WMF Kaffemaskiner

Professionelle kaffeautomater af høj kvalitet

WMF kaffemaskiner er af høj kvalitet med høj driftssikkerhed, innovative løsninger og mulighed for at tilpasse til ethvert behov, hvilket gør at den passer ind i hverdagen på de fleste kontorer og arbejdspladser.

WMF 1100 S

WMF 1100 S er den mindste udgave af WMF kaffemaskinerne af denne type som leverer professionel kaffekvalitet i et kompakt design. WMF 1100 S passer perfekt til kontorer eller andre arbejdspladser med et kaffeforbrug på 80-100 kopper eller mindre pr. dag.

Maskinen kommer med et 7” brugervenlig display, som sikrer let betjening for alle - også selvom de aldrig har brugt denne type maskine før. Denne model fås med enten 1 eller 2 kværne til hele kaffebønner. Det er muligt både at vælge imellem frisk mælk, mælketopping eller kakao til brygning af varm kakao.

WMF 1300 S

Kaffemaskine af premium kvalitet. Nem og enkel betjening med større kapacitet end WMF 1100, da denne kan lave op til 120 kopper kaffe om dagen.

Den smarte og brugervenlige 7" touch skærm gør det nemt at vælge lækre kaffe- eller chokoladespecialiteter. WMF 1300S er støjsvag og de unikke kværne sikrer en fast høj kvalitet og en perfekt kop kaffe hver gang. Med den patenterede SteamJet kan kop eller glas forevarmes inden den ønskede kaffedrik brygges.

WMF 1500S+

WMF 1500S+ er modellen større end 1100s og dækker de flestes behov for kaffe med en kapacitet op til 180-200 kopper kaffe om dagen. Den fås med 1 eller 2 kværne til hele kaffebønner og 2 beholdere til kaffebønner eller kakao.

Maskinen tilbyder et stort udvalg af kaffespecialiteter med frisk mælk eller mælketopping. Det er herudover muligt at vælge imellem mælkesystemerne Basic Milk, Easy Milk eller Dynamic Milk.

Kaffemaskinen har et stort 10” touch display til nem og brugervenlig betjening for alle. Med kaffemaskinens SteamJet er det desuden nemt at forvarme kopper eller glas inden brygning.

Tilpasningsmuligheder

Når du vælger en kaffeautomat fra WMF, er det muligt at få den tilpasset lige præcist til dit behov, så du får alt, hvad du har brug for, samtidigt med at du ikke betaler for mere end nødvendigt. Du kan bl.a. tilpasse din WMF-kaffeautomat på:

Kaffetype: Det er op til dig, om du foretrækker kaffe brygget på friskkværnede bønner eller formalet filterkaffe.

Mælketype: Du har mulighed for at vælge, om du vil have én eller to mælketyper, fx: Varm mælk og varmt mælkeskum tilpasset lige netop din foretrukne konsistens.

Udstyr: Du har mulighed for at vælge imellem en lang række udstyr som bl.a.:

  • Vandtilslutning eller vandtank
  • Visning af dit logo eller videoer på displayet
  • Et integreret betalingsmodul
  • CoffeeConnect app’en tilknyttet til nem fjernstyring og proceskommunikation

Nem rengøring

Rengøringen og vedligeholdelse er gjort så nemt som muligt med den animerede step-by-step guide, der vises på displayskærmen. Alle delene til mælkesystemet renses samtidigt let med Plug&Clean mælkerensesystemet. Det er desuden muligt selv at bestemme, hvor stor en del af rengøringsprocessen skal være automatiseret i hverdagen. Den daglige rengøringsindsats estimeres til 8-10 minutter.

Nem betjening

Kaffemaskinerne fra WMF betjenes let fra den brugervenlige displayskærm. Her er det muligt både at vælge kaffedrikke efter standardindstillingerne eller specialbestille din helt egen foretrukne kaffedrik med en bryggetid på ca. 30 sec. Kaffemaskinerne kommer desuden med en separat hane til tevand, så det er muligt hurtigt og nemt at få varmt vand til din te.

Kontakt en af vores kaffeeksperter

Hvis du har brug for hjælp til at vælge den helt rigtige kaffemaskine, er du altid velkommen til at kontakte en af vores kaffeeksperter.

Alt til kaffen - og lidt til

Det handler om fremragende smag og kvalitet. DanKaf er kaffeleverandøren, der giver dig og dine kolleger gode oplevelser med kaffe til erhverv og virksomheder.

Vi leverer komplette kaffeløsninger med kaffemaskiner til erhverv fra velkendte mærker såsom Wittenborg, Bravilor Bonamat, Animo og WMF.

Du får den bedste service fra erfarne kaffefolk og den mest velsmagende, certificeret og bæredygtige kaffe.