgende, bør du højst sandsynligt kigge på kaffeautomater, hvor antallet af kaffevarianter er prioriteret:

  • Der drikkes kaffe af mange forskellige person(lighed)er hver dag
  • Der er mange holdninger til, hvad den bedste kaffevariant er
  • Kaffen er primært et velsmagende, velfortjent hverdagsgode
  • Det er vigtigt, at der kræses om tilbehøret for kaffen

Se anbefalede maskiner

 

 

Søger du en komplet og miljøfokuseret kaffeløsning?

Vi hjælper dig med at finde den rigtige kaffeløsning, som passer præcis til dit og virksomhedens behov.

 

Dansk Fjernvarme har valgt DanKaf som leverandør af en kaffeløsning, da de kan levere en økonomisk god multiløsning med service, rengøring og opfyldning af produkter. De kan desuden tilbyde en kaffemaskine, der kan installeres med pulvermælk eller frisk mælk.

DanKaf har været tilgængelige med
råd og vejledning gennem hele processen,
og vi har fået en venlig og professionel behandling.​"

Birgitte Heick
Teamkoordinator, Dansk Fjernvarme

Højt serviceniveau

Du får den bedste service

Mange års erfaring

Du får rådgivning af erfarne kaffefolk fra et 100% dansk selskab

Fokus på bæredygtighed

Du får en kaffeleverandør med fokus på miljø og bæredygtighed

Ved du allerede, hvilken automattype, du vil have?

Alle vores kaffeautomater er opdelt i nedenstående kategorier. Har du allerede en idé om, hvilken type, der passer til behovene og præferencerne på din arbejdsplads, kan du klikke ind og lade dig inspirere herunder.

Alle maskiner kan brygges til kande, men flere af maskinerne har som primær funktion at brygge til kop. Derfor bør du overveje, om mængden af kaffe, der drikkes på din arbejdsplads, spiller ind på dit endelige valg af kaffemaskine.

Drikker I meget kaffe, og brygger I ofte kaffe i kander til møder, kan det være en fordel at vælge et bryganlæg eller en kolbemaskine, der har det som primær funktion. Prioriterer I derimod at kræse om den enkeltes kaffeoplevelse, også selvom det betyder lidt mere ventetid, bør I kigge på helbønnemaskiner med kværn eller kaffemaskiner til friskbryg. Har I som primært krav, at I skal kunne lave en kop kaffe en kakao i lynfart – uden at I behøver at kunne brygge i store mængder – så vil en instant kaffe- kakaoautomat være optimal.

Du kan læse nærmere om de enkelte maskintyper herunder, og klikke ind og se vores store udvalg, så du let kommer tættere på det perfekte valg af kaffemaskine til dit firma.

Derfor skal du vælge en Helbønne kaffeautomat / Kaffemaskine med kværn

Helbønne kaffeautomater med kværn er til kaffenyderne, der elsker en kop kaffe, der er kræset lidt ekstra for. Maskinerne kendetegnes ved, at der skal bruges helbønner, der formales direkte i maskinen, når de skal bruges. Det giver masser af skøn kaffeduft under både formaling og bryg, og derfor vil en kaffemaskine med kværn være at foretrække til dem, der nyder den fulde kaffeoplevelse. Kaffemaskinen er derfor ideel til kontoret med kaffenydere.

Denne type kaffeauomat brygger typisk en kop kaffe på 25-35 sekunder, og derfor er den oplagt til de virksomheder, hvor det prioriteres at vente på den gode kaffe, der er kræset lidt ekstra for.

Maskinerne kendes også som espressomaskiner, da de fungerer efter den klassiske italienske metode med at presse varmt vand gennem nymalede bønner ved højt tryk. Det giver mulighed for at brygge alle de gode specialkaffer, som vi kender fra caféerne – espresso, americano, caffe latte, cappuccino, macchiato osv.

Hos DanKaf kan du vælge mellem en række fuldautomatiske kaffemaskiner med kværn, og de fleste har også mælkevarmer, så mælkekaffen kan laves med ét enkelt tryk. Derudover giver de også mulighed for te, kakao mm.

Derfor skal du vælge en kaffeautomat med friskbryg

Kaffemaskiner med friskbryg er kendetegnet ved, at de brygger på formalet kaffe og primært brygger direkte i koppen, hvilket giver den særligt frydefulde fornemmelse af friskbrygget kvalitet, som mange sætter pris på.

Kaffemaskiner med friskbryg brygger typisk en kop kaffe på 20-30 sekunder. Det er hurtigere end helbønnemaskiner, men friskbrygmaskiner foretrækkes stadig af virksomheder, der prioriterer at vente på en skøn kop kaffe, der er kræset lidt ekstra om.

Den primære funktion er bryg direkte i koppen, og derfor vil det være et godt valg, hvis I oftere ønsker at brygge i kop til den enkelte frem for i kande på din arbejdsplads. Friskbrygmaskinerne giver mulighed for, at alle kan vælge deres favorit blandt forskellige specialkaffer, kakao, te mm.

Vi har håndplukket et godt udvalg af stabile og gode friskbrygmaskiner, du kan kigge nærmere på.

Derfor skal du vælge et Kaffe Bryganlæg / Industri kaffemaskine

Når der skal serveres rigtig mange kopper kaffe i løbet af arbejdsdagen, kan et større bryganlæg være løsningen. Her brygges kaffen med filter og holdes varm i store termobeholdere, hvorfra kaffen kan tappes via en hane. Det giver en god, klassisk og velsmagende kaffe uden lange køer ved kaffemaskinen, da du er sikret god, frisk, sort kaffe i et højt tempo.

Bryganlæg brygger kaffe på formalet kaffe – typisk med doseringsposer, der gør det let at sikre den rette mængde, så kaffen altid smager lige godt hver gang. En doseringspose svarer gerne til en kande, og derfor er det et godt valg, hvis I ofte brygger hele kander kaffe og generelt har en arbejdsplads, hvor I nyder store mængder af god kaffe hver dag.

Med et stort kaffeforbrug er bryganlæg typisk et økonomisk valg, hvor du stadig sikrer en rigtig god kop kaffe. Vores sortiment af bryganlæg rummer maskiner fra 5 til 20 liter, så selv storkøkkener og store kantiner kan stille kaffetørsten hos de mange gæster.

Derfor skal du vælge en Kolbemaskine

En kolbemaskine er den klassiske, men professionelle kaffemaskine, man aldrig går galt i byen med. Kaffen brygges ved, at varmt vand siver gennem et filter fyldt med formalet kaffe, og det giver den kendte smag, mange danskere foretrækker.

Kolbemaskinen - eller filterkaffemaskinen - er let at betjene, holder kaffen varm og gør det nemt at lave hele kander til møder med kunder og kollegaer.

En kolbemaskine er en effektiv og økonomisk maskine, der kan sikre skøn, varm, sort kaffe i en fart til enhver arbejdsdag, så du ikke skal vente længe på kaffen, der skal give det ekstra skud velsmagende energi.

Vi har udvalgt markedets mest velbryggende og pålidelige industri-kaffemaskiner med filterbryg til vores sortiment.

Derfor skal du vælge en Instant kaffeautomat / Industri kaffeautomat

Når du gerne vil have en hurtig kop kaffe, er en instant kaffemaskine et rigtig godt valg. Kaffen brygges med frysetørret ”pulverkaffe”, og er en ukompliceret, effektiv og lynhurtig måde at sikre en god kop kaffe.

Maskinen brygger primært til kop, så du let kan sikre hurtig kaffe til den enkelte. Samtidig kræver maskinen minimal rengøring, så håndtering er let og økonomisk.

Instant kaffe fra DanKaf er af høj kvalitet, så du ikke skal gå på kompromis med dine krav til en god smagsoplevelse, selvom koppen bliver brygget i en fart. Samtidig giver vores automater dig mange muligheder for lækre, varme drikke som eksempelvis kakao – altid et hit på de koldeste dage.

Sådan vedligeholder du dine erhvervs kaffemaskiner

Hvis du har en totalløsning hos Dankaf, skal du ikke bekymre dig om at rense, vedligeholde og servicere dine automater. Så klarer vi det for dig, helt uden at du skal huske på det.