Wittenborg kaffeautomater

Populære kaffeautomater på danske arbejdspladser

I mange virksomheder foregår arbejdet til den diskrete lyd af en Wittenborg kaffeautomat, der pålideligt brygger den ene kop friske kaffe efter den anden. Wittenborg er garant for høj kvalitet i brygningen, godt design og driftssikkerhed, og det er ikke svært at forstå, at mærket er så udbredt på danske arbejdspladser.

Hos DanKaf står vi klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige kaffemaskine der passer til jeres behov og ønsker.

Wittenborg kaffeautomater til virksomheder og erhverv

Kaffeautomater fra Wittenborg er et sikkert valg til virksomheder og erhverv. I har mulighed for at brygge masser af kopper kaffe på kort tid, så der ikke opstår kø ved automaten. Der er et stort udvalg af forskellige kaffe-drikke på maskinerne fra Wittenborg, så enhver medarbejder eller gæst kan vælge sin yndlingskaffe. 

Wittenborg kaffeautomater til hoteller og restauration 

Kaffeautomater fra Wittenborg er et godt valg til hoteller og til restauranter og caféer, da I har mulighed for at tilbyde jeres gæster et stort udvalg af kaffe. Med kaffeautomaterne kan man hurtigt brygge en god kop kaffe, og vælge lige den kaffetype man vil. Med kaffeautomaterne er det muligt for jeres gæster selv at brygge kaffen, så I ikke skal tænke på at servere den for dem.  

Derfor skal du vælge en Wittenborg kaffemaskine 

Hvis du vælger en Wittenborg kaffemaskine har du mulighed for at sammensætte lige den automat I ønsker. 

 • Sammensæt din kaffeautomat med forskellige beholdere til både kakao, sukker og mælkepulver og den kaffetype I bedst kan lide. På den måde får I den maskine, der passer bedst til jeres ønsker og behov. 
 • Tilføj nemt brugerbetaling til jeres maskine, både kontant og trådløs betaling, hvis I har brug for det. 
 • Vælg mellem manuelle knapper eller en flot touchskærm.
 • Maskinerne kan både brygge en hel kande eller en enkelt kop.

 

Sådan vælger du en Wittenborg kaffemaskine

Det er vigtigt for os, at du som kunde oplever din kaffeløsning som nem og gnidningsfri. Derfor var vi heller ikke tvivl om, at vi skulle have Wittenborg med i vores sortiment af kaffeautomater til erhverv.

Hvad du skal vælge, afhænger af det behov, du og dine kolleger har. Du kan fx. vælge mellem formalet kaffe og hele bønner – eller en automat, der kan håndtere begge kaffetyper, hvis du vil have hele paletten af kaffespecialiteter til rådighed. Læs dig til mere viden herunder eller tag en snak med din lokale repræsentant fra DanKaf.

Dine muligheder med en Wittenborg kaffemaskine:

 • Vælg mellem hele bønner eller formalet kaffe - eller en maskine der kan håndtere begge typer.
 • Vælg en maskine der bruger instant kaffe, hvis I foretrækker den hurtige kop.
 • Vælg mellem 20 forskellige kaffespecialiteter til din automat.
 • Tilvælg underskab eller bordplade ved dit køb, alt efter jeres muligheder i virksomheden.

Wittenborg 9100 serien - Et flagskib ladet med god kaffe

Denne serie af veldesignede kaffeautomater er velkørende og nemme at betjene. Den store 10 tommer touchskærm viser de mange muligheder og sikrer jer en brugervenlig betjening. Det er muligt at tilkoble WIFI og Bluetooth til skærmen, så du kan vise vigtig information, nyheder og lignende. Med et enkelt tryk på skærmen sættes brygningen i gang. Få sekunder senere har du en dampende varm kop kaffe, brygget lige efter dit ønske, uanset om du er til klassisk sort kaffe eller en italiensk specialitet med mælk. Du kan vælge en Wittenborg 9100 til formalet kaffe, hele bønner eller en kombination.

 

Wittenborg FB 7100 PLUS - Den du kender

Du har næsten helt sikkert nydt en kop kaffe fra en Wittenborg 7100 kaffeautomat. Det er en uopslidelig klassiker, der kan levere op til 20 forskellige varme drikke i høj kvalitet. Automaten har en beholder til formalet kaffe samt beholdere til kakao, sukker og fløde, og den er designet til at stå på en skænk eller et bord.

Wittenborg FB 55 - Smuk og kompakt

En kompakt og smukt designet kaffeautomat, der passer ind de fleste steder - også hvor pladsen er trang. Wittenborg FB 55 brygger direkte i koppen fra formalet kaffe, og du kan også hurtigt fylde en kande, hvis et møde er under opsejling. Det tager kun to minutter at brygge op til ni kopper.

Wittenborg 95 serien - En kompakt bordmodel

Wittenborg 95 er en kompakt bordmodel, der med sine flotte og enkle linjer passer godt ind i de fleste kontor- eller kantinemiljøer. Der fås både automater med formalet kaffe og hele bønner i 95 serien. Ligeledes finder du to maskiner med mulighed for instant kaffe.

Opfundet i Danmark, forfinet i Italien

Wittenborg blev grundlagt i Odense tilbage i 1924. Blikkenslager Alexander Wittenborg havde opfundet verdens første salgsautomat, og nu skulle den sættes i produktion. Wittenborg gik hen og blev en af verdens førende producenter af automater, og i 1960’erne blev den første automat til kaffe og varme drikke sendt på markedet.

Wittenborg er i dag en del af den italienske kaffekoncern Evoca Group, der også driver kendte brands som Saeco og Necta. Dansk ingeniørkunst har mødt italiensk kaffetradition, og det er kaffen om muligt blevet endnu bedre af. Derfor er Wittenborg også en af de mest foretrukne kaffeautomater i Danmark.

Få en komplet kaffeløsning med en Wittenborg kaffeautomat 

DanKaf tilbyder skræddersyede kaffeløsninger med en Wittenborg kaffeautomat, der bliver tilpasset jeres specifikke behov. Vores dedikerede konsulenter samarbejder med jer for at udvikle en løsning, der opfylder jeres ønsker. Ved at vælge vores kaffeløsning, sikrer I jer en fremragende kaffeoplevelse i hverdagen, uden at I behøver at bekymre jer om vedligeholdelse og påfyldning. Det står vi alt sammen for i DanKaf!

Fordele ved en komplet kaffeløsning fra DanKaf

 • I får lækker kaffe fra de bedste kaffefarmere verden over
 • I kan vælge den kaffeautomat, der passer bedst til jer 
 • I får den bedste service, med kaffe leveret direkte til køkkenskabet
 • I har mulighed for en rengøringaftale 

Sådan vedligeholder du en Wittenborg kaffeautomat 

Alle kaffeautomater kræver regelmæssig rengøring for at holde i længst mulig tid. Størstedelen af vores kunder foretrækker vores komplette kaffeløsning, der inkluderer serviceaftale med regelmæssig rengøring af kaffemaskinerne. Vi sørger derfor for, at jeres kaffeautomat altid fungerer, så I ikke skal tænke på andet end bare at nyde kaffen. 

Hvis du vælger selv at tage dig af vedligeholdelsen af jeres kaffeautomat, stiller vi naturligvis vores ekspertise til rådighed med gode råd og vejledning.  

Find den rigtige kaffe til din Wittenborg kaffemaskine

Hos DanKaf finder du et bredt udvalg af både hele kaffebønner, formalet kaffe og instant kaffe, der alle kan bruges til din Wittenborg kafemaskine. Se nogle af vores populære kaffer her og find den der opfylder jeres kaffeønsker!

Alt til kaffen - og lidt til

Det handler om fremragende smag og kvalitet. DanKaf er kaffeleverandøren, der giver dig og dine kolleger gode oplevelser med kaffe til erhverv og virksomheder.

Vi leverer komplette kaffeløsninger med kaffemaskiner til erhverv fra velkendte mærker såsom Wittenborg, Bravilor Bonamat, Animo og WMF.

Du får den bedste service fra erfarne kaffefolk og den mest velsmagende, certificerede kaffe.