Hvilken kaffemaskine passer til dit behov?

Når det kommer til at vælge den rigtige kaffemaskine, findes der en til ethvert behov! Fra filterkaffemaskiner med plads til kander til mere avancerede, automatiske kaffemaskiner og kaffeautomater 

Herunder kan du identificere jeres specifikke behov, så I får den perfekte kaffeoplevelse i din virksomhed!

Kaffemaskine til kontor

Skab en produktiv og hyggelig arbejdsatmosfære med vores udvalg af kaffemaskiner til kontorer. Nyd friskbrygget kaffe og varme drikke med vores skræddersyede løsninger, der passer til jeres specifikke behov og travle arbejdsdage.

 

Kaffemaskine til hotel

Forkæl dine gæster med en udsøgt morgenmad og en varm kop kaffe fra vores udvalg af kaffemaskiner til hoteller. Vores maskiner er designet til at levere enestående kaffekvalitet og skabe uforglemmelige øjeblikke for dine gæster under deres ophold. 

 

Kaffemaskine til café og restaurant

Tilfredsstil dine kunders kaffebehov og skab en unik kaffeoplevels på din café eller restaurant med vores sortiment af professionelle kaffemaskiner. Vores maskiner sikrer en konsekvent høj kvalitet og en bred vifte af kaffedrikke, der imponerer selv de mest kræsne kaffekendere.
 

Kaffemaskine til butik

Inviter kunderne til at nyde en varm kop kaffe, mens de handler i din butik med vores kaffemaskiner skræddersyet til detailhandel. Skab en indbydende atmosfære og styrk kundeoplevelsen med vores pålidelige og brugervenlige maskiner, der passer perfekt til din butiks behov. 

 

Kaffemaskine til industri

Optimer produktiviteten og trivslen på din arbejdsplads med vores robuste kaffemaskiner til industrielle brug. Vores maskiner leverer pålideligt friskbrygget kaffe og varme drikke, der holder dine medarbejdere og kolleger energiske og fokuserede gennem hele arbejedsdagen. 

 


Populære producenter af kaffemaskiner

I DanKaf samarbejder vi kun med nogle af de mest anerkendte producenter af kaffemaskiner.
Det er din sikkerhed for en pålidelig og holdbar kaffeløsning, der kan holde i mange år fremover.
Udforsk vores udvalg af kvalitetskaffemaskiner fra vores forskellige producenter
ved at klikke på deres logoer nedenfor.

 

Hvorfor bør du vælge en professionel kaffemaskine til din virksomhed?

Vidste du godt, at den helt almindelige dansker drikker omkring 3-4 kopper kaffe på arbejdet hver eneste dag? Det er en hel del kaffe - og så man har brug for noget ordentligt udstyr til at følge med!

En professionel kaffemaskine til virksomheder er ikke bare en hvilken som helst kaffemaskine. Den er designet til at kunne levere og brygge så mange kopper, som I har brug for i jeres dagligdag. Det er stabile og driftsikre maskiner, så du kan forkæle dit team med rigtig god kaffe hver eneste dag.

Fordele ved en professionel kaffemaskine til erhverv

Her en nogle af fordelene ved at vælge en proffessionel kaffemaskine: Når du kan servere skøn kvalitetskaffe for dine folk og kunder, gør du bare deres dag lidt bedre. Og så viser det, at I går op i kvalitet ved at forkæle dem!
 

Her er, hvad du får med en kaffemaskine til erhverv:

 • Den holder i mange og I har god kaffe i koppen.
 • De er ofte nem at bruge.
 • God kaffe gør folk glade – så simpelt er det!
 • Kvalitetskaffe ser godt ud for alle: Både for teamet og kunderne.

Vi har kaffemaskinen til din virksomhed!

Alle virksomheder har forskellige kaffebehov, men hos DanKaf har vi kunder i mange brancher, og vi er klar til sammesætte den perfekte kaffeløsning med de helt rette kaffemaskiner til jer. Læs her, hvad andre typiske virksomheder i din branche vælger: 
 

 • Kontorer og virksomheder: I vil elske en fuldautomatisk kaffemaskine, der tryller alverdens kaffe frem med et enklt tryk!
 • Hoteller og konferencer: I har ofte brug for flere kaffestationer – bryganlæg, espresso og selvbetjening, så gæsterne kan få deres kaffe-fix, uanset hvad de er til.
 • Restauranter og caféer: Her er det ofte espressomaskinen der er det rigtig valg, så I kan imponere med smukke og lække kaffedrikke.
 • Industrivirksomheder: Hvis I har mange ansatte, der alle skal hvae god kaffe på kort tid, så kan instant kaffemaskinen måske være noget for jer! Lynhurtig og driftig! 


Med en kaffeløsning fra DanKaf får du god kaffe - og en ven af huset!

Hvis du leder efter den gode kaffemaskine til din virksomhed, og bare gerne vil have, at det hele fungerer - så er en kaffeløsning fra DanKaf det helt rigtige valg! Hos os får du ikke bare professionelle kaffemaskiner, men I får ven af huset, der hjælper dig i dagligdagen, så du sparer tid og altid nyde en skøn og varm kop kaffe på din arbejdsplads. 
 

 • Din DanKaf chauffør sørger for løbende bestillinger, så du ikke løber tør for kaffe!
 • Han sørger for, at kaffen bliver leveret i det rigtige skab i køkkenet og fylder din kaffemaskine op.
 • Han tjekker, at din kaffemaskine altid er i tip top, og tilkalder service efter behov!
 • Han kan endda rengøre din maskine, hvis du tegner rengøringsaftale!
 • Så er der bare tilbage for dig at nyde kaffen!

 

Få hjælp af vores erfarne konsulenter

Kontakt os på +45 7741 3020 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. 
Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.