Den bedste kaffe til danske virksomheder

DanKaf leverer kaffeløsninger til dansk erhverv. Vi har særligt fokus på de virksomheder, der ikke alene sætter pris på fremragende kaffe, men også har brug for en omfattende service, der betyder, at man ikke skal bekymre sig om noget vedrørende kaffen.

Det er servicen, der gør DanKaf til en kaffeleverandør i sin egen liga. Vores mål er, at god kaffe skal være nemt tilgængelig hver eneste dag, lige så problemfrit som strøm i kontakten og vand i hanen.

Hele kaffebønner, instant kaffe eller …? Du bestemmer!

Når du er kunde hos DanKaf, kan du få kaffe til virksomheden i den forarbejdning, du ønsker. At vælge den rigtige er et spørgsmål om, hvilke smagsegenskaber, variationsmuligheder og tilberedningstider du gerne vil have. Tag os med på råd, når du skal vælge mellem de mange muligheder indenfor:

  • Hele bønner
  • Formalet kaffe
  • Instant kaffe, pulverform
  • Flydende kaffeekstrakt

Mange foretrækker den klassiske danske kaffe, filterbrygget, rund og velsmagende. Men italienske kaffespecialiteter har også vundet indpas på mange arbejdspladser, og med vores store udvalg af bønner og maskiner dækker vi alle behov – også når du gerne vil servere en lækker mocca, cafe latte, macchiato, cappuccino, espresso eller americano.

Vi har fokus på økologisk og bæredygtig kaffe

Vi er meget bevidste om, at vores kaffe dyrkes og forarbejdes med omtanke for mennesker og miljø. Faktisk har de fleste af vores kaffeprodukter mindst én bæredygtighedscerticering (fx Fairtrade, UTZ og Rainforest Alliance), og vi har også en række økologiske kaffer i sortimentet.

Fra de bedste kaffefarme rundt omkring i verden

Vi henter kaffebønner fra kaffedistrikter i hele den kaffeproducerende del af verden og rister dem på BKI foods’ risteri i Århus. Det er primært kaffesorten Arabica, vi anvender, men i enkelte blandinger er der tilsat lidt Robusta, når vi gerne vil have en god crema og en anelse mere bitterhed.

Vi taler alle de vigtigste kaffesprog:

  • Mexicansk
  • Nicaraguansk
  • Colombiansk
  • Kenyansk
  • Etiopisk
  • Vietnamesisk

Vores kaffemærker

Hos DanKaf har vi udviklet vores egne opskrifter, som du ikke kan få andre steder. Vi synes selv, at det er verdens bedste bønner og blandinger, men har alligevel suppleret vores sortiment med to specialmærker til dig, der går efter det helt specielle. Du kan derfor vælge mellem:

DanKaf Kaffe. Egne bønner og blandinger

Mountain. Unik specialkaffe fra udvalgte kaffeområder i hele verden.

Black Coffee. Et lille, men præcist kurateret udvalg af specialkaffe til feinschmeckerne med hang til espresso og dens varianter.

Snak med din DanKaf-konsulent om, hvad der passer bedst til din virksomhed. Du kan bestille kaffen hos ham eller online via vores webshop.