Kaffe til virksomheden 

DanKaf leverer kaffeløsninger til dansk erhverv. Vi har særligt fokus på de virksomheder, der ikke alene sætter pris på fremragende kaffe, men også har brug for en omfattende service, der betyder, at man ikke skal bekymre sig om noget vedrørende kaffen. Men bare gerne vil nyde den!

Vi leverer alt hvad I skal bruge for at få lækker kaffe i jeres hverdag!

Den bedste kaffe til danske virksomheder 

Hos DanKaf får du meget mere end bare kaffe! Vi hjælper dig med at finde den kaffemaskine, der passer bedst til jeres behov. Derefter giver vi råd til hvilken kaffe, der passer bedst til maskinen og til jeres specifikke smagspræferencer. Vores store udvalg af kaffe og certificeret kaffe kommer fra de bedste kaffefarme i hele verden, og der findes noget til enhver smag.

Det er vores unikke service, der gør DanKaf til en kaffeleverandør i sin egen liga. Vores mål er, at god kaffe skal være nemt tilgængelig hver eneste dag! 

Kaffeløsninger til store og små virksomheder 

DanKaf tilbyder skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder i alle størrelser. Udover at levere kaffe giver vi også rådgivning om valg af den rette kaffemaskine og kaffe tilpasset jeres behov. Vi kan hjælpe både små virksomheder, der kun har brug for en enkelt kaffemaskine, og større virksomheder, der har behov for flere maskiner og forskellige typer kaffe.

Vores komplette kaffeløsning inkluderer også muligheden for at tilvælge service og rengøring. Det betyder, at vi leverer kaffen direkte til jeres køkkenskab, fylder maskinen op, og vi sørger for at rengøre og tjekke jeres kaffemaskine, så alt fungerer optimalt. 

Med DanKafs kaffeløsning får I ikke kun god kaffe, men også en ven af huset, der er klar til at hjælpe jer med alle jeres kaffebehov. Vi står for alt det praktiske, så I kan fokusere på jeres virksomhed og blot nyde den gode kop kaffe.

 

Hele kaffebønner, formalet kaffe eller instant?

Som DanKaf-kunde har du mulighed for at tilpasse din kaffe præcis efter dine præferencer. Valget af den rette forarbejdning af kaffen drejer sig om at definere smag, variation og tilberedningstid. Lad os guide dig i denne beslutningsproces og udforske de mange valgmuligheder sammen.

Vi tilbyder 4 forskellige typer kaffe:

Mens mange foretrækker den klassiske danske filterkaffe, er der en stigende interesse for italienske kaffespecialiteter på arbejdspladser. Vores omfattende sortiment af hele bønner, formalet kaffe, og instant kaffe giver os mulighed for at imødekomme en bred vifte af smagspræferencer og behov. Vores kaffeeksperter står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte kaffetype til din virksomhed og kaffemaskine.

Fokus på økologisk og mere bæredygtig kaffe til virksomheden 

Vi er meget bevidste om, at vores kaffe dyrkes og forarbejdes med omtanke for mennesker og miljø. Faktisk har de fleste af vores kaffeprodukter mindst én certicering som fx Fairtrade, økologi og Rainforest Alliance. 

Ved at vælge fra vores certificerede kaffer kan I få en mere ansvarlig kaffeordning, som ikke blot tilgodeser jeres smagsløg men også kaffefarmerne og miljøet.

Kaffe fra de bedste kaffefarme i verden

Vi henter kaffebønner fra kaffedistrikter i hele den kaffeproducerende del af verden og rister dem på BKI foods’ risteri i Århus. Vi samarbejder med nogle af de bedste kaffefarme, der producerer certificerede kaffebønner. Det er primært kaffesorten Arabica, vi anvender, men i enkelte blandinger er der tilsat lidt Robusta, når vi gerne vil have en god crema og en anelse mere bitterhed.

Vi taler alle de vigtigste kaffesprog, f.eks:

  • Mexicansk
  • Nicaraguansk
  • Colombiansk
  • Kenyansk
  • Etiopisk
  • Vietnamesisk
  • Brasiliansk

Vores kaffemærker passer til din virksomhed

Hos DanKaf har vi skabt vores egne eksklusive kaffeblandinger, som ikke findes nogen andre steder. Vores passion og dedikation afspejler sig i hver eneste bønne, og vi er overbeviste om, at det er verdens bedste kaffe. Men vi forstår også vigtigheden af mangfoldighed, og derfor har vi udvidet vores sortiment med to andre mærker, der henvender sig til den særlige kaffenyder. Nemlig Black Coffee Roasters og Mountain.

Med vores bredt varierede udvalg af kaffetyper kan vi garantere, at der er noget for enhver smag. Vi opfordrer dig til at tage en snak med en af vores dygtige DanKaf-konsulenter, der kan vejlede dig i at vælge den kaffe, der bedst passer til din virksomheds behov. Uanset om du foretrækker at afgive din ordre gennem konsulenten eller via vores brugervenlige webshop, er vi her for at sikre, at din kaffepause bliver en udsøgt smagsoplevelse.

DanKaf

Vores egne kaffebønner og blandinger 

Vores signaturblandinger er resultatet af vores omhyggelige arbejde. Vi blander vores kaffe med omhu for at sikre, at smagsnuancerne harmonerer perfekt med virksomheders forskelligartede kaffevaner. I DanKaf har vi både vores egne varianter af formalet kaffe, hele bønner og espresso. Og de er alle certificerede.

Black Coffee Roasters

Specialkaffe med karakter!

Black Coffee Roasters laver kvalitetskaffe til dem, der værdsætter en lækker kaffe med karakter, og som vil have den perfekte espresso og dens mange afarter. Hver kaffebønne udtrykker de fineste nuancer af smag og aroma, skabt til at tilfredsstille de mest raffinerede ganer. Fra nuancerede helbønner fuld af fine smagsnuancer, til intense espressobønner med masser af power!

Mountain

Premium højlandskaffe fra de bedste kaffefarme

Mountain-serien repræsenterer kvalitetskaffe dyrket i højlandet fra nogle af de bedste plantager i verden. Mountain-serien består af kaffebønner fra de mest eksotiske områder verden over for at sikre dig en autentisk smagsoplevelse. Du kan derfor nyde enestående single origins kaffer, der afspejler kultur og tradition fra forskellige hjørner af kloden.

 

Bliv ringet op

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.