Vi er DanKaf

DanKaf er en nystartet virksomhed, men vi har en række meget erfarne medarbejdere. Du kan møde dem herunder.

Lars Kier

Lars Kier

Salgskonsulent i det midtjyske. Han har arbejdet med firmakaffe i mange år og ved, hvad der skal til for, at kunderne bliver glade for deres løsninger. Invitér ham på en snak over en god kop kaffe og hør, hvordan service fra en kaffeleverandør ikke længere er en by i Rusland, men noget du kan opleve på din egen matrikel. PS: Han vil gerne selv medbringe kaffen.

Karsten Kousgård Olsen

Karsten Kousgård Olsen

Erfaren salgschauffør med Østjylland som hjemmebane. Hans første kop kaffe blev serveret af farmoren i det fine stel med guldkant, og siden da har han forbundet kaffe med god stemning og hyggelige stunder. I dag er Karstens arbejdsliv fokuseret på at bringe kaffeglæden ind i menneskers hverdag og at levere gode serviceoplevelser, så kunderne glæder sig til næste besøg.

Bo Dalmose

Bo Dalmose

Salgskonsulent med ansvar for vest. Bo er en glad og energisk kaffeekspert, som smitter alle med sin begejstring for god kaffe og gode firmaløsninger. Han har mere end 20 års erfaring i kaffebranchen og har mødt og tacklet alle de udfordringer, en professionel kaffemand kan komme ud for.

Steen Hansen

Steen Hansen

Steen er salgschauffør i Sydjylland og med sine 23 år i kaffebranchen en yderst erfaren specialist i firmakaffe. Vi hentede ham til DanKaf, fordi han er kendt som en mand, der sætter en ære i god service og glade kunder. Lige hvad vi ønskede os.

Brian Oldenborg Lundbek

Brian Oldenborg Lundbek

Salgschauffør i Vestjylland. Begyndte for 13 år siden i kaffebranchen, og jobsamtalen var faktisk hans debut som kaffedrikker. Han blev budt på en kop kaffe til samtalen, og for første gang i sit liv syntes han ikke, han kunne sige nej tak. Kaffen gled ned og Brian fik jobbet. Og siden da har han udviklet en stor passion for kaffe, både som kaffedrikker og som rådgiver for sine kunder.

Jan Meibom

Jan Meibom

Jan er salgschauffør og sikrer den daglige kaffe for kunderne på Fyn. Han er Mr. Service, der husker, hvad der er aftalt, og sørger for at levere til punkt og prikke. Har kørt med kaffe i ikke mindre end 19 år og elsker ikke noget højere end glade kunder. Det skulle da lige være dagens første kop kaffe. Og måske også den anden.

 

Lone Vilstrup Sørensen

Lone Vilstrup Sørensen

Salgskonsulent på Fyn og trekantsområdet. Lone har siden barns ben elsket smagen, duften og hyggen ved en god kop kaffe, og med sine 17 års erfaring som kørende sælger og rådgiver, får man her en konsulent, hvor kunden altid er omdrejningspunktet. Kombineret med Lones flair for analyser og økonomiberegninger, er kunden således sikret rådgivning og service af høj kvalitet.

Bent Ingvartsen

Bent Ingvartsen

Salgschauffør i det nordjyske. Bent startede sin karriere inden for kaffebranchen i 1981 som lagermand. Det udviklede sig sidenhen til en levevej som salgschauffør med fokus på altid at have kunden i højsæde. Med Bent bag rattet er kunden garanteret den bedste service, så der aldrig mangler kaffe på kanden.

Henrik Larsen

Henrik Larsen

Salgskonsulent i Nordjylland. Henrik sætter en ære i at levere en service, der er tilpasset den enkelte kundes behov. Han mener nemlig, at en god kaffeoplevelse ikke kun er forbeholdt hjemmet, men i høj grad også arbejdspladsen. Og med en god kaffe på arbejdspladsen er Henrik af den klare overbevisning, at arbejdsglæden også stiger. Derfor sætter han stor pris på DanKaf's fokus på råvarer af høj kvalitet.

Frank Glyngby Roemer

Frank Glyngby Roemer

Salgschauffør Øst. Drak sin første kop kaffe med mælk som 12-årig hjemme hos kammeratens mormor. Siden blev kaffen omdrejningspunktet for Franks liv; så meget, at han i dag siger, at han ikke har noget arbejde, men en hobby, han er så god til, at han får penge for den. Af Frank kan du forvente service, hurtig reaktion og en glad bemærkning.

Lene Hansen

Lene Hansen

Salgskonsulent i Vestsjælland. Lene Hansen er der for kunden og véd præcist, hvordan en kaffeaftale skal håndteres, så den giver mindst muligt arbejde for kunden. Hun har arbejdet med kaffe i mere end to årtier og ved, at det er kundeservicen, der driver værket. Og netop på service gør Lene en stor forskel.

Carsten Bengtsson

Carsten Bengtsson

Kører på Sjælland som salgschauffør. Carsten har arbejdet med food service siden forrige årtusinde og brænder for at give sine kunder en god oplevelse med deres kaffeaftaler. Manden ved stort set alt om kaffe og er altid klar til at dele tips og viden med alle, han møder på sin vej.

Claus Madsen

Claus Madsen

Salgschef. Claus har arbejdet professionelt med kaffeløsninger til virksomheder gennem mere end et kvart århundrede. Han ved ALT om kaffe, prøv selv at spørge ham. Hans opvækst som kaffedrikker begyndte i de unge år med en masse mælk og sukker til at tage den beske smag, men i dag er han feinschmecker med forkærlighed for det sorte og syrlige, fx en god Kenya AA.

 

Signe Vraa Fjellerup

Signe Vraa Fjellerup

Administrativ medarbejder med 5 års erfaring i kaffebranchen. Signe har fokus på god service frem for alt, om det så er over telefon, mail eller ansigt til ansigt. Hos DanKaf føler Signe, at hun har fundet sin helt rette hylde. Dog er hun ikke den største kaffesøster, så det er heldigt, at DanKaf også leverer verdens bedste kakao.

Stine Møller Andreasen

Stine Møller Andreasen

Salgsbackup og administrativ medarbejder med mere end 16 års erfaring indenfor god kundeservice og rådgivning. Stine er derfor altid klar til at tage telefonen, svare på mails og generelt hjælpe dig videre. I fritiden nyder Stine gerne en café latte sammen med familie og venner, og hun elsker især duften af nymalet kaffe.