Jura kaffemaskiner

Stilrene kaffeautomater af Schwezisk kvalitet!

Jura er kaffemaskiner af fineste kvalitet! Som små kompakte schweizerknive brygger de kvalitetskaffe med største præcision, lethed og med en uovertruffen smag! Jura er små fuldautomatiske helbønnemaskiner med frisk mælk, og de er som skabt til den mindre og mellemstore virksomhed, hvor I ikke vil gå på kompromis med smagen, men i stedet vil nyde kvalitetskaffe hver eneste dag!

Læs mere om Jura her på siden eller kontakt os for personlig og uforpligtende vejledning. 

 

Jura kaffemaskiner til virksomheder og erhverv: Den lille luksusmaskine

Schweiziske Jura er kendt for deres fuldautomatiske espressomaskiner, der hurtigt og nemt brygger en rigtig god kop kaffe. De er små og kompakte, men tag ikke fejl af deres størrelse! Du får nemlig en helbønnemaskine med 1 eller 2 kværne, som altid friskkværner jeres kaffe, og du får et topmoderne mælkesystem, der varmer og skummer frisk mælk til din favoritkaffe. Med andre ord, en topprofessionel lille espressomaskine der laver kaffemagi i jeres hverdag!

Med en kapacitet på 50-100 kopper kaffe dagligt, gør det Jura til den perfekte kaffemaskine til den mindre og mellemstore virksomhed, hvor I ikke vil gå på kompromis med kvalitet og smag!

Jura er derfor oplagt til kontor, administration og butik, hvor I gerne vil forkæle medarbejdere, kunder og gæster med en ekstra god kop kaffe.

Hvilken Jura kaffemaskine passer til din virksomhed?

I DanKaf fører vi to forskellige Jura modeller, og vi er naturligvis altid klar til at vejlede dig om den bedste løsning til din virksomhed. Vi er dog ret sikre på, at hvis I gerne vil servere god kaffe som en ekstra service - så er Jura noget for jer!

JURA GIGA W10 - Kaffe for enhver smag!

Jura Giga W10 er en elegant bordmodel til det mindre behov, og til jer der vil tilbyde den brede pallette af de bedste kaffedrikke og specialiteter. Med 2 kværne og 2 bønnebeholdere er der kaffe for enhver smag! Du kan vælge mellem kaffe brygget på eks. almindelige helbønner og espresso, ligesom den enkelte kan personalisere sin kop i styrke og kopstørrelse. For den perfekte firmakaffe, der kan tilpasses alles kaffesmag!
 

 • Bryggekapacitet: Op til 50 kopper om dagen 
 • 2 justerbare keramiske kværne 
 • 2 bønnebeholdere: Eks. til mellemristet og espresso
 • Innovativt mælkesystem til frisk mælk
 • 35 forskellige kaffedrikke, specialiteter samt tevand 
 • kan også lave cold brew til eks. iskaffe
 • Flot og brugervenligt design og display på dansk

JURA X10 - Gør god kaffe nemt

Jura X10 er til det mellemstore behov, hvor det skal være nemt at trække en god kop kvalitetskaffe med et enkelt tryk. Vælg mellem 35 lækre kaffespecialiteter, med eller uden varm og skummet mælk samt coldbrew og tevand. Jura X10 har et smart og fuldautomatisk rengøringsprogram, der gør den daglige rengøring til en leg!
 

 • Bryggekapacitet: Op til 100 kopper om dagen 
 • Professionel kværn der friskkværner kaffen til hver kop
 • Innovativt mælkesystem til frisk mælk
 • Flot og brugervenligt design og display på dansk
 • 35 forskellige kaffespecialiteter samt tevand og cold brew
 • Fuldautomatisk rengøringsprogram af mælkedele
 • Lavt strømforbrug: Standby mode under 0.5 W

 

I DanKaf tilbyder vi dig en fordelagtig lejeaftale af Jura kaffemaskiner

Har I ikke lyst eller mulighed for at binde en større sum penge i en kaffemaskine? Det har vi fuld forståelse for i DanKaf, og vi kan derfor tilbyde jer lækker kvalitetskaffe i form af en fordelagtig lejeaftale af en Jura kaffemaskine gennem os.

En lejeaftale hos DanKaf er meget simpel:

 • Du lejer din Jura kaffemaskine af os på månedlig basis og til et fast beløb
 • Derudover har du kun udgifter til kaffe og strømforbrug samt evt. tilbehør

Har din Jura kaffemaskine behov for service, afhenter vi den, giver jer en lånemaskine i mellemtiden, og vi returnerer jeres egen maskine, når den er klar igen. Nemt og bekvemt!

Priseksempler på leje/leasingaftale af Jura kaffemaskine

Jura GIGA W10

Lej fra 620 kr./md. *

Jura X10

Lej fra 519 kr./md. *

* Priserne er udregnet for en leje eller leasingaftale i 60 måneder, inkl. forsikring (ekskl. moms).

Dine fordele ved at vælge en Jura kaffemaskine

Fordelene ved at vælge en Jura kaffemaskine til virksomheden er mange! Foruden god kaffe i hver eneste kop, er en af fordelene ved Jura bl.a., at du kan finindstille og justere brygningen af jeres firmakaffe selv – nemt og brugervenlig og for hver enkelt kop! Så alle får den kaffe I bedst, kan lide.
 

 • Kompakte fuldautomatiske kaffemaskiner af bedste schweiziske kvalitet
 • Flotte og brugervenlige kaffemaskiner med smarte displays
 • Justerbare kaffekværne der friskkværner kaffen til hver eneste kop
 • Vælg mellem op til 35 lækre kaffespecialiteter med et enkelt tryk
 • Topmoderne mælkesystem der skummer og varmer frisk mælk
 • Justér kaffestyrke og kopstørrelse til dine præferencer!
 • Lavt strømforbrug - standby mode på under 0.5 W.
 • Den daglige rengøring klares nemt på få minutter om dagen

 

Det tager kun 5 min. om dagen at regngøre din Jura kaffemaskine!

I en travl hverdag er det ikke sikkert, at I har så meget tid til at vedligeholde og rengøre kaffemaskinen i det daglige? Men derfor skal I ikke snydes for god kaffe! Med Jura får I nemlig en særdeles brugervenlig og professionel kaffemaskine, som også er meget nem at rengøre! Da det er en friskmælksmaskine, er det dog vigtigt, at den rengøres hver dag, for at holde hygiejnen i top.

Men med Juras fuldautomatiske rengøringsprogram tager det kun ca. 5 minutter om dagen at rengøre kaffemaskinen!

Du skal bare sætte programmet i gang, hvorefter du kan forlade maskinen og lade den klare det beskidte arbejde. Nemt og hurtigt, og så simpelt at alle kan finde ud af det!

Find den helt rigtige kaffe til din Jura kaffemaskine

Alle Jura kaffemaskiner er helbønnemaskiner, der kværner kaffen til hver enkelt kop. Har du 1 bønnebeholder anbefaler vi, at du vælger en god all round kaffe, som de fleste kan lide – det er ofte en mellemristet variant. Har du en model med 2 bønnebeholdere, kan du derimod lege og prøve en helt anden variant til denne.

Prøv f.eks. en mørkristet espresso, hvis I er til intens og kraftig kaffe, eller prøv en af vores lysristede kaffer, hvis I godt kan lide en mere syrlig og frisk kaffe med frugtige smagsnoter. Spørg din DanKaf konsulent for råd og vejledning til jeres smag!

 

 

Alt til kaffen - og lidt til

Det handler om fremragende smag og kvalitet. DanKaf er kaffeleverandøren, der giver dig og dine kolleger gode oplevelser med kaffe til erhverv og virksomheder.

Vi leverer komplette kaffeløsninger med kaffemaskiner til erhverv fra velkendte mærker såsom Wittenborg, Bravilor Bonamat, Animo og WMF.

Du får den bedste service fra erfarne kaffefolk og den mest velsmagende, certificerede kaffe.

 

 

Kontaktformular - få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud 

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.