Vi er DanKaf
- Mød vores medarbejdere

I DanKaf er vi en flok erfarne kaffespecialister med sans for god service og den nære kunderelation. Lad os blive den ven af huset, der står for alt omkring kaffen hos jer, og glæd jer hver dag til at nyde en velsmagende kop kaffe på arbejdspladsen. Nedenfor kan du møde vores medarbejdere i hele landet og lære dem bedre at kende. 

Lars Kier

Lars Kier

Salgskonsulent i det midtjyske. Han har arbejdet med firmakaffe i mange år og ved, hvad der skal til for, at kunderne bliver glade for deres løsninger. Invitér ham på en snak over en god kop kaffe og hør, hvordan service fra en kaffeleverandør ikke længere er en by i Rusland, men noget du kan opleve på din egen matrikel. PS: Han vil gerne selv medbringe kaffen.

E-mail: lki@dankaf.dk 
Tlf: +45 7741 3030

Steen Kirkegaard

Steen Kirkegaard

Steen er salgschauffør med ansvar for østjylland. Steen har mere end 20 års erfaring som salgskonsulent og er garant for den gode service! Steen ved, at kaffen er den bedste måde at sætte dagen i gang på, og at den starter gode samtaler mellem medarbejdere eller gæster af huset. Derfor gør Steen sit ypperste for at give sine kunder den bedste kaffeoplevelse i hverdagen.

E-mail: skir@dankaf.dk
Tlf: +45 7741 3011

Bo Dalmose

Bo Dalmose

Salgskonsulent med ansvar for vest. Bo er en glad og energisk kaffeekspert, som smitter alle med sin begejstring for god kaffe og gode firmaløsninger. Han har mere end 20 års erfaring i kaffebranchen og har mødt og tacklet alle de udfordringer, en professionel kaffemand kan komme ud for.

E-mail: bda@dankaf.dk
Tlf: +45 7741 3014

Steen Hansen

Steen Hansen

Steen er salgschauffør i Sydjylland og med sine 23 år i kaffebranchen en yderst erfaren specialist i firmakaffe. Vi hentede ham til DanKaf, fordi han er kendt som en mand, der sætter en ære i god service og glade kunder. Lige hvad vi ønskede os.

E-mail: sha@dankaf.dk
Tlf: +45 7741 3013

Brian Oldenborg Lundbek

Brian Oldenborg Lundbek

Salgschauffør i Vestjylland. Begyndte for 13 år siden i kaffebranchen, og jobsamtalen var faktisk hans debut som kaffedrikker. Han blev budt på en kop kaffe til samtalen, og for første gang i sit liv syntes han ikke, han kunne sige nej tak. Kaffen gled ned og Brian fik jobbet. Og siden da har han udviklet en stor passion for kaffe, både som kaffedrikker og som rådgiver for sine kunder.

E-mail: blu@dankaf.dk
Tlf: +45 7741 3010

 

Jan Meibom

Jan Meibom

Jan er salgschauffør og sikrer den daglige kaffe for kunderne på Fyn. Han er Mr. Service, der husker, hvad der er aftalt, og sørger for at levere til punkt og prikke. Har kørt med kaffe i ikke mindre end 19 år og elsker ikke noget højere end glade kunder. Det skulle da lige være dagens første kop kaffe. Og måske også den anden.

E-mail: jme@dankaf.dk
Tlf: +45 7741 3012

Lone Vilstrup Sørensen

Lone Vilstrup Sørensen

Salgskonsulent på Fyn og trekantsområdet. Lone har siden barns ben elsket smagen, duften og hyggen ved en god kop kaffe, og med sine 17 års erfaring som kørende sælger og rådgiver, får man her en konsulent, hvor kunden altid er omdrejningspunktet. Kombineret med Lones flair for analyser og økonomiberegninger, er kunden således sikret rådgivning og service af høj kvalitet.

E-mail: lvs@dankaf.dk
Tlf: +45 7741 3037

Jørgen Øhlenschläger

Jørgen Øhlenschläger

Jørgen er DanKaf’s salgkonsulent i det midtjyske og trekantsområdet. Med sine 28 års erfaring som kørende sælger og rådgiver i kaffebranchen er der ingen tvivl om, at Jørgen forstår jeres kaffebehov, og at han brænder for den gode kunderelation! Tillid, troværdighed og et stort smil er hans kendetegn, og du kan være sikker på, at hos Jørgen er en aftale en aftale.

E-mail: joh@dankaf.dk
Tlf: +45 2089 0660

Bent Ingvartsen

Bent Ingvartsen

Salgschauffør i det nordjyske. Bent startede sin karriere inden for kaffebranchen i 1981 som lagermand. Det udviklede sig sidenhen til en levevej som salgschauffør med fokus på altid at have kunden i højsæde. Med Bent bag rattet er kunden garanteret den bedste service, så der aldrig mangler kaffe på kanden.

E-mail: bin@dankaf.dk
Tlf: +45 7741 3035

Henrik Larsen

Henrik Larsen

Salgskonsulent i Nordjylland. Henrik sætter en ære i at levere en service, der er tilpasset den enkelte kundes behov. Han mener nemlig, at en god kaffeoplevelse ikke kun er forbeholdt hjemmet, men i høj grad også arbejdspladsen. Og med en god kaffe på arbejdspladsen er Henrik af den klare overbevisning, at arbejdsglæden også stiger. Derfor sætter han stor pris på DanKaf's fokus på råvarer af høj kvalitet.

E-mail: hla@dankaf.dk
Tlf: +45 7741 3016

Lene Hansen

Lene Hansen

Salgskonsulent i Vestsjælland. Lene Hansen er der for kunden og véd præcist, hvordan en kaffeaftale skal håndteres, så den giver mindst muligt arbejde for kunden. Hun har arbejdet med kaffe i mere end to årtier og ved, at det er kundeservicen, der driver værket. Og netop på service gør Lene en stor forskel.

E-mail: llh@dankaf.dk
Tlf: +45 7741 3031

Carsten Bengtsson

Carsten Bengtsson

Kører på Sjælland som salgschauffør. Carsten har arbejdet med food service siden forrige årtusinde og brænder for at give sine kunder en god oplevelse med deres kaffeaftaler. Manden ved stort set alt om kaffe og er altid klar til at dele tips og viden med alle, han møder på sin vej.

E-mail: cabe@dankaf.dk
Tlf: +45 7741 3034

Claus Madsen

Claus Madsen

Salgschef. Claus har arbejdet professionelt med kaffeløsninger til virksomheder gennem mere end et kvart århundrede. Han ved ALT om kaffe, prøv selv at spørge ham. Hans opvækst som kaffedrikker begyndte i de unge år med en masse mælk og sukker til at tage den beske smag, men i dag er han feinschmecker med forkærlighed for det sorte og syrlige, fx en god Kenya AA.

E-mail: cma@dankaf.dk
Tlf: +45 7741 3002

Signe Vraa Fjellerup

Signe Vraa Fjellerup

Administrativ medarbejder med 5 års erfaring i kaffebranchen. Signe har fokus på god service frem for alt, om det så er over telefon, mail eller ansigt til ansigt. Hos DanKaf føler Signe, at hun har fundet sin helt rette hylde. Dog er hun ikke den største kaffesøster, så det er heldigt, at DanKaf også leverer verdens bedste kakao.

E-mail: svf@dankaf.dk
Tlf: +45 7741 3036

 

Få et tilbud

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.