Animo kaffemaskiner

Høj kvalitet og stilfuldt design

Den hollandske producent af kaffeautomater til erhverv, Animo, har opnået stor succes med deres flotte og driftssikre modeller. Vi fører et bredt udvalg af Animo kaffemaskiner til instant kaffe og hele bønner, og vi rådgiver dig gerne om at vælge den helt rigtige model, så den passer lige præcis til jer. Her på siden kan du finde inspiration til jeres kommende kaffeløsning og få mere viden om de forskellige kaffemaskiner fra Animo.

Billede

Gode kaffemaskiner til alle situationer

Animo har et stort sortiment af lækre og simple kaffemaskiner, så du kan finde den, der passer lige præcis til dine behov. Hvad enten det er en kaffeautomat til det store kontor eller til restauranten, så har Animo en kaffeautomat til dine behov. Så uanset hvilken situation du står i, kan vi hjælpe dig med en kaffemaskine der passer dertil, og vi er sikre på, at du ikke bliver skuffet! 

Du kan både vælge kaffeautomater til helbønner, formalet kaffe eller instant kaffe, så du får en kaffemaskine, der opfylder alle dine ønsker. 
 

 • Vælg imellem et bredt sortiment af stilrene og iøjenfaldende designs 
 • Find den kaffemaskine der passer lige præcis til jeres behov og smag
 • Mulighed for brugerbetaling 
 • Sammensæt de kaffedrikke I synes er de bedste til jeres smag

Disse typer kaffe kan du få med Animo

Med Animo kaffemaskiner har du et bredt udvalg af forskellige kaffedrikke, og uanset hvilken du vælger, ja så kan den tilpasses til jeres behov! Hver maskine har nemlig masser af forskellige valgmuligheder - yderligere er det muligt at tilvælge endnu flere lækre valgmuligheder, med en kakaobeholder eller mælkepulver. 
 

Forskellige kaffedrikke du kan vælge til din Animo kaffeautomat 

 • Sort kaffe
 • Espresso 
 • Cappuccino 
 • Cafe latte
 • Kaffe med mælk
 • Kakao
 • Wiener melange 
 • Varmt vand 

Hvilken Animo kaffeautomat skal du vælge?

Animo har flere forskellige maskiner I kan vælge i mellem. I skal vælge jeres nye kaffemaskine ud fra hvilken bryggemetode I foretrækker, og alt efter hvor mange ressourcer I har til vedligeholdelse og håndtering af maskinerne. 

Helbønne kaffemaskiner - Animo Optibean
Disse kaffemaskiner er til jer, som elsker jeres kaffedrikke lavet på friskmalede kaffebønner! Bønnerne bliver straks kværnet så snart man har valgt sin fortrukne kaffedrik - dette sikrer den absolut bedste smag og aroma, og det fremhæver alle smagene i din kaffe! Disse kaffemaskiner kræver dog højere niveau af rengøring og håndtering.

Kaffemaskiner til formalet kaffe - Animo Optifresh
Disse kaffemaskiner er til jer, som ønsker en smagfuld kop kaffe med mindsket daglig rengøring. Disse kaffemaskiner  kræver mindre rengøring, da der ikke er tilhørende kværn i maskinen, da automaterne brygger på allerede formalet kaffe. I er dog stadig garanteret en friskbrygget og lækker kop kaffe hver dag.

Instant kaffemaskiner - Animo Optivend
Disse kaffemaskiner er til jer, som hurtigt og nemt ønsker en god kop kaffe! Instant kaffemaskinerne brygger på frysetørret instant kaffe og kan kombineres med både mælkepulver, sukker og kakaopulver. Det er dermed muligt at lave forskellige kaffedrikke på en kaffemaskine, der er både hurtig og meget nem at vedligeholde og håndtere, så I sparer tid i hverdagen.

Animo Optibean: Bønne-til-kop med et enkelt tryk

Hvis du er til smagen af friskkværnet kaffe, skal du overveje Animo OptiBean. Tryk på knappen, nyd lyden af de hele bønner, der kværnes, inden kaffen brygges direkte ned i koppen. Friskere bliver kaffen ikke! OptiBean-serien fra Animo passer derfor perfekt til jer, som sætter pris på en smagfuld og lækker kop, frisk kaffe. Kaffemaskinen indeholder en beholder og kværn til de hele kaffebønner, som sørger for nykværnet kaffe til hver enkelt kop. 

Animo OptiBean 3 XL

 • 180 kopper/dag 
 • Bryggetid ca. 29 sek. 
 • Helbønner for kaffe af højeste kvalitet
 • Mange lækre valgmuligheder 
 • Mulighed for brugerbetaling 

 

Animo OptiVend: De populære og lynhurtige instant kaffeautomater 

Hurtige, velbryggende og nemme at betjene! Så kort kan Animo OptiVend-serien beskrives, og det er ikke underligt, at vi stiller mange af dem op på danske arbejdspladser. OptiVend-automater brygger på instantkaffe, og det betyder, at der ikke går mange sekunder, fra du trykker på knappen, til du har en dampende varm kop kaffe i hånden. OptiVend maskinerne er derfor perfekte til jer, der ønsker hurtig og nem servering af mange kopper kaffe hver eneste dag. 

Nogle af OptiVend modellerne er kun til enkeltkopper, mens andre også har plads til kander. Desuden er der 1, 2 eller 3 beholdere i de forskellige varianter, og det giver mulighed for at vælge flere instantprodukter, så du kan lave alt fra sort kaffe og cappucino til en lækker kop kakao. Tag en snak med din lokale DanKaf-konsulent om den rigtige kaffeløsning for jer.

Animo OptiFresh: Altid friskbrygget kaffe af formalet kaffe eller hele bønner

Animo Optifresh kaffemaskiner er til de kræsne kunders ønsker og behov! Her får du altid friskbrygget kaffe, hvad enten du ønsker at brygge på formalet kaffe, eller om du ønsker en maskine, der friskkværner dine helbønner først. Helt kort får du altsid friskbrygget kaffe, en maskine der er nem både at betjene og rengøre, og en kaffeautomat der kan brygge i både kander og kopper efter behov.

Ligeledes kommer Animo OptiFresh maskinerne i stabile og elegante designs, der passer ind de fleste steder. Med beholdere til mælkepulver, sukker og kakao får du et stort udvalg af friskbryggede specialiteter. 

Find den rigtige kaffe til din Animo kaffemaskine

Hos DanKaf har vi et bredt udvalg af både hele kaffebønner, instant kaffe og formalet kaffe, der passer til lige netop din Animo kaffemaskine. Se her nogle af vores kaffer til Animo og vælg den, der passer bedst til jeres kaffesmag!

 

Alt til kaffen - og lidt til

Det handler om fremragende smag og kvalitet. DanKaf er kaffeleverandøren, der giver dig og dine kolleger gode oplevelser med kaffe til erhverv og virksomheder.

Vi leverer komplette kaffeløsninger med kaffemaskiner til erhverv fra velkendte mærker såsom Wittenborg, Bravilor Bonamat, Animo og WMF.

Du får den bedste service fra erfarne kaffefolk og den mest velsmagende, certificerede kaffe.