Leje eller leasing af kaffemaskine til din virksomhed

Koppen under og tryk på knappen. Så nemt skal det være for dig og dine kolleger at få en god kop kaffe.

Med en leje- eller leasingaftale, hvor du har valgt at inkludere en serviceaftale og rengøringsaftale hos DanKaf, skal du ikke bekymre dig om den daglige kaffe. Vi sørger nemlig for, at I altid har kaffe på lager, og at kaffemaskinerne løbende bliver rengjort og vedligeholdt.

Leje eller lease af kaffemaskine - hvad er forskellen?

Der er forskellige fordele ved enten at leje eller lease. Vores konsulenter hos DanKaf er aldrig langt væk og er klar til at rådgive dig om den bedste løsning for jer. Læs herunder om de forskellige fordele:

Leje af kaffemaskine
 

 • Du kan nemt budgettere, da du kender den månedlige udgift. 
 • Der er ingen uventede udgifter. 
 • I kan nemt opsige lejemålet og aflevere den tilbage 
 • Det kan give dig ro i sindet, da du ikke skal bekymre dig
  om vedligeholdelse eller reperationer. 

Leasing af kaffemaskine
 

 • Betal en fast månedlig ydelse i en aftalt periode
 • Fuld styring over kaffemaskinen uden at eje den. 
 • Efter endt leasingperiode har I mulighed for at købe maskinen. 
 • Tilpas leasingaftalen løbende efter jeres skiftende behov. 
 • Få fuldt overblik over økonomien i hele leasingperioden. 

 

Mere end 2.000 glade kunder


Hos Dankaf er vi utrolig stolte af at levere firmakaffe og tilbehør til mere end 2.000 virksomheder fordelt rundt omkring i Danmark. 
Du kan se et udsnit af vores kunder nedenfor. 

Hvilke fordele er der ved at leje en kaffemaskine?

Det kan være en stor investering at købe en kaffemaskine, og man kan have bekymringer om f.eks. vedligeholdelse. Her kan det i stedet være en løsning at leje eller lease. 

Fordele ved at leje eller lease:
 

 • Mulighed for at teste forskellige maskiner og vælge den, der passer bedst til jeres virksomheds behov og præferencer.
 • Større fleksibilitet og ingen langvarige forpligtelser, da leje- eller leasingaftalen typisk kan tilpasses efter behov.
 • Betaling af et fast månedligt beløb, hvilket gør det nemt at budgettere og undgå uforudsete udgifter.
 • Inkludering af alt nødvendigt udstyr og forsyninger, såsom kaffe, sukker og mælk, og sødt, hvilket sparer tid og besvær med at bestille og opbevare disse ting selv.
 • Mulighed for teknisk support og vedligeholdelse af kaffemaskinen, hvilket kan sikre driftssikkerhed og hurtig fejlretning i tilfælde af problemer.

Hvordan fungerer en leasing- eller lejeaftale af en kaffemaskine?

I tæt samarbejde mellem jer og vores kaffeeksperter, finder vi frem til rigtige løsning til jer. 

I får den perfekte maskine
Vi finder sammen frem til hvilken maskine der passer lige præcis jeres ønsker og behov - om det er en kaffeautomat med forskellige kaffevarianter eller en simpel filterbryg. 

Vi finder den kaffe i bedst kan lide
Vi anbefaler den type kaffe der passer til den kaffemaskine i ønsker, så i får den rigtige dosering og type. 

Vi kan hjælpe med evt. serviceaftale
Hvis i ønsker det, så kan vi hjælpe med at sammensætte en serviceaftale. Men en serviceaftale hos DanKaf, kommer vi og hjælper med rengøring og vedligeholdelse, så I ikke skal tænke på andet end at drikke den lækre kaffe. 

Hvis i vælger at leje eller lease jeres kaffemaskine, så har i mulighed for at bytte maskinen til en anden, hvis ikke den passer ind i jeres virksomhed. I kan derfor nemt finde frem til den kaffemaskine i bedst kan lide. 

Leje eller leasing af kaffemaskine giver frihed

Din virksomhed kan bruge kapitalen bedre end at binde den i kaffeautomater.

Når du vælger en leje- eller leasingaftale betaler du kun et fast månedligt beløb og har samtidig fuld frihed og fleksibilitet. Hvis I for eksempel bliver flere medarbejdere eller ønsker en anden af vores mange typer kaffemaskiner til erhverv for at prøve noget andet, kan I frit skifte maskine med kort varsel. Du kan for eksempel aftale leje eller leasing af en espressomaskine – det er der flere og flere, der får lyst til at prøve.

Giv jer selv endnu mere frihed ved at kombinere leje- eller leasingaftalen med en:

 • Serviceaftale, hvor vi sørger for, at kaffemaskinerne løbende bliver vedligeholdt og serviceret, så de fungerer problemfrit.
 • Rengøringsaftale, der indebærer, at vi rengør kaffeautomaterne med jævne mellemrum, så de fremstår indbydende og hygiejniske – og holder længere.

Med vores store udvalg af kaffeautomater til erhverv, velsmagende kaffeprodukter og ikke mindst den landsdækkende service er DanKaf et oplagt bud på kaffeleverandøren af den daglige kaffe til alle typer virksomheder, både kontor og industri.

Hvorfor vælge en komplet kaffeløsning fra DanKaf?

Vi giver dig tre primære årsager til, hvorfor du bør overveje DanKaf som din kaffeleverandør.

Populære kaffemaskiner til leasing og leje

Nogle medarbejdere prioriterer en kaffemaskine, som kan brygge god og lækker kaffe, hvorimod andre medarbejdere prioriterer nem og hurtig betjening. Uanset hvilken løsning der vælges, kan leje af en kaffemaskine være en smart og praktisk løsning for at sikre en god kaffepause på arbejdspladsen. Herunder finder I et udvalg af vores populære kaffemaskiner. 

Populære kaffeautomater til leasing og leje

Når I skal vælge en kaffeautomat til leasing eller leje, er der ofte flere overvejelser. For eksempel kan det være relevant at tage højde for, hvor stort udvalget af kaffe som kaffeautomaten tilbyder, eller om den kun kan brygge kaffe i kopper, eller om den også kan lave kander. Valget af jeres kaffeautomat afhænger derfor af jeres specifikke ønsker og behov. Herunder finder I et udvalg af vores populære kaffeautomater.

Danmarks sandsynligvis bedste kaffeservice

Gennem vores mere end 40 års erfaring har vi perfektioneret vores service, og du vil nu kunne opleve den mest problemfri kaffeaftale nogensinde.

Vi tænker i service fra morgen til aften og sørger for, at I altid har god kaffe til arbejdet. Kaffen bliver leveret direkte til døren, helt uden at skulle bruge tid og kræfter på det. I får derfor en ven af huset, der sørger for i altid har kaffe klar. 

Vores hovedkontor ligger i Århus, men de lokale DanKaf-centre er spredt over det meste af landet fra Esbjerg til København.

 

Få et tilbud

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

Du kan til enhver tid få ændret eller slettet dine oplysninger. Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.