Kaffemaskine producenter

Her hos DanKaf har vi et stort udvalg af kaffemasiner fra nogle af Europas bedste producenter af professionelle og driftssikre kaffemaskiner. Her på siden kan du få et overblik over vores mest populære kaffeautomatproducenter, og hvad der gør dem til noget ganske særligt!

Tag et kig og find den rette kaffeautomat til din virksomheds behov.

Wittenborg
Bravilor Bonamat
Animo
WMF

Wittenborg kaffeautomater - Klassikeren

Wittenborg kaffeautomater findes på rigtig mange danske arbejdspladser og med god grund. De er kendt for deres flotte skandinaviske design og høje produktkvalitet! Wittenborg blev stiftet i Odense i 1924, men ejes i dag af en italiensk producent. Men det har bestemt ikke gjort dem dårligere!

Med Wittenborgs kaffeautomater får du masser af muligheder med et stort udvalg af varme drikke: Fra almindelig kaffe, espresso og americano til  diverse mælkedrikke som cappuccino til kakao og te. Disse kaffeautomater brygger på kop-basis med let og enkel betjening.

Wittenborgs automater fås både med kaffekværn, hvor hele kaffebønner kværnes, når kaffen bliver brygget eller med friskbryg metoden, hvor kaffen brygges direkte i koppen fra formalet kaffe.

Bravilor Bonamat - Til den perfekte filterkaffe

Bravilor Bonamat er en velkendt klassiker indenfor kaffeverdenen, og de kan fås til ethvert behov: Fra det mindre køkken hvor I måske blot har behov for at brygge en kande ad gangen, og  til det store industrikøkken, hvor I har behov for at brygge 10 eller 20 liter ad gangen.

Uanset hvor meget kaffe du har behov for i hverdagen, er du sikret den optimale kaffemaskine til at brygge filterkaffe til professionelt brug.

Bonamat kaffemaskiner brygger kaffe på formalet kaffe og er kendt for deres solide design og enkle design. 

Animo - Det stilsikre valg

Hollandske Animo tilbyder alle slags kaffeautomater, så der er god mulighed for at du her kan finde en til dit behov! Desuden er de kendte for deres stabile drift og flotte, stilsikre design. 

Her finder du både fuldautomatiske helbønnemaksiner, der friskkværner kaffebønnerne før brygning, friskbryg maskiner,som brygger kaffe på formalet kaffe, samt kaffemaskiner der bygger på instant kaffe! 

Afhængigt af dit behov, er det også muligt at få en automat som både brygger kopper og kander med kaffe. Med en Animo automat, er det muligt at lave en række af varme drikke fra alminelig kaffe og mælkedrikke som cappuccino til te og kakao.

WMF - Lukusmaskinen til den lækre kop

De tyske WMF kaffemaskiner er kendt for deres høje kvalitet, innovative teknologi og fremragende kaffeoplevelse! Med deres elegante design og avancerede funktioner tilbyder WMF  en perfekt balance mellem brugervenlighed og professionel ydeevne. 

WMF er fuldautomatsike helbønnemaskine, der med et enkelt tryk kværner og friskbrygger kvalitetskaffe efter dit valg! Direkte i koppen. Vælg mellem alt fra espresso, til caffe latte og americano til klassisk sort kaffe, kakao og forkæl din kop med frisk mælk som WMF varmer og skummer til perfektion hver eneste gang. 

WMF maksiner findes i både mindre modeller til den lille kontorgang, samt store kaffeautomater, der kan sikre jeres daglige baristakaffe i selv store virksomheder og afdelinger. 

JURA - Kvalitetskaffe til jer der vil forkæles!

Schweiziske JURA er kendt for moderne kaffemaskiner af bedste kvalitet! Det er små fuldautomatiske kaffemasikiner med helbønner, frisk mælk og kærlighed i hver eneste brygning! JURA er for jer i den mindre virkosmhed, som butikken, det mindre kontor eller lignende, som vil forkæles med kaffe af bedste kvalitet hver eneste dag!

Vælg mellem flotte bordmodeller fra Jura, der med et enkelt tryk tryller baristakaffe frem til dig og dine kunder og kolleger! Af helbønner, med frisk, skummet og varmet mælk og lige nøjagtigt som du bedst kan lide den. På en Jura kan du nemlig indstille styrke og mængde på din favoritkaffe - fra kop til kop!