Vælg firmakaffe i klimavenlige og genanvendelige kaffeposer

Nu kan du og din arbejdsplads tage endnu et skridt i den bæredygtige retning, når du vælger DanKaf som kaffeleverandør. Ud over at alle vores kaffer er certificerede, så leveres de også alle i vores miljøvenlige kaffeposer, der kan genanvendes.

Gør din kaffeløsning mere bæredygtig med DanKaf

Har du nogensinde overvejet, hvordan din virksomheds kaffeløsning spiller ind på jeres bæredygtighedsagenda?

Hos DanKaf er vores drøm at gøre det professionelle kaffemarked mere klimavenligt og miljøfokuseret - et skridt ad gangen. Derfor er alle vores kaffeposer i genanvendelig og mere bæredygtig emballage. Til gavn for dig, os og miljøet!

Om vores bæredygtige og genanvendelige kaffeposer
 

 • Vi bruger hele 15% mindre materiale pr. pose sammenlignet med almindelige kaffeposer.
 • Derfor udleder vores poser også mellem 20-23% mindre CO2.
 • Vi har droppet metallet i poserne, så de kan genanvendes som blød plast.
 • Du er garanteret samme gode opbevaring, kvalitet og smag.

5 spørgsmål og svar om vores klimavenlige kaffeposer​
 

 1. Hvad er forskellen på den bæredygtige og en normal kaffepose?
  Den primære forskel er, at det midterste metallag fra mere klassiske kaffeposer er fjernet, så kun to plasttyper fra samme plastfamilie er tilbage. Dermed kan folien kildesorteres. Det fjernede metallag betyder også, at der er brugt 15% mindre materiale pr. pose, hvorfor poserne er tyndere end tidligere.
   
 2. Hvordan skal kaffeposen genanvendes?
  Fordi folien er skabt af to plasttyper fra samme plastfamilie, kan kaffeposerne sorteres som blød plast. Så kan folien genanvendes til alt fra fleecetrøjer, soveposefyld og nye emballager.
   
 3. Sikrer de genanvendelige kaffeposer optimal opbevaring af kaffen?
  Det gør de! De tyndere kaffeposer er skabt, så kaffen fortsat er helt beskyttet mod ilt og fugt. Dermed er kaffen opbevaret lige så optimalt som i den mere klassiske kaffepose, så både smag og kvalitet sikres.
   
 4. Er den klimavenlige pose dyrere end en normal kaffepose?
  Det er den ikke, og derfor betaler du det samme for de gode DanKaf-kaffeblandinger som før – blot i en bedre og mere bæredygtig indpakning!
   
 5. Hvad betyder den genanvendelige kaffepose ellers for bæredygtighedsagendaen?
  Udover at sikre muligheden for genanvendelse, så nedsætter kaffeposerne yderligere miljøbelastningen gennem det reducerede emballageforbrug. Den tyndere folie betyder desuden mindre folie pr. rulle, hvilket betyder at vi kan fragte flere ruller pr. transport – og dermed har de bæredygtige kaffeposer i det større billede indflydelse på både forbrugs- og transportmæssige forhold.

Vælg certificerede kaffeblandinger fra DanKaf

Når ikke kun kaffeposen, men også kaffen, skal være bæredygtig, kan du hos DanKaf vælge mellem en række certificerede kaffeblandinger fra vores eget sortiment.

Udover den gode smag er DanKaf-mærket din garanti for, at kaffen er dyrket under kontrollerede forhold, hvor der tages hensyn til både jordens ressourcer, naturen og menneskerne, der dyrker, høster og behandler kaffebønnerne.

Hos os finder du både kaffer certificeret som:
 

 • Økologisk
 • Rainforest Alliance
 • UTZ
 • Fairtrade
 • KRAV

Skal vi følges ad på den bæredygtige rejse?

Selvom det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvor stor en rolle bæredygtighed spiller, så er de fleste enige om, at vi sammen har et ansvar for miljøet og fremtiden. Nogle gange er det lettere at hjælpes ad om de små skridt – så skal du og din arbejdsplads med på den bæredygtige rejse sammen med os?

Hvis du ønsker at vide mere om DanKaf og vores professionelle kaffeløsninger, er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.