Hvorfor vælge en kaffeløsning fra DanKaf?

Kaffen er vigtig i de fleste virksomheder. Udover at give energi, så er god kaffe med til at skabe arbejdsglæde. Den lille forkælelse i løbet af dagen. Den gode modtagelse af gæster, kunder eller samarbejdspartnere. Den lille pause, hvor de gode idéer opstår.

Vi kan tilbyde jer netop dén kaffeløsning i ønsker af tre primære årsager

Uanset om du og dine kollegaer foretrækker kaffen sort, om I ønsker et stort udvalg af kaffevarianter brygget på hele bønner og med frisk mælk, eller om I søger et kaffeudvalg et sted derimellem - så kan vi sammen finde frem til den helt rette kaffeløsning til netop jer. En kaffeløsning der falder i alles smag og samtidig passer til jeres virksomhed og det, I står for.

1. Du får den bedste service

Kender du den paniske stemning, der kan opstå, hvis kaffemaskinen bryder ned midt i arbejdsdagen? Eller irritationen over igen at skulle bære kaffelæsset fra kantstenen og ind i skabet?

Firmakaffen skal være genstand for glæde og god smag, ikke irritationsmomenter eller panik. Derfor handler det om at finde en kaffeleverandør, der kan matche netop jeres behov for service – uanset om det handler om levering og opfyldning af kaffen, rengøring eller reparationer.

Hos DanKaf har vi gjort det til et af vores primære kerneområder, at vi vil sikre vores kunder den bedste service – og på netop dette punkt skiller vi os ud fra andre kaffeleverandører. Vi henvender os til de virksomheder, der er trætte af at få kaffen leveret på en palle ved indgangen og selv skal sørge for at slæbe ind og lægge på plads. Og som ovenikøbet skal huske at rengøre maskinerne. Vi sørger både for løbende at fylde jeres skabe op med frisk kaffe, at vedligeholde jeres maskine og hurtigt at rykke ud, hvis I har brug for assistance.

Vi yder service hele vejen rundt om kaffeaftalen, så kunden ikke skal bekymre sig om noget – og der er altid en DanKaf-ekspert i nærheden.

2. Du får rådgivning af erfarne kaffefolk fra et 100% dansk selskab

Selvom DanKaf ikke har eksisteret i 350 år, så er vi alle erfarne kaffefolk, der tilsammen har 350 års erfaring fra branchen. Det betyder, at du får den optimale vejledning, når du skal vælge kaffeløsning – og at der altid er rutinerede kaffefolk på sagen.

Du kan få svar på alle spørgsmål og løst eventuelle problemer både inden og under et samarbejde. Vi har håndplukket landets bedste kaffefolk med den uddannelse og erfaring, der skal til for at sikre jer problemfri kaffeforsyning – og vi glæder os til at hjælpe dig.

Derudover er DanKaf et 100% dansk selskab med produktion i Højbjerg lige uden for Aarhus. At vi er et 100% dansk selskab kan mærkes i vores danske værdier. Vi vægter samfundssind højt, hvorfor det er vigtigt for os at bevare den danske produktion. Tæt på – og i øjenhøjde med – vores kunder. 
 

3. Du får en kaffeleverandør med fokus på miljø og bæredygtighed

Har din virksomhed en bæredygtighedsagenda, kan du tage endnu et skridt i en bæredygtig retning, når du vælger DanKaf som kaffeleverandør.

Vores store fokus på klima og bæredygtighed ses både i vores kaffeblandinger og i vores kaffeposer. Vores kaffeposer er lavet af genanvendelig og klimavenlig kaffefolie, hvilket betyder, at der er brugt 15% mindre emballage, Co2-udledningen er reduceret med 23% og folien er gjort metalfri, så den kan sorteres som blød plast.

Samtidig kan du vælge mellem en række certificerede og bæredygtige DanKaf-kaffeblandinger. Når du ser DanKaf-mærket på en kaffepose, kan du altså være sikker på, at kaffen er dyrket under kontrollerede forhold, hvor der tages hensyn til naturen, jordens ressourcer og de mennesker, der dyrker, høster og behandler kaffebønnerne.

Der er mange valg og beslutninger at tage stilling til, når du skal finde ny kaffeløsning. Det er vi heldigvis eksperter i at vejlede om. Lad os hjælpe dig med at finde kaffeløsningen, der falder i dine kollegaers, kunders og samarbejdspartneres smag både nu og i fremtiden.