Kaffeløsning til kontor

Hos DanKaf ved vi hvor vigtigt det er med en god kop kaffe for at kickstarte din arbejdsdag. Vores kaffeløsning er skræddersyet til at opfylde alle dine behov, så du kan nyde den lækreste kaffe - altid lige ved hånden. Med en kaffeløsning til kontoret fra DanKaf, får I både den smarte maskine, lækker kaffe og den bedste service af vores kaffeeksperter.

Læs mere om vores  kaffeløsning til kontor her på siden, og lad os sammen
tage det første skridt mod den perfekte kaffeløsning til jer.  

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en den rette kaffemaskine
til din virksomhed.

Kaffemaskiner til ethvert behov

Få et fuldt overblik over maskinemulighederne og hvorfor du skal vælge den enkelte kaffemaskinetype.

En skræddersyet kaffeløsning

Få en skræddersyet kaffeløsning med maskine, kaffe og service til netop din virksomhed.

Den gode kaffeløsning til kontoret 

En god kaffeløsning er mere end bare en velbryggende kaffemaskine og god kaffe. Det er en helhedsoplevelse, der starter med valget af de rette bønner og slutter med en perfekt brygget kop kaffe!

Hos DanKaf tror vi på, at kaffe skal være en nydelse, der bringer medarbejdere sammen og skaber værdi for hele virksomheden. Kaffeløsningen skal gøre det nemt for jer at få god kaffe på kontoret - hver dag! 

Med en kaffeløsning til kontorer sikrer vi den gode kaffe. Vores kaffefolk bliver et kendt ansigt - en ven af huset - når vi kigger forbi med ny kaffe eller for at servicere og rengøre jeres maskine. 

Udvalget af kaffemaskiner til kontorer

Vores udvalg af velbryggende kaffemaskiner til kontorer inkluderer:

 • Fuldautomatiske kaffemaskiner: Til dem, der ønsker barista-kvalitetskaffe med et tryk på en knap. Her kværnes helbønner til hver enkelt kop, og du kan vælge mellem mange lækre smagsvarinater og få kaffespecialiteter med frisk mælk.
 • Filterkaffemaskiner: Til dem, der foretrækker den klassiske kop filterkaffe - og det er der mange gør! Her har vi både bryganlæg, der kan brygge til termokanderene, automater der friskbrygger i koppen på formalet kaffe, og mindre kolbemodeller, der kan stå i tekøkkenet.
 • Instant kaffemaskiner: Kan være det rigtig valg for jer der gerne vil have mange muligheder, hurtig betjening og minimal rengøring og vedhold i hverdagen. 

Vi hjælper jer gerne med at finde den helt rigtige kaffemaskine til netop jeres ønsker og behov. 

Hvad er med i en komplet kaffeløsning til kontorer?

En komplet kaffeløsning fra DanKaf inkluderer: 
 

 • KvalitetskaffeEt udvalg af håndplukkede kaffebønner, der sikrer en premium kaffeoplevelse. Vi leverer kaffen til kontoret. 
 • Moderne kaffemaksiner og -automaterFra fuldautomatiske kaffemaskiner til bryganlæg, der dækker ethvert behov. 
 • Service og vedligehold: Regelmæssig service og vedligehold af kaffemaskinerne for at sikre konstant høj kvalitet. 
 • Rengøringsaftale: Mulighed for aftaler om rengøring af kaffemaskiner, så I altid har en ren og indbydende kaffestation.  

Kaffeløsningen skræddersyes til jeres behov!

Ikke to kontorer er ens, og derfor tilbyder vi at skræddersy kaffeløsningen, så den passer præcist til jeres behov.
Uanset om I er et lille kontor, der har brug for en enkel løsning, eller en stor virksomhed med mange medarbejdere,
finder vi den rette løsning sammen med jer. 

Når vi sammensætter en kaffeløsning til netop jeres kontor, er I selv med til at definere behovet
- både i valget af kaffemaskine eller -automat, i kaffevarianterne, og hvornår vi skal besøge jer. 

Den gode kaffe til din kaffeløsning

Hos DanKaf har vi et bredt udvalg af lækker kaffe til jeres kaffemaskiner.
Se herunder et udvalg af nogle af vores certificerede og smagfulde kaffer. 

Har du brug for hjælp? Så kontakt os endelig og få rådgivning af vores kaffeeksperter.  

Løsning med kaffemaskine til kontoret?
Kontakt os i dag!  

 

 

Leje eller lease kaffemaskinen til kontoret?

For at gøre det nemt og overkommeligt for alle virksomheder at få god kaffe i hverdagen, tilbyder vi fleksible løsninger, hvor I kan vælge at leje eller lease jeres kaffemaskine til kaffeløsningen. 

 • Når I lejer eller leaser en kaffemaskine til jeres kaffeløsning, ejer I ikke kaffemaskinen, men lejer den af os på månedlig basis.
 • Vi fastsætter en fast månede ydelse, der passer til jer
 • At leje eller lease det kan være en fordel for jer, der ikke vil binde en større sum kapital i kaffeløsningen fra den ene dag til den anden.

Leje og leasing inkluderer også fuld service og vedligehold, så I kan fokusere på det, I gør bedst, mens vi sørger for kaffen. 

 

Vi kommer med kaffen, så I aldrig løber tør!

Med DanKaf behøver I aldrig bekymre jer om at løbe tør for kaffe. Vi leverer kvalitetskaffen - helt ind i skabet ved kaffemaskinen. 

Når vores kaffefolk besøger jeres kontor, er det for at levere den gode kaffe og sikre at maskinen brygger, som den skal. Vores kaffefolk bliver en ven af huset, som kender jeres behov og jeres kaffe. Så de tjekker altid op på, om alt er som det skal være.

I kan også få en snak om kaffeforsyningen, eller få gode råd til bryggemetoder og kaffesorter. Vores kaffesortiment inkluderer nemlig alt fra single origin kaffer til vores egne blandinger, elle nøje udvalgt for deres unikke smagsprofiler og høje kvalitet. 

Kaffeløsninger med service- og rengøringsaftaler 

For at sikre, at jeres kaffeløsning altid fungerer optimalt, tilbyder vi i DanKaf service- og rengøringsaftaler. Dette betyder, at vores teknikere regelmæssigt vil servicere og vedligeholde jeres kaffemaskiner, samt at vi tilbyder rengøringsservice, der sikrer, at jeres kaffestation altid er ren, indbydende og klar til at servere den perfekte kop kaffe. 

 • Du slipper for at bekymre dig om nedbryd og hovedrengøring af maskinen- Er uheldet ude, så giv os et kald - og vi kigger på et i en fart!
 • Vi giver årligt din maskine et servicetjek men tjekker naturligs hver gnag vi kommer forbi om alt fungerer som det skal.
 • Med en rengæringsaftale kan vi også tage os af den månedelige hovedrengøring, som er lidt mere omfattened end den daglige rengøring.

Alle vores kaffefolk er tilknyttet lokale centre, så vi kan være hurtigt fremme hos jer, hvis der opstår problemer med maskinen.

Bliv ringet op

Kontakt os på +45 77 41 30 20 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigts muligt.

 

Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.