Kaffe til erhverv

- når der skal være god kaffe på kanden hver dag

Det er DanKafs mission at sikre gode kaffeoplevelser i arbejdsdagen på danske arbejdspladser. Der findes flere forskellige typer kaffe til erhverv alt efter virksomhedens behov og kaffemaskine. Hos DanKaf sammensætter vi en komplet skræddersyet kaffeløsning til jeres virksomhed, som sikrer jer maksimal service og enestående produkter. Og vi har det store udvalg af kvalitetskaffe til enhver type løsning!

Kaffe til virksomheder

I DanKaf tilbyder løsninger med kaffe til erhverv, der passer særligt godt til små og mellemstore virksomheder, hvor der ikke er ansat køkkenpersonale, piccoliner eller andre til at tage sig af kaffeautomaterne. Vi håndbærer nemlig kaffebønnerne helt ind på hylderne og tilbyder service hele vejen rund.  Så I slipper for at bruge tid på kaffen - men bare kan nyde den!

DanKaf er kort sagt det nemme kaffeabonnement til jer, der gerne vil nyde den bedste kop kaffe uden bøvl og besvær. Vi leverer kaffe til de fleste erhverv, lige fra advokatkontorer og reklamebureauer til privatskoler og produktionsvirksomheder.

Konsulenten fra DanKaf hjælper dig med at sammensætte en kaffeaftale, der opfylder jeres behov. Vi rådgiver dig i valget af den optimale kaffeautomat og de rigtige produkter. Og så kigger vi på, om I ønsker den fulde service ved at supplere med vores populære service- og rengøringsaftaler.

Kaffe til kontorer, caféer og hoteller 

Kaffebehovet kan variere markant mellem forskellige typer af erhverv, og det er derfor vigtigt at tage hensyn til disse behov, når I skal finde jeres kaffe.Valget af jeres kaffe afhænger først og fremmest af, hvilken kaffemaskine I har valgt.
 

  • På kontoret skal det oftest være være nemt, men samtidig kunne tilbyde flere varianter. her kan et godt valg maskiner, der brygger f.eks. på formalet kaffe, hvor du få lækre kaffedrikke, men nem håndtering.
  • På offentlige institutioner kan det have større betydning, at I skal kunne brygge meget kaffe på ingen tid, hvorfor f.eks. instant kaffe kan være en fordel. 
  • Caféer og restaurnater vil ofte  gerne tilbyde mange typer kaffe i topkavlitet, så der skal maskinerne f.eks. gerne kunne kværne og brygge på helebønner og espresso for den allerbedste bedste smagsoplevelse.

Hvordan vælger du kaffe til virksomheden?

Når det kommer til at vælge den rette kaffe til din virksomhed, er der flere afgørende faktorer at overveje. Hvis du ikke er en kender i kaffens verden, så fortvivl ej – her er en guide til at danne dig et solidt overblik, før du dykker ned i vores sortiment. Her er nogle trin at følge:

Kend din maskine: Først skal du finde ud af hvilken type kaffemaskine til erhverv du har eller overvejer at anskaffe dig. Dette vil hjælpe med at finde den helt rigtige kaffetype. Overvej om du ønsker maskiner til formalet kaffe, hele bønner eller instant kaffe. Der er fordele ved alle typer maskiner. 

Kaffevarianter: Overvej, om du ønsker at tilbyde forskellige kaffetyper eller blot én variant. F.eks. kan du vælge en kaffemaskine med helbønner, hvor man har mulighed for at brygge flere forskellige varianter, eller du kan vælge et bryganlæg som brygger filterkaffe af formalet kaffe. Valget her kan påvirke, hvordan dine medarbejdere og gæster vil opleve kaffen.

Antal kopper: Hvor mange kopper kaffe skal brygges dagligt? Hvis behovet er stort, kan instant kaffe  eller bryganlæg til formalet kaffe være en praktisk løsning. Vi tilbyder et udvalg, der matcher dit daglige bryggebehov.

Vores mål er at hjælpe dig med at finde den perfekte kaffeløsning til din virksomhed. Ved at følge disse overvejelser kan du træffe en beslutning, der sikrer, at din virksomheds kaffetilbud er præcis, som du ønsker det.

Herunder kan I se udvalg af vores typer af kvalitetskaffe.

Få en komplet kaffeløsning til virksomheden

Udover at kunne købe jeres kaffe hos DanKaf, har I også mulighed for at få en komplet kaffeløsning. Vores konsulter vil i samarbejde med jer, skræddersy en kaffeløsning der passer til lige netop jeres behov. Ved at vælge en komplet kaffeløsning hos DanKaf kan I nyde god kaffe i jeres hverdag, uden at bekymre jer om vedligeholdelse og påfyldning. Det sørger vi nemlig alt sammen for i DanKaf.

Hvad får du med en komplet kaffeløsning fra DanKaf:

  • Kaffemaskine - uanset om i ønsker flere varianter eller filterkaffe
  • Lækker kaffe - enten som helbønner, formalet eller instant
  • Bedste service - levering af kaffe til køkkenskabet og mulighed for rengøring og vedligeholdelse af maskinen
  • God serviceaftale - hvor vi rykker ud ved akut driftstof samt fører årlig service på jeres kaffemaskine.
  • En ven af huset - der sørger for alt omkring kaffen, så I blot kan nyde den.

Ansvarligt produceret kaffe

I vores kaffesortiment finder du produkter, der enten er økologiske, Fairtrade, KRAV eller Rainforest Alliance-mærkede. Faktisk har nogle af vores produkter flere af disse certificeringer!

Ved at vælge fra vores udvalg af certificeret kaffer til jeres kaffeløsning, hjælper vi jeres virksomhed med at realisere jeres grønne ambitioner, så I kan handle mere ansvarligt både overfor miljø og mennesker. 

 

Værd at vide om vores kaffe til erhverv

Vi serverer Danmarks bedste kaffe. Sådan er det. Al vores kaffe ristes på BKI Foods’ topmoderne risteri i Aarhus, og gennem BKI har vi 100% kontrol over kaffen fra farm til kaffekop. Det betyder, at når du har fundet din favoritkaffe fra DanKaf, bliver du ikke skuffet – kaffen smager nøjagtigt ens fra pose til pose. Og den er altid frisk!

Du kan vælge mellem den traditionelle formalede kaffe, hele kaffebønner, instant kaffe og intense espressobønner. Uanset, hvad du vælger, kan du være sikker på, at du får det bedste, genren kan tilbyde.

Meget mere end kaffe

Vi er kaffenørder her hos DanKaf, men vi ved godt, at der er brug for meget andet end blot kaffeautomater og kaffe til virksomheder. Vi tilbyder derfor også et stort udvalg af te, kakao, mælk, sukker, whitening, kolde drikke, engangsservice, hygiejne- og rengøringsartikler. 

Netop så vi bliver den ven af huset, der servicerer jer og får hverdagen til at glide. 

 

Bliv ringet op

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.