Kaffeløsning til café og restaurant

Hos DanKaf ved vi hvor vigtig kaffen er, når man skal forkæle ens gæster i café eller restaurant. Derfor tilbyder vi en samlet kaffeløsning med kaffe, maskine og service, så I kan kræse ekstra meget om jeres gæster. Kaffen skal være af fineste kvalitet og brygges med omhu og præcision for at fuldende måltidet, fremme nærværet og starte de gode samtaler. 
 
Hos DanKaf har vores kaffeeksperter mange års erfaring, så lad os hjælpe jer med at sammensætte den komplette kaffeløsning til jeres café eller restaurant.  

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en den rette kaffemaskine
til din virksomhed.

Kaffemaskiner til ethvert behov

Få et fuldt overblik over maskinemulighederne og hvorfor du skal vælge den enkelte kaffemaskinetype.

En skræddersyet kaffeløsning

Få en skræddersyet kaffeløsning med maskine, kaffe og service til netop din virksomhed.

Den gode kaffeløsning til caféen og restauranten

En god kaffeløsningt til caféen og restauranten er en helhedsoplevelse, for både gæster og personale. Det hele starter med at finde de rette kaffebønner og type maskine der passer til jeres behov - og det slutter med servering af en lækker kop kaffe til gæsten!

Hos os går vi meget op i, at I får den kaffeløsning, der passer præcist til jeres behov. Det er en kaffeløsning, der skaber værdi for jeres egne medarbejdere, og dermed værdi for jeres gæster.

Med en kaffeløsning fra DanKaf, sikrer vi jer en velfungerende kaffemaskine og lækker kaffe, hvad end om I ønsker hurtig betjening eller mange smagsvarianter. 

Udvalget af kaffemaskiner til caféer og restauranter

Vores udvalg af velbryggende kaffemaskiner tilinkluderer:

  • Fuldautomatiske kaffemaskiner: Til dem, der ønsker barista- og kvalitetskaffe med et tryk på en knap! Her får du helbønner, frisk mælk og et væld af valmuligheder.
  • Filterkaffemaskiner: Til dem, der foretrækker den klassiske kop filterkaffe! Og det er der mange der gør. Vi har de gode kolbemaskiner, der nemt friskbrygger den gode filterkaffe til jer
  • Bryganlæg: Har I brug for at brygge store mængder kaffe på en gang? Så kan et bryganlæg på alt mellem 5-20 liter være løsningen for jer - så I aldrig løber tør for god kaffe! 

Vi hjælper jer gerne med at finde den helt rigtige kaffemaskine til netop jeres ønsker og behov. 

Hvad er med i en komplet kaffeløsning til caféer og restauranter?

Med en kaffeløsning fra DanKaf får I en ven af huset - der kan stå for næste nalt omkring kaffen og lette jeres hverdag mest muligt! Så I kan gøre det I gør bedst - at servicere jeres kunder. Så tager vi os af resten:
 

  • Kvalitetskaffe: Du får et stort udvalg af håndplukkede kaffebønner, der sikrer en premium kaffeoplevelse. Vi leverer kaffen direkte til jer på fast baisis, og bærer den også ind.  
  • Moderne og driftsikre kaffemaskiner: Fra fuldautomatiske kaffemaskiner til bryganlæg, der dækker ethvert behov hos jer. 
  • Service og vedligehold: Regelmæssig service og vedligehold af kaffemaskinerne for at sikre konstant høj kvalitet. 
  • Rengøringsaftaler: Mulighed for aftaler om rengøring af kaffemaskiner, så I har en ren og indbydende kaffestation.  

Kaffeløsningen skræddersyes til jeres behov

I kan være med til at skræddersy jeres egen kaffeløsning så den passer til præcis jeres behov i caféen og restauranten.
I er selv med til at vælge, hvilken kaffemaskine eller -automat, der passer bedst til jer, hvordan kaffen skal smage,
og hvor ofte vi skal komme og besøge jer. 

Kaffeløsningen kan tilpasses efter jeres ønsker, hvad end I ønsker et større bryganlæg, der kan brygge kaffe til mange
mennesker i en restaurant, eller om I ønsker en fuldautomatisk maskine, der kan brygge forskellige lækre smagsvarianter i caféen. 

 

Den gode kaffe til din kaffeløsning

Hos DanKaf har vi et bredt udvalg af lækker kaffe til jeres kaffemaskiner til café og restaurant. Ser herunder et udvalg af nogle af vores certificerede og smagfulde kaffer. 

Har du brug for hjælp? Så kontakt os endelig og få rådgivning af vores kaffeeksperter.  


Løsning med kaffemaskine til caféen og restauranten

Kontakt os i dag!

 

Leje eller leasing af kaffemaskinen til café og restaurant? 

For at gøre det nemt og overkommeligt for alle virksomheder tilbyder vi i Dankaf fleksible løsninger, hvor I kan vælge at leje eller lease jeres kaffemaskiner. 

Da fastlægger vi en fast månedlig ydelse samt en leje- eller leasing periode, der passer til jeres virksomhed. Sker der ændringer, kan vi sagtens justere, så den passer til jeres nye forhold. 

Leje og leasing inkluderer også fuld service og vedligehold, så I kan fokusere på det, I gør bedst, mens vi sørger for kaffen. 

 

Vi kommer med kaffen, så I aldrig løber tør! 

Med DanKaf behøver I aldrig bekymre jer om at løbe tør for kaffe! Vi leverer kvalitetskaffen - helt ind i skabet eller depotet så I slipper for at slæbe fra kantstenen. 

Når vores kaffefolk besøger jer, er det for at levere den gode kaffe og sikre at maskinen brygger, som den skal. Vores kaffefolk bliver en ven af huset, som kender jer - og jeres kaffebehov!

I kan også altid få en snak om kaffeforsyningen, eller få gode råd til bryggemetoder og kaffesorter. Vores kaffesortiment inkluderer nemlig alt fra single origin kaffer til vores egne blandinger, alle nøje udvalgt for deres unikke smagsprofiler og høje kvalitet. 

Kaffeløsninger med service- og rengøringsaftaler 

For at sikre, at jeres kaffeløsning altid fungerer optimalt, tilbyder vi både service- og rengøringsaftaler. Det betyder at:
 

  • Vores teknikere besøger jer regelmæssigt for at servicere og vedligeholde jeres kaffemaskiner.
  • Vi tilbyder som noget særligt rengøringsservice, der sikrer, at jeres kaffestation er ren, indbydende og klar til at servere den perfekte kop kaffe. 
  • Alle vores kaffefolk er tilknyttet lokale centre, så vi kan være hurtigt fremme hos jer, hvis der opstår problemer med maskinen.

Bliv ringet op

Kontakt os på +45 77 41 30 20 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigts muligt.

 

Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.