Kaffeløsning til butik

Når I stræber efter at give jeres kunder den bedste shoppingoplevelse med imødekommende service og et inspirende miljø, er kaffen en vigtig del af jeres tilbud. Den skal være af høj kvalitet og brygges med omhu for at skabe en behagelig stemning, fremme samtalen og forkæle sanserne. 
 
Vi har mange års erfaring med at levere skræddersyede kaffeløsninger til butikker, der ønsker at tilføje ekstra værdi til deres kundefordele. Læs meget mere herunder. 

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en den rette kaffemaskine
til din virksomhed.

Kaffemaskiner til ethvert behov

Få et fuldt overblik over maskinemulighederne og hvorfor du skal vælge den enkelte kaffemaskinetype.

En skræddersyet kaffeløsning

Få en skræddersyet kaffeløsning med maskine, kaffe og service til netop din virksomhed.

Den gode kaffeløsning til butikken

Hos DanKaf går vi meget op i at skabe den bedste helhedsoplevelse for jer, så I kan servere lige den kaffe, I ønsker i jeres butik. Med en kaffeløsning fra DanKaf får I derfor både lækker kaffe, den velbryggende kaffemaskine og fuld service fra vores kaffekonsulenter. 

Kaffe skal være en nydelse, både for jer selv og for jeres kunder i butikken. En kaffeløsning fra os, gør det derfor nemt for jer at få og servere lækker kaffe til jer selv og jeres gæster i butikken. 

I kan forvente en kaffeløsning, hvor jeres nye ven af huset - din DanKaf chauffør - står for alt omkring kaffe´n. Så I kan fokusere på jeres kunder og alt det, der er vigtig for jer!

Udvalget af kaffemaskiner til butikker

Vores udvalg af velbryggende kaffemaskiner til butikken omfatter bl.a:

 • Fuldautomatiske kaffemaskiner: Til jer, der ønsker barista-kvalitetskaffe med et tryk på en knap. Her kværnes helbønner til hver enkelt kop, og du kan vælge mellem mange lækre smagsvarinater og få kaffespecialiteter med frisk mælk.
 • Filterkaffemaskiner: Til jer, der foretrækker den klassiske kop filterkaffe - og det er der mange gør! Her har vi både bryganlæg, der kan brygge til termokanderene, automater der friskbrygger i koppen på formalet kaffe, og mindre kolbemodeller, der kan stå i tekøkkenet.
 • Instant kaffemaskiner: Kan være det rigtig valg for jer, der gerne vil have mange muligheder, hurtig betjening og minimal rengøring og vedhold i hverdagen. 

Vi hjælper jer gerne med at finde den helt rigtige kaffemaskine til netop jeres ønsker og behov. 

Hvad er med i en komplet kaffeløsning til butikker?

En komplet kaffeløsning fra DanKaf inkluderer: 
 

 • Kvalitetskaffe: Et udvalg af håndplukkede kaffebønner, der sikrer en premium kaffeoplevelse. For jer og jeres kunder! 
 • Moderne kaffemaksiner og -automater: Fra fuldautomatiske kaffemaskiner, der brygger lækker baristakaffe, til bryganlæg til den gode filterkaffe. Vi dækker ethvert behov til jeres butik.
 • Service og vedligehold: Regelmæssig service og vedligehold af kaffemaskinerne for at sikre konstant høj kvalitet. Opstår der problemer, så rykker vi hurtigt ud!
 • Rengøringsaftaler: Mulighed for aftaler om rengøring af kaffemaskiner, så I altid har en ren og indbydende kaffestation.  

Kaffeløsningen skræddersyes til jeres behov

I kan sammen med jeres kaffekonsulent være med til at skræddersy jeres kaffeløsning, så den opfylder alle jeres ønsker og behov i butikken.
I er med til at vælge hvordan kaffen skal smage, hvilken kaffemaskine eller -automat, og hvor ofte jeres lokale DanKaf chauffør, skal komme forbi. 

Kaffeløsningen bliver tilpasset lige præcis jeres butik, så I kan tilbyde jeres gæster lækker friskbrygget kaffe. Hvad end I ønsker hurtig servering,
mange smagsvarianter eller større mænger filterkaffe - så vi hjælper jer med at finde den rette kaffeløsning!

Den gode kaffe til din butik

I DanKaf har vi et bredt udvalg af kaffe til jeres kaffemaskine - hvad end om I har brug for lækre helbønner, formalet kaffe eller instant.
Se herunder f.eks. et udvalg af vores certificerede og smagfulde kaffer. 

Har du brug for hjælp? Så kontakt os endelig og få rådgivning af vores kaffeeksperter. 

Løsning med kaffemaskine til butikken

Kontakt os i dag!

 

Leje eller lease kaffemaskinen til butikken?

For at sikre, at enhver butik kan nyde godt af kvalitetskaffe hver dag, tilbyder vi fleksible løsninger, hvor I kan vælge at leje eller lease jeres kaffemaskine.  
 

 • Når I lejer eller leaser en kaffemaskine hos os, slipper I for at bekymre jer om ejerskabet, da I lejer den månedligt fra os. Vi tilpasser den månedlige ydelse efter jeres behov.
 • Leje eller leasing kan være en fordel for butikker, der ønsker at undgå at binde store mængder kapital i kaffeløsninger fra dag til dag.
 • Vores leje- og leasingaftaler inkluderer også komplet service og vedligeholdelse, så I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning, mens vi sørger for alt omkring kaffen - og lidt til!

Vi kommer med kaffen, så I aldrig løber tør!

Med DanKaf behøver I aldrig bekymre jer om at løbe tør for kaffe. Vi sørger for, at kvalitetskaffen bliver båret ind -helt ind skabet ved kaffemaskinen!

Når vores dedikerede kaffeeksperter besøger jer, er det for at levere den bedste kaffeoplevelse og sikre, at maskinen fungerer fejlfrit. Vores stræber after at vores kaffespecialister bliver en ven af jeres hus,  der lærer jeres præferencer og behov at kende, og altid er til rådighed og sikrer at alt omkring kaffen fungerer optimalt.

Samtidig er vores jævnlige besøg en mulighed for at diskutere jeres kaffeforsyning samt få råd og vejledning om bryggemetoder og kaffetyper. Vores sortiment omfatter alt fra single origin-kaffer til vores særlige blandinger, der er nøje udvalgt for deres unikke smagsprofiler og høje kvalitet.

Kaffeløsninger med service- og rengøringsaftaler 

For kaffeløsninger til butikker, der altid skal yde optimalt, tilbyder vi i DanKaf service- og rengøringsaftaler. Vores erfarne teknikere sørger regelmæssigt for vedligeholdelse af dine kaffemaskiner, mens vores rengøringsservice sikrer en indbydende kaffestation, klar til at servere den perfekte kop kaffe.
 

 • Du behøver ikke bekymre dig om maskinproblemer eller omfattende rengøring - vi er kun et opkald væk, og er klar til at handle hurtigt ved behov.
 • Vores rutinemæssige servicetjek og løbende funktionstjek garanterer pålidelighed og effektivitet af jeres kaffeløsning, 
 • Med en rengøringsaftale kan vi også håndtere den mere omfattende månedlige hovedrengøring, ud over den daglige vedligeholdelse.

Bliv ringet op i dag og få et tilbud!

Kontakt os på +45 77 41 30 20 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigts muligt.

 

Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.