Kaffeberegner

Beregn det årlige kaffeforbrug for din arbejdsplads!

Hvor meget kaffe drikker I egentlig årligt på din arbejdsplads? Og har du tænkt det ind ift. valget af kaffe? Dette er en snak, vi ofte tager med vores kunder for at sikre det helt rigtige og rentable valg for netop dem.

Herunder kan du let beregne det årlige kaffeforbrug i din virksomhed ved at svare på fire simple spørgsmål. Du får svaret med det samme, og har du brug for videre vejledning ift. det helt rigtige kaffevalg, står vi altid klar til at vejlede dig.

God fornøjelse!

 

 

Søger du en komplet og miljøfokuseret kaffeløsning?

Vi hjælper dig med at finde den rigtige kaffeløsning, som passer præcis til dit og virksomhedens behov.

 

Den kaffeløsning du ønsker

Hos DanKaf tilbyder vi en skræddersyet kaffeløsning, der passer til din virksomheds specifikke behov. Vores kaffeløsninger indeholder typisk levering af god kaffe og en velbryggende kaffeautomat, der lever op til jeres ønsker. Vi tilbyder også en serviceaftale, hvor vi sørger for, at du ikke skal tænke på rengøring og vedligeholdelse af kaffemaskinen.

Økologisk & Bæredygtig kaffe

Størstedelen af vores kaffe er økologisk eller på anden måde certificeret.

Den bedste kaffe til virksomheder

Tal med konsulent om hvilken kaffe og kaffeløsning, der passer bedst til Jeres virksomhed.

Landsdækkende service

Hold din kaffemaskine i form med en serviceaftale.

Vælg den rette kaffeautomat til dit forbrug 

Når du kender til dit årlige kaffeforbrug, så er det naturlige næste skridt at finde en kaffeautomat, der kan imødekomme dit forbrug. Denne opgave kan virke kompleks og netop af denne grund, har vi lavet en guide, hvor vi har udvalgt de bedste maskiner, der passer til forskellige kaffebehov.