Varme drikke er en trofast makker på jobbet

Den varme kop kaffe, te eller kakao er en trofast makker til arbejdet på de fleste arbejdspladser. Som den gode ven, man altid kan regne med. De forskellige drikke har forskellige personligheder og karaktertræk; kaffen er igangsætteren, teen giver ro på og kakaoen er hyggefætteren på de kolde dage.

Hos DanKaf finder du et stort udvalg af varme drikke. Vi har håndplukket hvert enkelt produkt ud fra vores princip om, at kvalitet og velsmag skal være i højsædet, og at produktet skal være produceret så bæredygtigt som muligt. Derfor finder du mange produkter med en eller flere certificeringer samt flere økologiske produkter.

Find din favoritkaffe her

Vi har det alle med at finde en kaffe, som vi holder særligt af og foretrækker i det daglige. Indtil vi en dag får lyst til at prøve noget andet. DanKaf giver dig alle muligheder for at finde den daglige favorit, igen og igen. Vi har et stort sortiment af kaffe i hele bønner og forskellige forarbejdninger: formalet, instant og flydende kaffeekstrakt.

Mange af vores produkter er økologiske og/eller med certificeringer som Fairtrade, UTZ og Rainforest Alliance.

Det bedste fra verdens teplantager

Du går heller ikke forgæves efter god te hos os. Vi har sammensat et stort udvalg af kvalitetste, der dækker alle de populære smagsretninger – plus nogle af de lidt mere specielle. Du finder den klassiske Earl Grey, men også chai, urtete, rooibos og mange andre eksotiske varianter. Og naturligvis har du mange muligheder, hvis du går efter økologi og bæredygtighed i dit tevalg.

 

Kakao

Nogle dage er kakaodage, og også her giver DanKaf dig de valgmuligheder, du har brug for. Vi taler ikke om en bred vifte af smagsretninger, for kakao skal smage på én måde. Det eneste valg, du skal træffe, er, om din kakao skal være mørk eller lys; altså, om smagen af kakao skal være mere eller mindre intens. Når du har truffet dét valg, har vi den rigtige kvalitetskakao til dig.