Kaffeløsning til hotel

Løft oplevelsen for jeres gæster på hotellet med en komplet kaffeløsning fra DanKaf. Med en kaffeløsning til hotellet kan I tilbyde jeres gæster nøje udvalgte kaffebønner, avancerede maskiner og en god smag - så hver eneste kop er en sand fornøjelse!
 
Læs her mere om en kaffeløsning til hotel fra DanKaf  - så I kan forkæle jeres gæster med lækker kaffe hver dag. 

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en den rette kaffemaskine
til din virksomhed.

Kaffemaskiner til ethvert behov

Få et fuldt overblik over maskinemulighederne og hvorfor du skal vælge den enkelte kaffemaskinetype.

En skræddersyet kaffeløsning

Få en skræddersyet kaffeløsning med maskine, kaffe og service til netop din virksomhed.

Den gode kaffeløsning til hotellet

Den gode kaffeløsning til hotellet er mere end bare en velbryggende kaffemaskine og god kaffe. Det handler om at skabe den bedste helhedsoplevelse, for både jer selv og for jeres gæster. Det starter med valget af de rette kaffebønner og slutter med en perfekt brygget kop kaffe. 

Hos DanKaf tror vi på, at kaffen skal være en nydelse, der skaber de hyggelige stunder for gæsterne på hotellet. Med en kaffeløsning fra os kan I nemt skabe disse stunder med lækker kaffe i maskinerne. Vi sikrer den gode kaffe og vores kaffeeksperter bliver et kendt ansigt, når vi kommer forbi med ny kaffe eller for at servicere og rengøre maskinen. 

I DanKaf kan vi nemlig stå for alt omkring kaffen! Så I kan koncentrere jer om at være der for jeres gæster.

Udvalget af kaffemaskiner til hotellet 

Et hotel kan have mange forskellige kaffebehov, alt er hvor på hotellet kaffen skal nydes og i hvilken sammenhæng. Kaffeløsningen skal ofte ikke være den samme i foyeren, til morgenbuffeten, i restaurantenog på hotelværelset. Heldigvis har vi velbryggende kaffemaskiner til hoteller  til alle formål: 

 • Fuldautomatiske kaffemaskiner: Moderne kaffesmaskiner der tilbyder et væld af kaffespecialiteter af friskkværnet kaffe og evt. med frisk mælk - med et enklet tryk! 
 • Automatiske kaffemaskiner: Klassiske kaffemaskiner, der brygger lækker kaffe på formalet kaffe og i et væld af varianter.
 • Bryganlæg: Når der skal brygges god filterkaffe til mange! I køkkenet, til morgenbuffeten eller til konferencen? 
 • Instant kaffemaskiner: Hvis I ønsker god kaffe, brygget på ingen tid, og med mindst mulig vedlighold.

Hvad er med i en komplet kaffeløsning til hotel?

En komplet kaffeløsning fra DanKaf inkluderer: 

 • Kvalitetskaffe: Et udvalg af håndplukkede kaffebønner, der sikrer jeres gæster en premium kaffeoplevelse. Vi leverer lige den type kaffe i drømmer om og bedts kan lide!
 • Moderne kaffemaskiner og -automater: Fra fuldautomatiske kaffemaskiner til filterkaffemaskiner, der dækker alle de kaffebehov I måtte have på jeres hotel.
 • Service og vedligehold: Din DanKaf Chauffør sørger for regelmæssig service og vedligehold af kaffemaskinerne for at sikre konstant høj kvalitet. Han tjekker maskinen hver gnag kan kommer forbi - og kommer hvis I ringer!
 • Rengøringsaftaler: Som noget særligt tilbyder vi også aftaler om rengøring af jeres kaffemaskiner, så I altid har en ren og indbydende kaffestation. Uden at stå med bøvlet!

Kaffeløsningen skræddersyes til jeres behov

Der kan være forskellige behov på hoteller, og derfor kan vi skræddersy kaffeløsningen, så den passer præcist til jeres behov.
Uanset om I har brug for store bryganlæg, der kan brygge opbevare op til 20 liter filterkaffe, eller om I har brug for den smarte
helbønnemaskine med mange valgmuligheder og kaffespecialiteter. I samarbejde med jer, finder vi den rette lkaffeløsning,
der passer til jeres hotel og jeres hverdag.

Når vi sammensætter en kaffeløsning til netop jeres hotel, er I selv med til at definere jeres specifikke behov 
- både i valget af kaffemaskine eller -automat, i kaffevarianterne, samt hvornår vi skal besøge jer. 

Populær kaffe til kaffeløsningen til hotellet

Hos DanKaf har vi et bredt udvalg af lækker kaffe til jeres kaffemaskiner - uanset om I har brug for hele bønner, espresso,
formalet kaffe eller instant.

Tag et kig nedenfor, eller kontakt os for rådgivning af vores kaffeeksperter.

Løsning med kaffemaskine til hotellet

Kontakt os i dag!

 

Leje eller leasing af kaffemaskinen til hotellet

Ønsker I ikke pt. at binde en masse kapital i kaffemaskiner? Ellers har I behov for at prøve en løsning af, inden I køber den? Så kan en leje- eller leasingaftale af jeres kaffemaskiner måske være en løsning for jer. 

Hos DanKaf tilbyder vi fleksible løsninger, der tilpasses til jeres hverdag. Her finder vi en en fast månedlig ydelse og fastlægger en løbetid for leje eller afbetaling. 

Leje og leasing inkluderer også fuld service og vedligehold af kaffemaskinen, så I kan blot værne om jeres gæster - så sørger vi for at alt spiller med kaffen og maskinen!

Kaffeløsninger med service- og rengøringsaftaler

Det er vigtigt, at en kaffemaskine på hotellet altid fungerer optimalt for jeres gæster. Derfor tilbyder vi hos DanKaf service- og rengøringsaftaler. Det betyder, at:

 • Jeres DanKaf chauffør sørger altid for at jeres kaffestation er ren og indbydende, når han kigger forbi. 
 • Vores teknikere servicerer jeres kaffemaskiner på hotellet årligt.
 • Vi rykker akut ud med teknikerteamet, skulle der op stå problemer med kaffemaskinen. 

Med den fulde kaffeløsning fra DanKaf får I en ven af huset, der jævnligt kommer forbi med ny kaffe og tjekker at maskinerne kører optimalt. 

Bliv ringet op

Kontakt os på +45 77 41 30 20 / kaffe@dankaf.dk eller udfyld formularen nedenfor. Så vender vi tilbage til dig hurtigts muligt.

 

Bekræft, at du har læst om vores behandling af persondata. Læs mere her.