Forkæl dine medarbejdere med en kop varm kakao på arbejdspladsen

Vi kender det alle sammen. Nemlig når den søde tand melder sig sidst på eftermiddagen, og vi trænger til noget lækkert. Så giv dine medarbejdere, gæster og kunder en hyggelig selvforkælelse og en velfortjent pause i hverdagen med muligheden for en dejlig kop varm kakao. Find din favoritkakao til kaffemaskinen eller som praktiske breve med kakao.

Kakao i breve: Mix og match lækre kakaovarianter som du har lyst 

Selvom du ikke har en kaffeautomat, der kan lave kakao, så behøver I ikke undvære en sød forkælelse i hverdagen. Med DanKaf’s udvalg af praktiske breve med kakaopulver kan du nemlig nemt og hurtigt blande dig en lækker kop varm kakao med bare kogende vand eller varm mælk.

Fra Wonderfuls sortiment af portionsbreve finder du et væld af både klassiske, økologiske og spændende kakaodrikke. Prøv dig frem og find jeres favorit!
 

Portionsbreve fra Wonderfuld

  • Kommer i flotte og kompakte displays med 50 stk. breve i hver
  • Giver stor mulighed for at mixe og matche ml. flere varianter
  • Hurtig og nem tilberedning i kop
  • Tilsæt blot varmt vand eller mælk for en sød og lækker forkælelse

Kakaopulver til automater

Kakao er blandt de mest populære drikke på danske arbejdspladser, og hos DanKaf finder du derfor en række nøje udvalgte kakaoprodukter. Til brug i kaffe- og kakaoautomer har vi et bredt udvalg af lækre kakao i poser, lette at fylde i din maskine. 

Hvis du mangler en kakaoautomat, kan du finde en blandt vores mange instant-kaffemaskiner her.
 

  • Lækker kakao til påfyldning af maskiner
  • For en hurtig og nem kop varm kakao
  • I praktiske 1 kg poser
  • En sød forkælelse i hverdagen
  • Dejligt supplement til kaffe og te

DanKaf Chocodrik Mørk er en kakaodrik med lidt mere dybde og mundfylde til dig, der fortrækker en intens kakao-oplevelse.

DanKaf Chocodrik Lys er en sødmefuld, afrundet og fyldig kop kakao; Helt klassisk i smagen og som vi alle kender og elsker en god kop kakao.

Økologisk og Fairtrade kakao.  Rund og mild kakao med en fin balance mellem sødme og bitterhed. En kop der på alle måder kan nydes med god samvittighed.

Har du brug for vejledning?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Eller mangler du en løsning for også at kunne tilbyde kakao i din virksomhed? Så tag en snak med din DanKaf-konsulent, og få hjælp til at afdække dit behov.

Bag om kakaobønnen og kakaodrikkens historie

Kakao har været dyrket og elsket gennem årtusinder
Arkæologiske udgravninger i Honduras viser, at man allerede i år 1400 f.Kr. lavede drikke af kakaobønner, og vi ved, at kakaoen blev brugt af flere af civilisationerne i Mellem- og Sydamerika gennem de efterfølgende århundreder.

Det gælder blandt andet mayaerne, der havde deres storhedstid i det første årtusinde e.Kr., og som iværksatte en omfattende dyrkning af kakao til nydelse såvel som til ceremoniel brug.

Den varme kakao kommer til Europa
Kakaoen kom først til Europa i 1500-tallet. De spanske erobrere af Sydamerika havde smagt den liflige chokoladedrik og bragte den med hjem til hoffet i Spanien. Tilsat sukker blev den varme kakao hurtigt en succes blandt de allerrigeste, og via giftermål på tværs af Europas kongefamilier, blev kakaoen udbredt rundt omkring i Europa.

Gennem de følgende århundreder blev teknikkerne til forarbejdning af kakaoen forfinet, således at vi i dag kan nyde den fantastiske smag af kakaobønene som både lækre kakaodrikke og skønne chokolader.