Te af bedste kvalitet til virksomheder

Der er tedrikkere i alle organisationer, og de skal ikke snydes for gode smagsoplevelser, hvis du spørger os. Alle skal kunne nyde varme drikke af høj kvalitet, og derfor tilbyder vi et stort udvalg af te som supplement til kaffe.

Vi har udvalgt det ypperste fra de gode mærker

Vores teer kommer fra anerkendte producenter som Lipton, Green Bird Tea og Tea Symphony. Det er din sikkerhed for, at teen er dyrket, plukket og bearbejdet efter de med krav til kvalitet, miljø og mennesker.

Lipton er verdensmestre i te. I hvert fald er de klodens største teproducent, og det anslås, at cirka en fjerdedel af al den te, der sælges i verden, kommer fra Lipton. Det bliver til milliarder af gode kopper te hvert år, og bedre kvalitetsstempel fås vist ikke. Green Bird Tea og Tea Symphony er mærker under BKI foods a/s, og dermed kontrolleret af en store og erfaren kaffe- og tegrossist.

Vores te-sortiment rummer såvel breve som løsvægt, og der er noget for alle smagsløg:

  • Sort te
  • Grøn te
  • Urtete
  • Koffeinfri te
  • Chai te
  • Kamillete
  • Lakrids-te
  • Rooibos-te

Og mange andre smagsvarianter: Sencha, skovbær, kvæde, mango, ingefær, mynte osv.

Økologisk og bæredygtig te – vi har det store sortiment

Hvis du gerne vil nyde din te ekstra med ekstra god samvittighed, har du mulighed for at vælge økologisk, Fairtrade- og/eller Rainforest Alliance Certificeret te. Vi giver dig mange varianter at vælge imellem.

Eksperter i te – brug vores viden og erfaring

Selvom det umiddelbart lyder nemt at vælge te, så kan det alligevel være godt at få en fagmands ord med på vejen. Det behøver jo ikke altid  kun være  Earl grey og frugtte – tedrikkere (og det er vi alle en gang imellem) sætter også pris på variation og nye smagsindtryk.

Lad din lokale DanKaf-konsulent fortælle mere om de mange muligheder, der er i vores udvalg. Og hvis det er første gang, du snakker med DanKaf, skal du høre om vores høje grad af service. Vi leverer nemlig ikke bare automater og te/kaffe ved dit dørtrin, men sørger for, at det hele fungerer problemfrit for jer, hver eneste arbejdsdag året rundt.