Wittenborg kaffeautomater

Populære kaffeautomater på danske arbejdspladser

I mange virksomheder foregår arbejdet til den diskrete lyd af en Wittenborg kaffeautomat, der pålideligt brygger den ene kop friske kaffe efter den anden. Wittenborg er garant for høj kvalitet i brygningen, godt design og driftssikkerhed, og det er ikke svært at forstå, at mærket er så udbredt på danske arbejdspladser.

Opfundet i Danmark, forfinet i Italien

Wittenborg blev grundlagt i Odense tilbage i 1924. Blikkenslager Alexander Wittenborg havde opfundet verdens første salgsautomat, og nu skulle den sættes i produktion. Wittenborg gik hen og blev en af verdens førende producenter af automater, og i 1960’erne blev den første automat til varme drikke sendt på markedet.

Wittenborg er i dag en del af den italienske kaffekoncern Evoca Group, der også driver kendte brands som Saeco og Necta. Dansk ingeniørkunst har mødt italiensk kaffetradition, og det er kaffen om muligt blevet endnu bedre af.

Find din Wittenborg kaffeautomat hos DanKaf

Det er vigtigt for os, at du som kunde oplever din kaffeløsning som nem og gnidningsfri. Derfor var vi heller ikke tvivl om, at vi skulle have Wittenborg med i vores sortiment af kaffeautomater.

Hvad du skal vælge, afhænger af det behov, du og dine kolleger har. Du kan fx vælge mellem formalet kaffe og hele bønner – eller en automat, der kan håndtere begge kaffetyper, hvis du vil have hele paletten af kaffespecialiteter til rådighed. Læs dig til mere viden herunder eller tag en snak med din lokale repræsentant fra DanKaf.

Wittenborg 9100 serien - et flagskib ladet med god kaffe

Denne serie af veldesignede kaffeautomater er velkørende og nemme at betjene. Den store touchskærm viser de mange muligheder og med et enkelt tryk sættes brygningen i gang. Få sekunder senere har du en dampende varm kop kaffe, lavet lige efter dit hoved, uanset om du er til klassisk sort kaffe eller en italiensk specialitet med mælk. Du kan vælge en Wittenborg 9100 til formalet kaffe, hele bønner eller en kombination.

Wittenborg FB 7100 PLUS - den du kender

Du har næsten helt sikkert nydt en kop kaffe fra en Wittenborg 7100 kaffeautomat. Det er en uopslidelig klassiker, der kan levere op til 20 forskellige varme drikke i høj kvalitet. Automaten har en beholder til formalet kaffe samt beholdere til kakao, sukker og fløde, og den er designet til at stå på en skænk eller et bord.

Wittenborg FB 55 - smuk og kompakt

En kompakt og smukt designet kaffeautomat, der passer ind de fleste steder, også hvor pladsen er trang. Wittenborg FB 55 brygger direkte i koppen fra formalet kaffe, og du kan også hurtigt fylde en kande, hvis et møde er under opsejling. Det tager kun to minutter at brygge op til ni kopper.

Wittenborg 95 serien - en kompakt bordmodel

Wittenborg 95 er en kompakt bordmodel, der med sine flotte enkle linjer passer godt ind i de fleste kontor- eller kantinemiljøer. Der fås både automater med formalet kaffe og hele bønner i 95 serien. Ligeleder finder du to maskiner med mulighed for instant kaffe.

Alt til kaffen - og lidt til

Det handler om fremragende smag og kvalitet. DanKaf er kaffeleverandøren, der giver dig og dine kolleger gode oplevelser med kaffe til erhverv og virksomheder.

Vi leverer komplette kaffeløsninger med kaffemaskiner til erhverv fra velkendte mærker såsom Wittenborg, Bravilor Bonamat, Animo og WMF.

Du får den bedste service fra erfarne kaffefolk og den mest velsmagende, certificeret og bæredygtige kaffe.