Din kaffekonsulent bliver en ven af huset

DanKaf er den gode nyhed for virksomheder, der elsker den gode kop kaffe til arbejdet, men som vil have den uden bøvl og tidsspilde.

Vores eksperter kommer med kaffen

Vi er her for at gøre hverdagen nem for dig. Vælg os som kaffeleverandør og nyd, at der altid er god kaffe på lager, og at maskinerne kører problemfrit.

Jeres faste DanKaf-mand kigger jævnligt forbi med friske forsyninger og tjekker ved samme lejlighed, at maskinerne er i topform. Dette er en del af vores komplette kaffeløsning. Det sker helt af sig selv, så du kan koncentrere dig om dit arbejde i forvisning om, at kaffesituationen er under kontrol. På samme måde sørger vi for de større serviceeftersyn, når tiden er inde til dem.

Rutinerede kaffefolk er på sagen!

Du kan få svar på alle spørgsmål og løst eventuelle problemer, når DanKaf besøger jer. Vi har nemlig håndplukket landets bedste kaffefolk med den uddannelse og erfaring, der skal til for at sikre jer problemfri kaffeforsyning.

Alle vores specialister er tilknyttet lokale DanKaf-centre og kan hurtigt være fremme hos jer, hvis situationen kræver det.