Din kaffeleverandør - og en ven af huset

DanKaf er den gode nyhed for alle virksomheder, der elsker den gode kop kaffe til arbejdet, men som vil have den uden bøvl og tidsspilde.

Leverandøren, der sørger for, at kaffen flyder hver dag

Vi er her for at gøre hverdagen nem for dig. Vælg os som leverandør af kaffe og nyd, at der altid er gode bønner på lager, og at maskinerne kører problemfrit. Det er faktisk servicen, der gør DanKaf anderledes end andre gode kaffeleverandører.

De fleste af vores kunder har en totalløsning, der omfatter leje eller leasing af kaffeautomater, levering af kaffebønner og løbende rengøring og service på maskinerne.

Det er den nemme og økonomiske model, fordi du slipper for at skulle tænke på kaffen, og fordi du har fuldstændigt styr på økonomien. Der kommer ingen uforudsete kafferelaterede udgifter.

Vores eksperter kommer med kaffen

En totalløsning, som er vores bedste kaffeløsning til erhverv, betyder til gengæld, at du kommer til at se en del til jeres faste DanKaf-konsulent. Han eller hun kigger jævnligt forbi med friske forsyninger og tjekker ved samme lejlighed, at maskinerne er i topform.

Det sker helt af sig selv, så du kan koncentrere dig om dit arbejde i forvisning om, at kaffesituationen er under kontrol. På samme måde sørger han for de større serviceeftersyn og eventuelle reparationer.

Rutinerede kaffefolk er på sagen!

Du kan få svar på alle spørgsmål og løst eventuelle problemer, når DanKaf besøger jer. Vi har nemlig håndplukket landets bedste kaffefolk med den uddannelse og erfaring, der skal til for at sikre jer problemfri kaffeforsyning.

Din DanKaf-konsulent kan svare på jeres spørgsmål angående maskiner, kaffesorter og bryggemetoder. Konsulenten inspirerer gerne til nye kaffeoplevelser, når der er stemning for det.

Alle vores specialister er tilknyttet lokale DanKaf-centre og kan hurtigt være fremme hos jer, hvis situationen kræver det.