Producenter

Herunder kan du få et overblik over vores mest populære kaffeautomatproducenter, og hvad der gør dem specielle.
Tag et kig og fin den rette kaffeautomat til din virksomheds behov.

Wittenborg

Wittenborg automater er brugt på rigtigt mange arbejdspladser og med god grund. De er kendt for deres flotte skandinaviske design og høje produktkvalitet.

Med Wittenborgs kaffeautomater får du masser af muligheder med et stort udvalg af varme drikke fra almindelig kaffe, espresso, americano og diverse mælkedrikke som cappuccino til kakao og te. Disse kaffeautomater brygger på kop-basis med let og enkel betjening.

Wittenborgs automater fås både med kaffekværn, hvor hele kaffebønner kværnes når kaffen bliver brygget eller med friskbryg metoden, hvor kaffen brygges direkte i koppen fra formalet kaffe.

Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat er en velkendt klassiker indenfor kaffeverdenen og kan fås til ethvert behov fra det mindre køkken med bryggekapacitet på 1 kande ad gangen til det store industrikøkken med behov for at brygge 10 eller 20 liter ad gangen.

Bonamat kaffemaskiner brygger kaffe på formalet kaffe og er kendt for deres solide design og høje bryggetemperatur på 97 grader.

Sielaff Siamonie

Med en Sielaff automat får du en utrolig flot og elegant kaffemaskine som kan brygge en lang række af varme drikke fra specialkaffe til kakao og te.

Sielaff automater kan både brygge kaffe ved brug af hele kaffebønner som bliver kværnet lige før kaffebrygning og desuden brygge instant kaffe som placeres i den separate kaffebeholder.

Animo

Animo tilbyder automater med stor variation fra maskiner, der friskkværner kaffebønnerne før brygning og friskbryg maskiner som brygger kaffe på formalet kaffe til kaffemaskiner med instant kaffe som giver en utrolig hurtig brygningstid uden at gå på kompromis med den gode smagsoplevelse.

Afhængigt af dit behov, er det også muligt at få en automat som både brygger kopper og kander med kaffe. Med en Animo automat, er det muligt at lave en række af varme drikke fra alminelig kaffe og mælkedrikke som cappuccino til te og kakao.