Kaffe til virksomheder og erhverv

- når der skal være kaffe på kanden hver dag

Det er DanKafs mission at sikre gode kaffeoplevelser i arbejdsdagen på danske arbejdspladser. En løsning med kaffe til virksomheder sikrer dig maksimal service og et enestående produkt.

Værd at vide om vores kaffe til erhverv

Vi serverer Danmarks bedste kaffe. Sådan er det. Al vores kaffe ristes på BKI Foods’ topmoderne risteri i Aarhus, og gennem BKI har vi 100% kontrol over kaffen fra farm til kaffekop. Det betyder, at når du har fundet din favoritkaffe fra DanKaf, bliver du ikke skuffet – kaffen smager nøjagtigt ens fra pose til pose.

Du kan vælge mellem den traditionelle formalede kaffe, hele kaffebønner, instant kaffe og flydende kaffeekstrakt. Uanset, hvad du vælger, kan du være sikker på, at du får det bedste, genren kan tilbyde.

Hvilken kaffe vil din virksomhed have?

Vi tilbyder løsninger med kaffe til erhverv, der passer særligt godt til små og mellemstore virksomheder, hvor der ikke er ansat køkkenpersonale, piccoliner eller andre til at tage sig af kaffeautomaterne. Vi håndbærer nemlig kaffebønnerne helt ind på hylderne og tilbyder service hele vejen rundt, så I ikke skal bruge tid på noget, der har med kaffe at gøre.

DanKaf er kort sagt det nemme kaffeabonnement til jer, der gerne vil nyde den bedste kop kaffe uden bøvl og besvær. Vi leverer kaffe til de fleste erhverv, lige fra advokatkontorer og reklamebureauer til privatskoler og produktionsvirksomheder.

Konsulenten fra DanKaf hjælper dig med at sammensætte en kaffeaftale, der opfylder jeres behov. Vi rådgiver dig i valget af den optimale kaffeautomat og de rigtige produkter. Og så kigger vi på, om I ønsker den fulde service ved at supplere med vores populære service- og rengøringsaftaler.

Meget mere end kaffe

Vi er kaffenørder her hos DanKaf, men vi ved godt, at der er brug for meget andet end blot kaffeautomater og kaffe til virksomheder. Vi tilbyder derfor også et stort udvalg af te, kakao, mælk, sukker, whitening, kolde drikke, engangsservice, hygiejne- og rengøringsartikle.