Leje af kaffemaskine til din virksomhed

Koppen under og tryk på knappen. Så nemt skal det være for dig og dine kolleger at få en god kop kaffe.

Med en leje- eller leasingaftale, hvor du har valgt at inkludere en serviceaftale og rengøringsaftale hos DanKaf, skal du ikke bekymre dig om den daglige kaffe. Vi sørger nemlig for, at I altid har kaffe på lager, og at kaffemaskinerne løbende bliver rengjort og vedligeholdt.

Danmarks sandsynligvis bedste kaffeservice

Du vil opleve den mest problemfri kaffeaftale nogensinde. Vi tænker i service fra morgen til aften og sørger for, at I altid har god kaffe til arbejdet. Helt uden at skulle bruge tid og kræfter på det.

Leje eller leasing af kaffemaskine giver frihed

Din virksomhed kan bruge kapitalen bedre end at binde den i kaffeautomater.

Når du vælger en leje- eller leasingaftale betaler du kun et fast månedligt beløb og har samtidig fuld frihed og fleksibilitet. Hvis I for eksempel bliver flere medarbejdere eller ønsker en anden af vores mange typer kaffemaskiner for at prøve noget andet, kan I frit skifte maskine med kort varsel. Du kan for eksempel aftale leje eller leasing af en espressomaskine – det er der flere og flere, der får lyst til at prøve.

Giv jer selv endnu mere frihed ved at kombinere leje- eller leasingaftalen med en:

  • Serviceaftale, hvor vi sørger for, at kaffemaskinerne løbende bliver vedligeholdt og serviceret, så de fungerer problemfrit.
  • Rengøringsaftale, der indebærer, at vi rengør kaffeautomaterne med jævne mellemrum, så de fremstår indbydende og hygiejniske – og holder længere.

Med vores store udvalg af kaffeautomater, velsmagende kaffeprodukter og ikke mindst den landsdækkende service er DanKaf et godt bud på den daglige kaffe til alle typer virksomheder, både kontor og industri. Vi har mange produkter, der er økologiske eller har ét eller flere bæredygtighedscertifikater.

Vores hovedkontor ligger i Århus, men de lokale DanKaf-centre er spredt over det meste af landet fra Esbjerg til København.

Det er vigtigt at finde den helt rigtige løsning, af kaffemaskine og kaffe for jeres virksomed.

Hvorfor vælge en komplet kaffeløsning fra DanKaf?

Vi giver dig tre primære årsager til, hvorfor du bør overveje DanKaf som din kaffeleverandør.

Kaffeautomat leje eller leasing? Hvad passer jer bedst?

Den enkleste model er at leje kaffemaskinerne hos os. I betaler en fast månedlig leje og kan opsige kontrakten, når I vil. For nogle virksomheder giver det bedre mening at indgå en leasingaftale, hvor ejerskabet til kaffeautomaterne overtages af et leasingselskab, der så skal have en månedlig betaling. I har så muligheden for at købe automaterne efter udløb af leasingperioden.

Din lokale DanKaf-konsulent er aldrig langt væk og er klar til at rådgive dig om den bedste løsning for jer.