Kaffemaskiner til erhverv med noget for alle

DanKaf er leverandør af fremragende kaffe og problemfri totalløsninger til virksomheder over hele Danmark. Vi har et bredt udvalg af professionelle kaffemaskiner, der dækker alle behov, uanset om I er til den gode, traditionelle filterkaffe, en skarp espresso eller en blød caffé latte.

Vores kaffemaskiner til erhverv er gennemtestede, og de kommer fra anerkendte producenter som Wittenborg, Sielaff, Animo, Bravilor Bonamat, WMF, Jura og Saeco. Mange af vores modeller er med vandtilslutning, så betjeningen bliver så enkel som mulig.

Professionelle kaffebryggere med filtre og kolber

Den klassiske, men professionelle kaffebrygger, man aldrig går galt i byen med. Kaffen brygges ved, at varmt vand siver gennem et kaffefyldt filter, og det giver den kendte smag, mange danskere foretrækker. Filterkaffemaskinen er let at betjene, holder kaffen varm og gør det nemt at lave hele kander til møder med kunder og kolleger.

Vi har udvalgt markedets mest velbryggende og pålidelige industri kaffemaskiner med filterbryg til vores sortiment.

Kaffemaskine med kværn

Maskiner med kaffekværn bliver mere og mere populære i danske virksomheder. De kendes også som espressomaskiner, da de fungerer efter den klassiske italienske metode med at presse varmt vand gennem nymalede bønner ved højt tryk. Det giver mulighed for at brygge alle de gode kaffespecialiteter, som vi kender fra cafeerne – espresso, americano, caffè latte, cappuccino, macchiato osv.

Hos DanKaf kan du vælge mellem en række fuldautomatiske kaffemaskiner med kværn, og de fleste har også mælkevarmer, så mælkekaffen kan laves med ét eneste tryk.

Kaffemaskiner med friskbryg

Her brygges kaffen direkte i koppen fra formalet kaffe eller bønner friskkværnet i maskinen. Det giver den særligt frydefulde fornemmelse af friskbrygget kvalitet, som alle sætter pris på.

Vi har håndplukket et godt udvalg af stabile og godt bryggende friskbrygmaskiner til vores kunder.

Kaffemaskiner til instant kaffe

Når du gerne vil have en hurtig kop kaffe, er en instant-kaffemaskine det oplagte valg. Instant kaffe fra DanKaf er af høj kvalitet, så du ikke skal gå på kompromis med dine krav til en god smagsoplevelse, selvom koppen bliver brygget i en fart. Samtidig giver vores automater dig mange muligheder for lækre, varme drikke som for eksempel kakao – altid et hit på de koldeste dage.

Kaffemaskiner med termokande

Hvis I gerne vil brygge større mængder kaffe ad gangen og holde den varm i mange timer, kan en termokandemaskine være løsningen. Kaffen brygges på den klassiske filtermetode, og den løber ned i en termokande med pumpe, som herefter kan tages med til møde, udendørs, eller hvor der er behov for dejlig varm og velbrygget kaffe. Se vores udvalg af kaffemaskiner med termokande her.

Kaffe bryganlæg

Når der skal serveres rigtig mange kopper kaffe i løbet af dagen, kan et større bryganlæg være løsningen. Her brygges kaffen med filter og holdes varm i store termobeholdere, hvorfra kaffen kan tappes via en hane. Det giver en god, klassisk og velsmagende kaffe uden lange køer ved kaffemaskinen.

Vores sortiment af bryganlæg rummer maskiner fra 5 til 20 liter, så selv storkøkkener og store kantiner kan stille kaffetørsten hos de mange gæster.

Sådan vedligeholder du dine erhvervs kaffemaskiner

Hvis du har en totalløsning hos Dankaf, skal du ikke bekymre dig om at rense, vedligeholde og servicere dine automater. Så klarer vi det for dig, helt uden at du skal huske på det.