Animo kaffemaskiner

Høj kvalitet og iøjnefaldende design

Den hollandske producent af kaffeautomater, Animo, har opnået stor succes med deres flotte og driftssikre modeller. Vi fører et bredt udvalg af Animo kaffemaskiner til instant kaffe og hele bønner, og vi rådgiver dig gerne om at vælge den helt rigtige model.

Animo OptiVend - de populære og lynhurtige kaffeautomater

Hurtige, velbryggende og nemme at betjene. Så kort kan Animo OptiVend-serien beskrives, og det er ikke underligt, at vi stiller mange af dem op på danske arbejdspladser. OptiVend-automater brygger på instantkaffe, og det betyder, at der ikke går mange sekunder, fra du trykker på knappen, til du har en dampende varm kop kaffe.

Nogle af modellerne er kun til kopper, mens andre også har plads til kander. Desuden er der 1, 2 eller 3 beholdere i de forskellige varianter, og det giver mulighed for at vælge flere instantprodukter, fx kakao. Tag en snak med din lokale DanKaf-konsulent om den rigtige kaffeløsning for jer.

Animo OptiBean - bønne-til-kop med et enkelt tryk

Hvis du er til smagen af friskkværnet kaffe, skal du overveje Animo OptiBean. Tryk på knappen, nyd lyden af de hele bønner, der kværnes, inden kaffen brygges direkte ned i koppen. Friskere bliver kaffe ikke. I vores sortiment har vi modellen Animo OptiBean 3 XL Touch, som er let at betjene med sit intuitive touch-display, hvor op til 24 forskellige kaffeprofiler kan gemmes. En flot og professionel maskine til virksomheden, hvor kun det ypperste er godt nok.

Animo OptiFresh - altid friskbrygget kaffe af formalede eller hele kaffebønner

Animo Optifresh kaffemaskiner er til de kræsne kunders ønsker og behov! Her får du altid friskbrygget kaffe, hvad enten du ønsker formalet kaffe, eller om du ønsker en maskine der friskkværner dine helbønner. Helt kort får du friskbrygget kaffe, en maskine der er nem både at betjene og rengøre, ligesom det er stabile og elegant maskiner, der passer ind de fleste steder. Med beholdere til mælkepulver, sukker og kakao for et stort udvalg af friskbryggede specialiteter.

Alt til kaffen - og lidt til

Det handler om fremragende smag og kvalitet. DanKaf er kaffeleverandøren, der giver dig og dine kolleger gode oplevelser med kaffe til erhverv og virksomheder.

Vi leverer komplette kaffeløsninger med kaffemaskiner til erhverv fra velkendte mærker såsom Wittenborg, Bravilor Bonamat, Animo og WMF.

Du får den bedste service fra erfarne kaffefolk og den mest velsmagende, certificeret og bæredygtige kaffe.